1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik heb een klacht over een garantie geval van Buitenhof tuinmeubelen. Het zijn twee problemen. Deze zijn al beide schriftelijk gemeld bij Buitenhof tuinmeubelen. 1. Hoekstuk van lounge set is scheef, dit aluminium frame is scheef gelast. Dit is duidelijk een productiefout . Helaas zijn wij hebben wij dit set in opslag gehad en hebben dit niet eerder gezien. 2. Bar tafel heeft wiebel poten. Dit was vanaf het begin, werd alleen erger. Een keer vast gedraaid, maar schroefdraad is dol. Dus ook een productfout. De producten zijn 1,5 jaar oud en zit 3 jaar garanties op. HELAAS WIL BUITENHOF DIT NIET OPLOSSEN.

Beter service???

Pluspunten

veel keus goede prijs/kwaliteitsverhouding nette aflevering

Pluspunten

Moderne en stijlvol assortiment. Dit kom je niet overal tegen. Ruim en divers aanbod. Goede kwaliteit, nette afwerking van de materialen. Super enthousiast personeel met goede adviezen.

Zover ik kan beoordelen geen.

Pluspunten

goed advies in de winkel gekregen door prima verkoper. Twee dagen later gebeld voor een afspraak om de tuinset af te leveren. Alles binnen een week geregeld

n.v.t.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede kwaliteit vd meubels snelle bezorging

jammer dat tuinmeubelen in verpakking worden achtergelaten,zou fijn zijn als chauffeur mee helpt uitpakken en controleert of er geen beschadigingen zijn.

Pluspunten

sortering, kwaliteit en service, prijzen

locatie in Z. Limburg bijv op Gardenz gem. Sittard

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooie tuinmeubelen

Ik heb een volledig tuinset + parasol gekocht (+-2250€). Je zou toch denken dat je voor zo'n bedrag toch wel wat service krijgt! Ik woon in Bremen (duitsland) en had een aanbieding gekregen zodat ze dit zouden leveren. Aangezien het voor mij voordeliger uitkwam om een transporten te huren en het zelf af te halen heb ik dit natuurlijk ook gedaan. Toen we de tuinmeubelen aan het monteren waren bleek er geen handleinding bij te zitten voor de tafel, was er aan de onderkant van de tafel een houtblokje niet gemonteerd en ook niet bij in de doos, bleek het frame van de tafel niet recht waardoor de tafelpoten zo scheef staan dat het niet meer mooi is. Natuurlijk heb ik direct contact opgenomen met de klantenservice. Binnen 2 werkdagen heb ik antwoord dat er een monteur langst ging komen met een nieuw frame om het probleem te verhelpen en dat ik gebeld ging worden om een afspraak te maken. Na 1,5 week nog altijd geen telefoon gekregen dus ik nogmaals gebeld en toen vertelden ze mij dat het nieuwe tafelframe binnen de 2 weken geleverd ging worden. Toen het nieuwe tafelframe uiteindelijk daar was zeiden ze doodleuk dat ik het zelf moet komen omruilen. Dus nu zou ik weer een transporten moeten huren en naar daar rijden om hun fouten op te lossen. Bij buitenhof vinden ze dit normaal, ik moet het transport maar betalen! Zo iets heb ik nog nooit meegemaakt!! Ik kan het volgende ook bevestigen: -De kussen kunnen inderdaad niet buiten blijven liggen want die nemen veel te veel

Pluspunten

Goede informatie en zeer hulpvaardig

Pluspunten

vriendelijk personeel, behulpzaam, duidelijke afspraken over levering,

doorgeven aan klanten gelieve te pinnen bij levering, nu werd aangegeven dat je ook contant kon betalen namelijk. chauffeurs hadden dit liever niet, wat ik natuurlijk ook begrijp.

Pluspunten

Vriendelijk personeel. Snelle levering.

Pluspunten

-eigenlijk enkel positieve feedback mogelijk -verkoopster vriendelijk en zeer behulpzaam -afspraken to the point ivm levering komen bij volgende gelegenheid zeker eerst bij buitenhof onze gading zoeken kortom een aanrader

de speling op het levertijdstip zou iets korter mogen verpakkings materiaal eventl meenemen

Pluspunten

Alles prima op tijd en goed afgeleverd

Pluspunten

netjes geholpen, keurig ,snel en op tijd bezorgt

Pluspunten

ruime keus, snelle levering

Pluspunten

Fijne uitleg in de winkel. Behulpzaam aan de telefoon en prima levering. Wat wil je no meer.

Pluspunten

Klantvriendelijk snelle levering, nette levering

Reclamefolder kan sprankelender...

Pluspunten

Uitstekende service en advied

Bij aflevering meubels verpakking meenemen.

Pluspunten

- zeer vriendelijke ontvangst - zeer degelijke uitleg - zeer duidelijke afspraken die nageleefd worden - snelle en vlotte levering

Pluspunten

Komen afspraken goed na. Trendy assortiment.

Zou het niet zo snel kunnen verzinnen. Goed concept, Tip, probeer iets nieuws te verzinnen wat een eenvoudig antidiefstal middel is, wij kunnen niet (jullie stoeltjes voorzien hier niet in) met een ketting o.i.d. werken.

Pluspunten

Heel correct overeenkomsten en afhandeling.

Pluspunten

Stiptheid, vriendelijk en correct

Pluspunten

Ruime keus aan prachtige meubelen en vriendelijk en behulpzaam personeel.

Pluspunten

Uitgebreide persoonlijke info, hoogwaardige kwaliteit, afspraken worden nagekomen.

Pluspunten

goede service

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal