Pluspunten

buitengewoon goed geadviseerd en snelle levering monteur/bezorger goede aflevering ben zeer tevreden -een echte aanrader-

Pluspunten

Zeer goede service

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk. Zeer professioneel. Niks op aan te merken.

Nihil

Pluspunten

Ruime keuze. Duidelijke uitleg. Leveringstijd correct.

Pluspunten

Keurig geholpen met de aankoop en netjes afgeleverd thuis.

Pluspunten

Ruime keuze aan tentoongestelde modellen. Vriendelijk onthaal met geen opdringerige verkopers. Steeds aanspreekbaar voor meer informatie.

Geen verbeterpunten, enkel spijtig dat de toonzaal op het eerste verdiep is waardoor het bedrijf niet opvalt.

Pluspunten

Verkoper was heel vriendelijk en behulpzaam. Klacht: Nu de goederen geleverd zijn er een kleur verschil is hoor we niks mee van jullie. 0476/352.460

Bij levering de goederen uit te pakken en afval mee te nemen. Klachten beter opvolgen!!!!!!!!!!!!

Pluspunten

Service Mooie collectie Ruime keus

Pluspunten

Goede service, ook telefonisch kunnen overleggen over de bestelling, super! Netjes afgeleverd op afgesproken dagdeel!

Pluspunten

Stipt, klantvriendelijk, zeer goede service wat levering betreft en de info hieromtrent.

Pluspunten

Erge snelle levering van 2 dagen. Zeer mooie kwaliteit meubelen. Personeel super vriendelijk en behulpzaam. Groot parkeer terrein recht voor de deur. Ontzetten veel keus. Als je hier niet slaagt, slaag je nergens!

Pluspunten

Zeer vriendelijke ontvangst en goede uitleg over de artikelen waar mijn interesse lag.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijke showroom Vriendelijk personeel Goede uitleg van de producten

Ook eventuele nadelen van producten zoals windgevoeligheid van parasols vermelden. Bereikbaarheid van showroom beter zichtbaar maken. Melden dat contacten via hoofdkantoor verlopen.

Pluspunten

Ruime keus, website geeft goed beeld van kwaliteit in de winkel (Wasdinxveen). Zeer behulpzame verkopers. Voldoende voorraad om snel te kunnen leveren. Transport goed geregeld, regelmatige terugkoppeling, op tijd geleverd, beleefd en vriendelijke transporteurs. Goede klantenservice, heeft mij telefonisch uitstekend geholpen.

Pluspunten

We zijn heel tevreden. We waren content dat we ze langer hebben mogen laten staan. En qua levering was ook alles in orde

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Perfect volgens timing geleverd. Vriendelijk.

Nog betere kwaliteit geven voor zelfde prijs.

Pluspunten

Prettige behandeling in de zaak. Correcte afwikkeling en snelle bezorging

?

Pluspunten

Zeer netjes, overzichtelijk.zeer behulpzaam personeel

De ligging, ivm drukke weg!

Pluspunten

Service en assortiment

Meer prijsacties...gratis montage en meenemen van afval boven bepaald bedrag.

Pluspunten

snelle correcte levering

op dit moment geen

Pluspunten

vriendelijke, vlotte, duidelijke bediening in winkel.De bevestiging van de aankoop en levering verliep heel correct en vlot. gaan uw winkel zeker aanraden bij familie en kennissen.

????

Borchwerf 35