Pluspunten

Vriendelijkheid en prima goede service. Er zat een kleine beschadiging op onze lounge bank en binnen 1 week werd deze kosteloos omgewisseld. We waren zo tevreden dat we er meteen een losse stoel bij hebben besteld.

Bezorging op een tijdstip (op tijdvak, bijv. tussen 14-15uur) mogelijk maken. Nu moet je er de hele dag voor thuisblijven.

Pluspunten

Super service, na afspraak dagdeel , gevraag of ze me 30 min vooraf wilde bellen. Dat was geen probleem. hoefde ik niet thuis te blijven voor de levering.

Pluspunten

Klantgerichtheid

Zo doorgaan

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

spontane en vriendelijke hulp en uitleg

Pluspunten

Na op het internet gezocht te hebben, kwam ik op de site van Buitenhof Tuinmeubelen terecht. Daar vond ik precies waarr ik naar op zoek was. Na een zeer vriendelijk telefoontje heb ik via de telefoon de set kunnen bestellen. De tuinset is netjes afgeleverd en ik heb er nu al veel plezier van. Firma Buitenhof, succes verder. Ga zo door! Met vriendelijke groet, Anneke

Voor mij niet van toepassing.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Asociaal om klanten te laten zitten met karton/plastic/pallets... Het is ook op zijn minst beleefd om de spullen te controleren met de klant (en dus samen uitpakken).

Pluspunten

- ZEER vriendelijk personeel - e-mail direct ontvangen na de bestelling met vermelding van leverdatum - enkele dagen voor de levering wordt het uur van levering gemeld en dit wordt perfect getimed!!! Prachtig werk!

Pluspunten

Prima service ruim na de garantieperiode.

Pluspunten

Mooie toonzaal Vriendelijk behulpzaam personeel Vlotte levering

Na levering verpakkingsmateriaal (papier, karton, piepschuim, ...) mee terug nemen

Pluspunten

Vlotte verkoop en uitleg

Bezorger had vuile handen en die staan nog op de witte meubels

Pluspunten

- Eßgruppe gesehen - hat uns gefallen - haben direkt bestellt mit geringer Anzahlung - wurde 2 Tage später geliefert, Restzahlung in Bar wie vereinbart - gefällt immer noch, keine Mängel festgestellt

- die Lieferung des Tisches erfolgte verpackt, auspacken, nachsehen ob ohne Mängel und dann Verpackung selbst entsorgen, könnte man auch anders lösen. (Wie bei uns!)

Pluspunten

zeer goede service

Pluspunten

Ruime keuze uit kwaliteit tuinmeubelen. Aparte vormgeving. Leuk om er in rond te neuzen.Snelle en heel correcte levering. Toppie!

---

Pluspunten

Prima service en snelle levering! Een zeer tevreden klant :)

Pluspunten

Deftige uitleg in winkel. goede service bij levering en na verkoop

Prijzen

Pluspunten

snelle en correcte levering. tot op heden degelijk product

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

een kussen was al na een w3eek kapot afgescheurd bij de naad

Pluspunten

Snelle bezorging en reactie bij klachtje

Pluspunten

Netjes en vriendelijk geholpen, beide keren dat wij de winkel in Uden bezochten.

Ondanks afspraak over het later uitleveren, toch tot 2 maal toe gebeld of zij eerder zouden kunnen leveren. Dit is allemaal wel goed gekomen, maar het was niet volgens de afspraak.

Pluspunten

snelle, gratis levering goede uitleg bij verkoop

Pluspunten

zeer snelle levering en vriendelijke mensen in de winkel!

Pluspunten

Goede service in de winkel Er wordt goed kortgesloten over levering Levering was prima en volgens afspraak

Pluspunten

goede showroom; ruim assortiment

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal