Moderne snelle afhandeling

Ruime keuze en goede kwaliteit prijs verhouding.

Super goed geholpen en ziet er prachtig uit

Goed geholpen in de showroom. Jammer dat we er wat langer op moesten wachten, maar door de corona hadden we dat al wel verwacht. Alles keurig uitgepakt geleverd. Geen gedoe met karton en plastic wat achtergelaten wordt. Nu genieten van de zomer.

Blij met onze aankoop vriendelijke bediening winkel Oostende vlotte levering en ..... belangrijkste 'prachtige relaxzetels'

Een bedrijf waar persoonlijk contact en advies nog mogelijk is

Snelle reactie op mijn vraag of een bepaalde tuinbank nog leverbaar was, gratis keurige levering en gratis ook een hout onderhoud middel bijgeleverd.

goede service

De levering van onze parasol en picknicktafel zijn volgens wens verlopen. De tafel was makkelijk volgens de aanwijzingen samen te stellen. Evenwel is er op het blad één vlek die niet te verwijderen is; het lijkt me een klein fabrieksfoutje. Ik had graag geweten op welke wijze ik of jullie dit nog kunnen wegwerken.

keurig te woord gestaan in showroom in Weert. Geen opdringerige verkoopmedewerkster. toezegging was levering eind juni/begin juli. Is reeds half juni keurig afgeleverd na afstemming. Geplaatst door twee medewerkers van transporteur die zeer correct en dienstverlenend waren. samengevat : prima..niets op aan te merken.

Super mooie loungeset en snelle levering!

Hele mooie loungeset, zit erg lekker. Wij komen zo de zomers wel door.

Prettig contact en snelle service!

Onze bestelling was op voorraad en kon dan ook snel uitgeleverd worden. De bezorgers belden netjes van tevoren dat ze onderweg waren. Top service!

Op al mijn mails, kreeg ik keurig antwoord, waardoor er goede afspraken gemaakt konden worden. Ik heb mij tuinset inmiddels opgehaald en ben zeer tevreden.

Top kwaliteit en zeer snelle service

Alles is correct verlopen van bestelling tot levering tot genieten

Vriendelijk en veel info bij de bestelling, goeie organisatie van de levering en de meubels zijn zalig om in te genieten

slechte start goed einde

rot slechte verkoper gehad in Hasselt, ook klacht in gediend, daarna door de nieuwe winkel verantwoordelijke correct opgelost. Levering door transport zeer vriendelijke en correct Lounge ook zeer kwalitatief en tevreden.

Een mooie tuinset, netjes afgeleverd en neergezet!

Hier kom ik graag nog een keer terug

Mooie showroom (locatie Alkmaar) vriendelijke verkoper, goed geholpen. Set op locatie geplaatst en verpakking materiaal weer meegenomen. Super service

Beloven te leveren, maar tot op heden niks

Begin april set gekocht, zou half mei binnen zijn. Nu wordt het half of eind juni (misschien). Gooien alles op Corona, dat kan, maar verkoop niet met 6 weken levertijd als je dan al weet dat je dat niet gaat halen. Mensen aan de telefoon vertellen alleen een standaard riedel, doen niet echt veel moeite om alternatieven te bieden of iets dergelijks. Nu online ergens anders iets besteld, binnen 2 dagen binnen! Daar kan Buitenhof nog wat van leren. Ps een stuk goedkoper ook nog

5000,- € bezahlt und Ware nach mehr als 3 Monaten nicht geliefert

Seit 3 Monaten warten wir auf die Gartenmöbel - Wert 5000,- €- seit 1 Monat bezahlt - bis heute noch keine Lieferung! Vertröstungen jeden Tag, mal Corona, mal ein fehlendes Kissen, mal ein volles Geschäft…. jedes Mal eine neue Ausrede. Telefonische Rückrufe erfolgen nicht, e-Mails erhalten nicht gehaltene Versprechungen. Man kann nur warnen, dort zu kaufen!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Tuinmeubelen 'Made in China' zonder enige service na verkoop.

Ik ben niet tevreden over Buitenhof om volgende redenen : 1. Mijn tuinset moest ik zelf in elkaar zetten. In één van de dozen zat een zeer bondige handleiding in zeer slecht Nederlands. Ik citeer letterlijk : ‘Indienteakbladdan VERWIJDER eerst de siliconendopjes om de schroeven in dezelfdegaten te gebruiken Verwijdereerst de houtendraaglattenonderaan het blad, alsdezeonder het bladzitten. Voordat u het bladmonteerd. (zie sticker on het blad, verwijderenvoor montage).' De handleiding klopt niet. De boodschap dat je de houten draaglatten van het tafelblad onderaan moet verwijderen, klopt niet. Dat heb ik zelf kunnen vaststellen toen ik het demomodel in de winkel in Putte bekeek (zie puntje 4 hierna). Als je de gebruikshandleiding klakkeloos zou volgen, dan schroef je de vijzen dwars door het tafelblad in teak heen. 2. Aangezien ik de tuintafel niet in mekaar krijg, probeer ik de klantendienst telefonisch te bereiken. Na 20 minuten heb ik het opgegeven. Alle medewerkers waren constant in gesprek. 3. Daarna heb ik een mail gestuurd om het probleem te melden, inclusief met foto’s van de tafel, de voorgeboorde gaten en bijgeleverde vijzen. Ik werd dan opgebeld door een medewerker die vertelde wat ik moest doen. Al snel werd duidelijk dat zij het ook niet wist. 4. Dan maar naar de winkel in Putte gereden waar ik het tuinset gekocht heb. Daar bleek dat het showroommodel over meer voorgeboorde gaten beschikte dan het frame van de tuintafel dat bij mij geleverd was. De verkoopster stelde samen met mij vast dat ik onmogelijk de vijzen op de juiste plaats kon inbrengen aangezien de gaten niet op de juiste plaats stonden. Maar in plaats van haar verantwoordelijkheid te nemen en dit op te lossen voor mij, zei ze dat ik zelf de klantendienst van Buitenhof moest bellen. Met andere woorden : los uw eigen probleem op. 5. Ik heb nog een tweede mail naar Buitenhof gestuurd om het probleem te melden, maar ik heb nadien niets meer van hen gehoord.

Bij de aankoop van ons tuinstel hebben de mensen van Turnhout ons goed geholpen. Ondanks Covid maatregelen gaven ze ons goede uitleg en service. De levering was zeker in orde en op tijd. Ze namen alle karton mee. Hierdoor konden we direct genieten van ons tuinstel.

BAD! I have been waiting for weeks and was just informed that will need to wait for another month!

You can order easily but to get what you paid for be prepared to wait for eternity; I am now waiting for a month and was just told that need to wait for another month! I was only told as I asked... Really BAD service!

• Would you recommend us? No

Goede spullen, slimme marketing.

De kwaliteit is best goed. Echter staat er het gehele jaar korting op de site. Dat vind ik persoonlijk erg jammer. Ik dacht dat ik echt een klapper van een korting had, helaas staat hij er al 1,5 jaar op. Misschien heb ik het aan het verkeerde eind, het lijkt er wel op. Neemt niet weg dat de kwaliteit erg prettig is en de levering ook.

Zeer slecht

18 maart tuinset besteld.. Alles was op voorraad werd in de winkel verteld en zou de week daarna gebeld worden voor levering..vele telefoontjes verder en allerlei excuses nog steeds niets ontvangen.. wordt ik zaterdag gebeld dat ik 21 juni kan bellen wanneer ze geleverd worden. Krijg ik vanochtend een mail dat het helaas eind juni wordt...Levertijd dus dan al zeker 3 maanden !!!! Of langer wie weet Dit mogen jullie ook wel aan de klanten vermelden. Heb mijn ongenoegen ook telefonisch aan jullie doorgegeven .. kreeg het kastje naar de muur gevoel vandaar hier deze reactie.. Ben eerlijk naar ons toe..

Ich

Bitte schicken Sie mir die produktbefragung auf DEUTSCH!!! Es fehlte bei der Lieferung das Pflegespray Die war kostenlos beigeben zum Angebot Lounge Hawaii yacht grey antraziet MfG Petra GLADBACH-SOSnitzki

Goede service, maar fout lag bij fabriek, denk ik.

Wij hebben kussens in onze loungeset die, als je erop kijkt, lijken alsof t 2 kleuren zijn. Dit komt omdat bij het knippen de vleug van het stof niet in de gaten is gehouden. De kussens kwamen ook van 2 verschillende magazijnen toe ik ze ophaalde. Ik weet nog niet hoe ze dit gaan behandelen. Maar ze reageren meteen op mijn vragen. Dat vind ik fijn. Hopelijk komt alles goed. Het is tenslotte toch n heel bedrag. Dus even afwachten of ik ze aanbeveel.

heldere communicatie, snelle levering, mooie produkten

tussen de andere leveranciers die veel van hetzelfde aanbieden een frisse aanbieder met groot aanbod aan produkten voor een nette prijs.

Supere lounge

Vriendelijke bediening in de winkel bij bestelling, eveneens bij levering. De artikelen waren perfect ingepakt, zo kwalitatief, geen beschadiging, echt het kon niet beter. Factuur was niet bijgeleverd, die heb ik dan in de winkel gaan halen en ik kreeg nog een onderhoudsset voor de kussens. Een aanrader!!!!

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal