Pluspunten

Door het slechte weer na onze aankoop/levering hebben we besloten de dozen dicht te laten tot volgend voorjaar. Ik hoop dat alles netjes was en dat de eventuele dienst naverkoop volgend jaar niet moeilijk doet indien er gebreken opduiken ;)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Behulpzaam en vriendelijk personeel Ruime keuze Grote parking

Ik heb een toonzaalset aangekocht, Perfect geleverd door vriendelijke mannen, enkel 1 vd tafelpoten staat los , dit hadden ze even mogen checken..

Pluspunten

Goed en deskundig advies.

Even bellen of SMS over exacte aflever tijdstip, b.v. een uur van te voren.

Pluspunten

Keurig en correct geholpen in de winkel, niet opdringend en alle tijd. Afspraak over levering en melding netjes. Bezorgers netjes en correct. Al met al dus alleen maar positief

N.V.T.

Pluspunten

Mooie exclusieve tuinmeubelen.

We kenden het bedrijf niet. Bezorgen is duur.

Pluspunten

Goede voorlichting en prettig geholpen in de winkel

Pluspunten

Mails, herinnering, afspraken, vriendelijk en op zondag open! Zeer aangename sfeer, mooie toonzaal en goede kwaliteit!

Pluspunten

Snelle en goede service

Pluspunten

goede ontvangst, prima uitleg door verkoopster, snelle levering, alles tip top inorde

doe gewoon zo verder

Pluspunten

Uitstekende service, prettig en behulpzame werknemers

geen

Pluspunten

Correcte levering. Goed produkt (parasol). Gunstige prijs.

Pluspunten

Hele leuke ingerichte showroom. Is echt uitnodigend. Goede service en gemaakte afspraken zijn perfect nagekomen Vond het alleen heel spijtig dat ik voor een stoel dat enkel nog als showroom model aanwezig 100€ bezorgkosten zou moeten betalen als die met de rest van de meubelen geleverd zou moeten worden. Ik vond dit echt een belachelijke prijs en heb toen dan maar besloten om zelf transport te regelen.

Pluspunten

Goede kwaliteit, mooie en ruime collectie en nette prijzen

Pluspunten

Je wordt er op een vriendelijke manier benaderd . Goede uitgebreide informatie gekregen .

Pluspunten

Vriendelijk personeel in winkel, duidelijke afspraken. Goede prijs kwaliteit

Spullen inspecteren alvorens te leveren, kreeg in eerste instantie tuintafel geleverd welke beschadigd was door indekt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed geholpen aardig personeel

grote pagina in de krant fikse kortingen maar dat is echt een lokkertje

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klant vriendelijk, je wordt netjes te woord gestaan indien nodig.

we konden niet op de site komen om te kijken hoe laat het product zou worden afgeleverd.

Pluspunten

Mooie showroom, snelle levering en veel complimenten voor Robin (in Nuenen), die me geweldig goede, klantvriendelijke service geleverd heeft!

Laten leveren van showroomspullen is erg duur. Vreemd dat de stoelen (nieuw, geen showroommodellen) wel kosteloos geleverd kunnen worden, maar de bestelde tafel uit de showroom niet.

Pluspunten

vlotte afhandeling vriendelijk personeel duidelijke informatie

Pluspunten

goed advies, tijdige opvolging en aflevering

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal