Tuinmeubelen 'Made in China' zonder enige service na verkoop.
Ik ben niet tevreden over Buitenhof om volgende redenen :
1. Mijn tuinset moest ik zelf in elkaar zetten. In één van de dozen zat een zeer bondige handleiding in zeer slecht Nederlands. Ik citeer letterlijk :
‘Indienteakbladdan VERWIJDER eerst de siliconendopjes om de schroeven in dezelfdegaten te gebruiken Verwijdereerst de houtendraaglattenonderaan het blad, alsdezeonder het bladzitten. Voordat u het bladmonteerd. (zie sticker on het blad, verwijderenvoor montage).'
De handleiding klopt niet. De boodschap dat je de houten draaglatten van het tafelblad onderaan moet verwijderen, klopt niet. Dat heb ik zelf kunnen vaststellen toen ik het demomodel in de winkel in Putte bekeek (zie puntje 4 hierna). Als je de gebruikshandleiding klakkeloos zou volgen, dan schroef je de vijzen dwars door het tafelblad in teak heen.
2. Aangezien ik de tuintafel niet in mekaar krijg, probeer ik de klantendienst telefonisch te bereiken. Na 20 minuten heb ik het opgegeven. Alle medewerkers waren constant in gesprek.
3. Daarna heb ik een mail gestuurd om het probleem te melden, inclusief met foto’s van de tafel, de voorgeboorde gaten en bijgeleverde vijzen. Ik werd dan opgebeld door een medewerker die vertelde wat ik moest doen. Al snel werd duidelijk dat zij het ook niet wist.
4. Dan maar naar de winkel in Putte gereden waar ik het tuinset gekocht heb. Daar bleek dat het showroommodel over meer voorgeboorde gaten beschikte dan het frame van de tuintafel dat bij mij geleverd was. De verkoopster stelde samen met mij vast dat ik onmogelijk de vijzen op de juiste plaats kon inbrengen aangezien de gaten niet op de juiste plaats stonden. Maar in plaats van haar verantwoordelijkheid te nemen en dit op te lossen voor mij, zei ze dat ik zelf de klantendienst van Buitenhof moest bellen. Met andere woorden : los uw eigen probleem op.
5. Ik heb nog een tweede mail naar Buitenhof gestuurd om het probleem te melden, maar ik heb nadien niets meer van hen gehoord.