3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kwaliteit

Als er een fout onderdeel geleverd wordt, dit zo snel mogelijk recht zetten. De klant er niet 3x voor laten bellen, aan de lijn laten hangen, beloven terug te bellen en het niet doen en dan pas het ontbrekende deel (dat op voorraad was) 2 weken later leveren.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit.

Bij uitleveren aankoop is het wel van belang, wanneer zaken niet direct geleverd kunnen worden, de communicatie perfect dient te zijn. Wij moesten zelf constant initiatief nemen over de nalevering van onze aankoop.

Pluspunten

Vriendelijk personeel Stiptheid levering

Pluspunten

Snelle levering Goede prijs/kwaliteit

Pluspunten

Er was een probleem met de goederen die we vastgesteld hebben na uitpakken en installatie. We namen contact op met de klantendienst en we kunnen enkel maar positief reageren over de aanpak om alles in orde te krijgen. Een dikke 10 op 10.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vlotte levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooie tuin meubelen correct personeel alles netjes ingericht.

Ik had zelf mijn tuinmeubelen in Roozendaal opgehaald. waar ik toch meer als 1 uur heb moeten wachten voor alles geladen kon worden omdat het niet klaar stond terwijl het toch op tijd was doorgegeven dat ik kwam. Daar had toch wel iets tegen over kunnen staan vonden wij. Maar helaas was dat niet zo.

Pluspunten

Zeer goede service !!!

Pluspunten

alles verliep prima

borrelhapjes en een biertje was lekker geweest ( en airco )

Pluspunten

Vriendelijke en snelle bediening

Kussens bestellen via internet niet echt makkelijk

Pluspunten

Klantvriendelijk personeel openingsuren

Uitpakken en hulp bij ter plaatse brengen van de parasolvoet zou schitterend zijn!!

Pluspunten

Vriendelijke man in de winkel

Pluspunten

- grondige uitleg van vriendelijke verkoopster - vlotte levering - alles super goed ingepakt - vriendelijke chauffeur

Pluspunten

snelle service bij levering . Verkoper zeer bereidwillig voor vragen en aanpassingen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

verkopers in de winkel zijn vriendelijk en doen hun best

kwaliteit laat wat de wensen over bij sommige stukken de SERVICEDIENST is ondermaats, echt amateuristisch het vertrouwen dat de verkopers in de winkel opbouwen, is in mum van tijd weg door werking van de servicedienst. slechte planning leveringen, niet flexibel

Pluspunten

Vriendelijk Correcte alflevering

Pluspunten

flexibel stipte leveringen correcte service na levering ruime keuze

Pluspunten

snelle service en supper goede kwaliteit

geen

Pluspunten

vlotte verkopers en goede service Zeer vlotte levering volgens de afgesproken tijd

In de winkel in Geel was het echter zeer warm misschien is daar iets aan te doen

Pluspunten

Zeer vriendelijke bediening !!

Wij zouden nog 2 gratis lampen tegoed hebben , daarvoor zouden ze ons opbellen, dit is tot heden nog niet gebeurd, graag hierover jullie reactie. Met vriendelijke groeten,

Pluspunten

Mooie toonzaal Veel keuze

Pluspunten

ruime keuze, voor ieder wat wils, vriendelijke verkoper die tijd neemt voor de nodige uitleg of het zoeken naar de juiste combinatie van een tuinset, correcte levering,

Pluspunten

Fijne winkel met veel keuze. Scherpe prijs. We hadden een volledig tuinset besteld a 1600 euro, was vlot geleverd. Na het uitpakken bleek dat het blad van de teak tafel een hap eruit had (geen transportschade maar naar onze mening een productdefect). Foto's opgestuurd, zonder enig probleem hebben ze vandaag het tafelblad omgewisseld. Transportbedrijf kwam de oude uit elkaar halen en de nieuwe in elkaar zetten. Uitstekende aftersales, dikke pluim!

Geen wat ons betreft.

Borchwerf 35