Pluspunten

mooie comfortabele collectie met luxe uitstraling. snelheid van uitleveren

bezorgen allen maar op begaande grond.

Pluspunten

Snelle levering, goede service

Wij hebben grote parasol gekocht. Misschien voor in het begin, boekje bijgeven met werking

Pluspunten

SHOWROOM

Pluspunten

Snelle Service

Pluspunten

Correcte levering en goede materialen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk

De kussens van de loungeset zijn waardeloos

Pluspunten

Nette uitleg, voldoende medewerkers

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijn, duidelijk, eerlijk

Nog niet

Pluspunten

Heel klantvriendelijk, goede prijs/ kwaliteit.

Pluspunten

Geweldige service. Sneller geleverd dan standaard levertijd

Pluspunten

alles werd volgens afspraak geregeld en zo geleverd

niets

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruime keuze aan tuinmeubelen Niet opdringerig personeel Goed advies Correcte afspraken en nagekomen bij levering

Pluspunten

Goede service en klantvriendelijk

Pluspunten

goede informatie betreffende meubels goede info over de bezorging

Pluspunten

Mooie zaak, wordt zeer correct geholpen in Waddinxveen.

Pluspunten

Professionele uitstraling en kundig personeel

Pluspunten

Vriendelijke bediening Snelle service Gemakkelijke betaling bij levering

Pluspunten

super kwaliteit, snel geleverd, alles wat besteld was, is ook geleverd

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

ordernummer 205164 Mijn klachten: > bij het afnemen van vogelpoep verdwijnt de kleur van de tafel. Lijkt mij dat door het opbrengen van de shield dit niet meer goed komt en anders hou je zeker kleurverschil. verf is er volledig af. > de randen van de tafel hebben rare vlekken na 1e regenval. deze kunnen niet verwijderd worden met een doek ofzo. > kleur van de beide tafels is totaal verschillend. begin augustus zou de donkere omgeruild worden, zelf maar gebeld wordt nu eind augustus of helemaal niet? Deze foto hebben jullie al Maar afwachten tot de kleuren hetzelfde worden lijkt mij geen optie. Hadden ze bij de koop moeten zeggen dat ik kleurverschil zou krijgen had ik ze niet gekocht, het staat als een set en het is de bedoeling dat het nu er goed uit ziet en niet over vijf jaar als de tafels beide op kleur zijn. > stoelen waren ook vies geworden na de regenbui van alle vuiligheid verf, stof van de tafels. had dat maar even aangegeven bij afleveren dan hadden wij deze stoelen niet hieven poetsen. > Stoelkussens kunnen niet buiten blijven. Na regenbui zit er zoveel water in, op zijn kant gehouden en er kwam wel een liter per stoel uit. Aangezien ik flink voor de sets betaald heb verwacht ik ook een prima service. Dat wordt namelijk wel beloofd als je de sets koopt. Mocht het niet naar tevredenheid worden opgelost ga ik verdere stappen ondernemen.

Pluspunten

goede prijs kwaliteit. goede levering duidelijke info omtrent onderhoud meubelen mooi, modern assortiment

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

wij hadden een tuin set met tafel gekocht er zaten wijzen bij deze waren niet nodig om het tafelblad vast te maken terug naar de winkel nopjes bestellen na 3 weken nog geen nopjes naar jullie gebeld een week later rubbertje aangekomen niet nodig voor de tafel nogmaals naar de winkel hebben ze daar silicone nopjes gezocht dus na 5 weken konden we eindelijk de tafel in orde maken dit kan toch niet dit is geen goede reklame grtjs Fam Aerts

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal