Pluspunten

Positieve prijs/kwaliteit verhouding Stipt in afspraken en levering Uiterst klantvriendelijk

Pluspunten

Geheel als zeer prettig ervaren

Pluspunten

goede kwaliteits-prijsverhouding snelle levering goede garantievoorwaarden

verbreding assortiment/kleuren

Pluspunten

Prima en snelle service / levering

Pluspunten

Klantvriendelijk, klantgericht, snelle opvolging lever-afspraak, correcte levering.

Geen.

Pluspunten

Mooie toonzaal. Tuinstoelen die we gekocht hebben zitten uitstekend. Meubels zien er mooi uit.

Het tijdstip van bezorgen was onduidelijk. De tafel met stoelen werden uiteindelijk in de avond bezorgd, hadden wij niet verwacht. Waren de gehele dag thuis gebleven. 's Avonds waren onze kinderen thuis. Was prettiger geweest als we zelf thuis waren geweest. Verkoper kwam op sommige momenten wat sturend over.

Pluspunten

vriendelijke bediening

Pluspunten

deskundige uitleg en correcte prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

Duidelijke showroom

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Betere handleiding voor het ineensteken van de meubelen. Betere afspraak in verband met de levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk personeel. Vlotte aflevering van aanschaf.

Pluspunten

Behulpzame medewerkers in de winkel. Correcte en snelle levering en goede dienst na verkoop.

Pluspunten

Vriendelijke service, grote keuze meubelen, verschillende stijlen van modern, rustiek tot klassiek, kwaliteitsvolle, stevige meubelen duidelijke communicatie omtrent betaling, levering, vriendelijke klantenservice.

Pluspunten

Mooie collectie Perfecte en snelle levering

Met de solden de artikelen niet duurder prijzen dan voordien.

Pluspunten

Zeer goede uitleg bij de verkoop.

Levering was beloofd op maandag door verkoper, maar is pas woensdag geleverd . We moesten terugbellen voor een juiste dag afte spreken naar een teler Wat in belgie lag en wat ons op eerste zicht niet duidelijk was dat we naar een Belgisch teler moesten terugbellen. Vandaar dat we niet onmiddellijk aansluiting kregen op zaterdag en dachten dat deze dienst zaterdag gesloten was. Uiteindelijk probeerde ik zonder het landnummer te bellen en kreeg ik verbinding met jullie. Toen was het jammer te laat voor maandag te leveren. Maar voor de rest is alles perfect verlopen.

Pluspunten

Correcte service Betaling bij levering Goede opvolging via email

Modellen niet in alle winkels, een tweede winkel moeten bezoeken voor het juiste model te vinden

Pluspunten

Netjes geholpen door verkoper en de order kwam ook op de afgesproken tijd aan, er was niets op aan te merken.

Geen.

Pluspunten

Uitgebreide keuze mogelijkheden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede prijs kwaliteit verhouding

groter assortiment

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

in de winkel prima service en behulpzaam, levering van tuinmeubels vlot

weinig mogelijk om variaties te maken met tuinmeubels van dezelfde type, alleen andere opstelling en samenstelling van bijvoorbeeld kussens of tafelbladen. We wilden de Brisbane loungeset met All weather kussens, was NIET mogelijk maar stond wel op de website. Naderhand dit aangepast door onze opmerking, hebben de Fiji aangeschaft en wilden de Brisbane glasplaat, niet mogelijk. Jammer gemiste kans

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal