Pluspunten

We zijn zeer klantvriendelijk geholpen. We wilden graag extra kussens, die uit de verkoop gingen, maar die in Nuenen niet meer voldoende voorradig waren. Binnen een dag waren ze voor ons in een andere vestiging gevonden en konden we ze afhalen. Bestelling van tuinmeubilair ging heel vlot en werd ook binnen een paar dagen al geleverd. Top.

Pluspunten

Correcte uitleg en levering

Pluspunten

mooi assortiment, correcte prijzen, vriendelijkheid in de winkelt e Waasmunster, perfecte levering

niet direct

Pluspunten

Mooi assortiment. Groot assortiment. Goed uitgestald in de winkel in Leiderdorp. Kwalitatief goede producten. Overzichtelijke website.

Kussentjes graag in meer kleuren beschikbaar maken. Prijs aan de hoge kant. Meer aan naamsbekendheid doen (marketing).

Pluspunten

correcte levering

wegens kromme tafelpoot: telefonische afspraak met de klantendienst is niet doorgegeven voor uitvoering, doordat ik daarna een mail stuurde is het probleem wel opgelost: tip: kom afspraken na zoals afgesproken

Pluspunten

Goede verjoper op Waddinxveen

Verkoper in Leiderdorp moet minder opdringerog doen met de spullen. Ze vond dat we het gelijk moesten kopeb. anders kon het niet meer. Nu een half jaar later voor dezelde prijs dezelfde spullen gekocht

Pluspunten

Jullie doen er alles aan om de klant zogoed mogelijk te bedienen!

Wanneer er promotie is dat ook meegeven aan de klant Vb : ik had in juni een Lounge gekocht en de actie was een gratis lamp.....niet gezegd. Ik heb het vernomen van een vriendin die ze wel had bijgekregen . Na telf contact hebben jullie dat dan toch in orde gebracht, maar dit was toch niet prettig om horen....de een wel en de ander niet.

Pluspunten

- correct informeren en correcte afspraken omtrent leveren - ruim aanbod en goede begeleiding bij het vergelijken en kopen

Pluspunten

Zeer vriendelijke en geduldige verkoper Levering was zoal gepland en ook vriendelijke chauffeur.

Pluspunten

Goede service en levering

Klein puntje misschien gelijk ook het afval kosteloos meenemen! Het is nogal veel verpakkingsmateriaal wat dan weer positief is dat het goed verpakt is!

Pluspunten

Ruime keuze, mooi gepresenteerd. Geen opdringerige verkoopsters.

nihil

Pluspunten

Levertijd aanpassen geen probleem Afspraken nagekomen

Verkooppunt in Limburg (B)? Liever een telnr van het filiaal dan een algemeen nummer Verbinding met Kiyoh.nl is traag tov andere sites

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

nog geen antwoord gekregen op mijn vraag gesteld aan de klantenservice.

Pluspunten

-Prima advies in de winkel -Zeer beleefde bezorg-medewerkers

We hebben een 2 persoonsbankje gekocht waarvan het ene zitkussen veel harder is dan het andere, dat is een beetje jammer.

Pluspunten

Vriendelijk personeel

N.v.t.

Pluspunten

vlotte verkoop met meer dan de nodige uitleg en een correcte aanlevering

Pluspunten

Veel keuze Prettige verkopers, die goed adviseren Kwalitatief hoogwaardige producten Snelle levering

Pluspunten

goede service in Kalmthout/kapellen Correct bij aflevering

Pluspunten

Waanzinnig veel keuze en betaalbaar. De medewerkers zijn vriendelijke, behulpzaam, bieden snelle service en goede terugkoppeling.

Probeer ervoor te zorgen dat in de zomermaanden geen 2 maanden levertijd aan de orde is. Wij hebben gekozen voor een gedeeltelijke levering en een nalevering van nog een zitkussen, maar dit duurde dus 2 maanden. Dat is voor het mooie iets te lang.

Pluspunten

Mooie toonzaal,duidelijke uitleg door de verkoopster en stipte levering.

Pluspunten

Afspraken worden netjes nagekomen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Behandeling en service in de winkel. Flexibiliteit bij combineren van bestaande sets. Duidelijkheid over de levering.

Ik ben erg ontevreden met de uitpakken en monteren 'service'! Dit kost 49,95 en als ze weg zijn, blijkt dat je alsnog zelf de banken aan elkaar moet vastzetten (de tafel hadden ze wel gemonteerd, maar daarvoor hoef je niet op je knie-en op de koude tegels te liggen). Geen idee of ze het gewoon vergeten zijn, of dat dit niet tot de betaalde 'service' behoort.

Pluspunten

goed bereikbaar. enorme keuze. vriendelijk geholpen

geen

Pluspunten

veel showmodellen, vriendelijke bediening, ze laten je met rust als je zelf rond wilt kijken

bied kopje koffie aan als men lang rondkijkt.

Pluspunten

hele mooie en betaalbare collectie

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal