Pluspunten

goede klantbedieningen

Pluspunten

Goede klantvriendelijkheid. In de lijn van het gewenste artikel werden alle mogelijkheden aangegeven.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

In de winkels zijn ze zeer vriendelijk en helpen u goed verder en beantwoorden aan de vraag van de klant Ze willen absoluut een positieve beoordeling en hebben me een gratis onderhoudsprodukt opgestuurd en uiteraard met de vraag om mijn beoordeling te herzien. Ze willen er dan toch iets aan doen.

de webshop, de administratie, de online chat, de verzending is alles behalve professioneel, ze zijn niet eerlijk, ze beloven maar liegen gewoon, ze schuiven het ook steeds op andere collega's. De dienst service moet dan alles rechtzetten. Echt rampzalig Het is heel maar dan ook heel spijtig dat je pas echt feedback en gehoor krijgt als je een lage beoordeling geeft en de reden is omdat dan pas de directie op de hoogte wordt gebracht volgens de medewerkster die mij belde, bij mij vorige aankopen waar het zo grandioos misliep heb ik nadien nooit een verzoek gehad tot beoordeling, nu begrijp ik waarom.

Pluspunten

Goed advies. Keurig verzorgde aflevering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie producten. Verkopers zijn behulpzaam (vestiging Houten) ook na de verkoop en mbt service verlening.

Klantenservice kan beter door de klant beter te informeren wat te verwachten, bijv een standaard email waarin aangegeven wordt dat er binnen 48uur duidelijkheid komt mbt de claim. Ik had een wat slechte ervaring, een artikel moest omgeruild worden. Helaas duurde het een week voordat ik wat terughoorde en moest ik hier mij redelijk voor inzetten, vele overbodige telefoontjes met de nodige frustratie. Uiteindelijk wel goed opgelost waardoor ik toch kan aanraden hier te kopen.

Pluspunten

mooie ruime toonzaal, correcte prijs, goede uitleg tijdens het kiezen van een tuinset, en correcte levering

voorlopig nog niet voor verrassingen komen te staan

Pluspunten

Zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en uitleg in de winkel, en na de bestelling alles heel goed afgewerkt.

Pluspunten

zeer correcte aankoop

Pluspunten

Goede artikels voor een goede prijs, stipte levering

Pluspunten

Goede website Super service Prettige website waarop je kan chatten met een medewerker en waar je dan een goed antwoord op al je vragen krijgt. Snelle reactie met terugbellen. Snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- ruime keuze - vriendelijke bediening in winkel

- levertermijn vrij lang en na over tijdsdatum zelf informeren naar nieuwe leveringsdatum .?? Na telefonisch ongenoegen te laten voelen kon er plots 2à 3 weken inkorting van leveringstermijn !!! - teaktafel gaf na eerste regenbui ( de afloop van de tafel ) bruine vlekken af op terrasvloer , die er met verschillende keren schuren niet af te krijgen zijn .! Zou men vooraf wel mogen vermelden .

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding

Maten van de parasolvoet vermelden op de website

Pluspunten

Vriendelijkheid aan telefoon ,vlugge afhandeling van de levering

momenteel geen

Pluspunten

alles werd op dag en tijd geleverd van de afspraak

Pluspunten

Goede service en adviea

Pluspunten

Kwaliteit

Pluspunten

Goed geadviseerd. Alleen ging het wat snel.

Meer tijd besteden. Hoe de meubels schoon te maken zelf uit gezocht.

Pluspunten

Goed advies en snelle levering

communicatie met vervoersbedrijf kan beter

Pluspunten

Veel keus en mogenlijkeden

Pluspunten

Vriendelijke verkoopsters Ga zeker reclame maken over deze winkel (y)

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal