Pluspunten

Vriendelijk en behulpzaam en correct

Pluspunten

Veel voorlichting, veel service

Vertel de klanten ook zonder dat zij dit vragen over de herkomst van in ons geval het teakhout. Ik vergat over FSC te beginnen en heb daar nu twijfels over.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijke verkopers, snelle levering, vriendelijke mensen die leveren

Zorg dat internetprijzen afgestemd zijn op prijzen ln de Winkels! jammer dat je moet betalen voor uitpakken materiaal dan kan beschadigd materiaal direct worden teruggenomen. Nu ziet men tegen de rompslomp die je moet doen als je het zelf constateert, deze service was er vorige jaren Wel!

Pluspunten

Correcte afspraken, en vriendelijke bedrijfscultuur

Geen, houden zo

Pluspunten

Zeer correcte afhandeling van bestelling.

Pluspunten

Mooie zaak, grote sortering en je krijgt de kans om lekker op je gemak zelf je keus te bepalen! Bij vragen krijg je goede en vriendelijke antwoorden. Het personeel is niet opdringerig.

Pluspunten

Duidelijk,deskundig en betrouwbaar

niets dat ik weet

Pluspunten

Goed advies, bezorging tot in de tuin en gratis anti slip matje gekregen voor stoelen die we eerder hadden gekocht maar waar de kussen steeds weg gleed. Dat is pas service!

Pluspunten

Vriendelijk personeel in de winkel. Veel goede uitleg. Wat de levering betreft, alles prima in orde. Heel goed binnen de afgesproken tijd. Zeker een aanrader om er nog eens te kopen

Pluspunten

Zeer goede service naverkoop

Precies vermelden wat je verkoopt.

Pluspunten

snelle levering goede producten kwaliteit kundig personeel

Pluspunten

Vriendelijk onthaal en goede uitleg

Pluspunten

Veel keuze, mooie ruime showroom, mooie artikelen.

De vooraf gecommuniceerde levertijd was ca 6 uur later dan de daadwerkelijke levertijd, niet erg, hoor, hoe eerder hoe beter en ik was toch thuis maar wilde het toch even laten weten.

Goed de aflevering checke. Bij ons werd alles gebracht maar niet opgebouwd. Dit is later wel goed gekomen maar de eerste indruk is dan toch minder ondanks de service.

Pluspunten

Goede & vriendelijke service, mooi opgezette winkel en grote keuze loungesets. Duidelijke communicatie en snelle levering.

Pluspunten

Heel goed geholpen in de winkel. Vriendelijk personeel.

Pluspunten

Super vriendelijke ontvangst.je mag vrijblijvend en op je gemak rondkijken. Verkoopster neemt tijd voor de klanten Ze zijn ook niet opdringerig en er volgt een stipte en correcte levering Geen lange wachttijden

Wij hebben geen opmerkingen

Pluspunten

Zeer vlotte bediening en levering van de lounge. Zijn zeer tevreden over het produkt.

Pluspunten

korrecte en heel goede service alles is heel vlot afgehandeld ,we hebben de tuinmeubelen gekocht in maldegem heel vriendelijke en vlotte verkoopsters. uitgebreide keuze aan tuinmeubelen verzorgde levering degelijk verpakt.

doe zo verder met deze service naar verbruikers toe.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

klantvriendelijke benadering

Men had bij de aankoop van onze houten tuintafel wel een gratis beschermingsmiddel verstrekt. We zouden dat pas na een aantal maanden moeten gebruiken. Toe er op de tafel een plek ontstond omdat daar een dienblad stond. Bleek dat we de tafel direct hadden moeten behandelen als dus de verkoper die mijn klacht in ontvangst nam. Dat was ons niet verteld en daarover was ik enigszins verbaasd bij een nieuwe tafel. We kregen wel gratis een reinigingsmiddel. Maar dit had voorkomen kunnen worden.

Pluspunten

Mooie showroom. Vriendelijk en deskundig personeel. Erg snelle levering!

Bij aflevering van de tuinmeubelen werkte het mobiele pinapparaat niet, waardoor ik alleen kon betalen via internetbankieren en een printje van de betaling als.bewijs. De chauffeur en zijn collega waren wel geduldig en vriendelijk.

Pluspunten

goede service / aardige mensen

geen

Pluspunten

Duidelijke uitleg over de producten die ze verkopen, zowel technische aspecten als het onderhouden van de meubels. Alles is in principe mogelijk, geen werk te veel om meubels/kussens met elkaar te combineren. Prima service, en levering geschied op basis van afspraak = afspraak. Top!!

Kan ze niet zo 1,2,3 noemen.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal