Pluspunten

Alles perfect geleverd. Vlot en volgens afspraak.

Pluspunten

Groot assortiment met ruime keus. Overzichtelijk opgesteld Goede kwaliteit prijsverhouding Prima personeel

misschien was het een moment opname. Toen wij er waren was de verhouding personeel in aantal tov de op dat moment echt kopers te weinig. Moeste toch wel ff wachten voordat wij aan de beurt waren.

Pluspunten

Goeie service, rappe levering ook in Belgie, correcte prijs kwaliteit

Doe zo verder en zie in België adverteren via internet loont

Pluspunten

alles is top,doe zo verder

Pluspunten

Prettig geholpen in de winkel. Stipte en correcte levering van de goederen.

Pluspunten

Correcte afspraken ivm levering

Pluspunten

- Heldere, eerlijke informatie over producten - Snelle levering - Overzichtelijke winkel

- Berichtgeving over nalevering kon iets pro-actiever

Pluspunten

Goede uitleg van het product. Aflevering op vooraf vastgestelde datum. Advies m.b.t. opbouw.

geen

Pluspunten

hebben contact in winkel en bezorging als heel posittief ervaren! Ook geleverde tuinset bevalt uitstekend

hebben niets ontdekt wat beter moet, een zeldzaamheid tegenwoordig! Compliment

Pluspunten

Mooie showroom goede website.

We hebben 3weken moeten wa hten op onze stoelen .

Pluspunten

Wij zijn héél tevreden over onze 'Splash ligbedden' en ook over de correcte aflevering ervan.

Pluspunten

Goede ontvangst in de winkel, veel uitleg, geen opdringerige verkopers, snelle levering, goede tips voor installatie bij de levering.

Pluspunten

Hartelijke en klantgerichte service. Meubelen werden eerder geleverd dan aangegeven bij aankoop dankzij inzet van winkelpersoneel.

Pluspunten

Aangename ontvangst. Mooie produkten kwalitatieve produkten. Snelle levering. Goede communicatie mbt gemaakte afspraken en levering.

Prijs

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit. Vriendelijk en bekwaam personeel

Extra bedrag om het meubel te laten monteren hoeft niet echt. Dit zou in de prijs inbegrepen moeten zijn als extra service. Aankoopprijs kan met 50 euro verhoogd worden. Ik denk niet dat daarvoor een verkoop zal mislopen. Mss montage gratis vanaf bepaald bedrag

Pluspunten

Fijn geholpen in de winkel niks was te veel voor de verkoopster!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed geholpen. Er werd mee gedacht en alles was geheel vrijblijvend. Goede service! Aardige winkelbediende.

Ik vond het jammer dat de stoelen niet uitgepakt werden voor mij. Dat de dozen afgeleverd werden en thats it.

Pluspunten

Pluspunten

Goede service, doet wat het beloofd

Pluspunten

Groot assortiment. Voor elk wat wils. Veel aanbiedingen. Ruim opgezet. Vriendelijk personeel. Alles keurig geplaatst en verpakking meegenomen.

Slechte communicatie over de levering en dan met name het tijdstip van de levering.

Pluspunten

Vriendelijk personeel

Pluspunten

Correct Stipt Eerlijk

Pluspunten

- mensen in de winkel zijn zeer vriendelijk. - snelle levering van de goederen. - niet opdringerig wanneer men in de winkel rondloopt. - zeer degelijke kwaliteit van de goederen.

Pluspunten

vriendelijk onthaal, snel geholpen, goede informatie gegeven, snelle levering

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal