Pluspunten

Klantvriendelijkheid

Pluspunten

Zeer netjes en klantvriendelijk

???

Pluspunten

Leuke aanbieding Gastvrije ontvangst Leveringsafspraak korrekt nagekomen Levering in de tuin maakt uitpakken en monteren gemakkelijk

Pluspunten

Snelle keurige levering met een unieke collectie

Pluspunten

Meedenken en mogelijkheden aandragen

Niet

Pluspunten

Goede klantenservice in Breda. Aardige verkoopster die alle voor en nadelen wist te vertellen.

De stoelen paste niet onder de tafel. In de winkel wel. gelukkig waren de poten van hout en hebben we deze zelf 1,5 cm in kunnen korten.

Pluspunten

Mooi assortiment Zeer goed geholpen in de winkel

:Lange levertijd Bij aflevering alleen contact met de vervoerder, een telefoontje van de verkoper zou beter zijn.

Pluspunten

Prima advies Goede kwaliteit meubelen

Pluspunten

vriendelijk personeel

Pluspunten

Alles correct verlopen volgens afspraak.

Pluspunten

Top kwaliteit

Nvt

Pluspunten

geduldig, vriendelijk en duidelijk in uitleg!

viel niet af te dingen..........haha

Pluspunten

goede service, vriendelijk personeel.

telefonische bereikbaarheid.

Pluspunten

Onthaal en deskundige uitleg

Pluspunten

Komen afspraken goed na. Aardig en kundig personeel.

Levertijden online niet op te vragen, geen duidelijk inzicht over verwachte levering.

Pluspunten

vriendelijk personeel betalingsmogelijkheid bij levering prijs/kwaliteit

Pluspunten

vriendelijke bediening, zowel in de winkel als bij de levering

levering was gepland op een bepaalde dag zodat wij de dag nadien gasten zouden kunnen ontvangen. Levering werd niet uitgevoerd om dat de chauffeur al te lang had gereden. planning misschien uitvoeren zodat toch iedereen kan worden beleverd op het afgesproken moment.

Pluspunten

Uitstekende service van verkoop tot levering. Zeer tevreden.

Pluspunten

- mooi aanbod - gunstig in prijs - snelle levering - het feit dat er historiek ( in Nederland ) van het bedrijf is schept vertrouwen - callcenter dat de leveringen aanstuurt zeer vriendelijk en professioneel - winkelverantwoordelijke zeer vriendelijk en behulpzaam

Toen we voor het eerst gingen kijken werden we zeer vriendelijk en professioneel te woord gestaan. Enkele dagen nadien gingen we bestellen, maar wat een teleurstelling... de verkopers van toen waren en niet en deze die ons nu te woord stonden waren desastreus ! En geloof me, ik heb zelf een commerciële functie waar ik een 10 tal mensen in aanstuur. De case hoe ik de tweede maal bediend werd gebruik ik nu, tot hilariteit van mijn medewerkers, als voorbeeld hoe het NIET moet. Voor alle duidelijkheid : het gaat niet over de winkelverantwoordelijke of de mensen die ons de eerste keer benaderden. Helaas kan ik geen namen geven....

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prijs kwaliteid ok en snelle levering vriendelijke bediening

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

plaatsing dakbedekking.

Pluspunten

Vriendelijke service in de winkel van Maldegem

Maken dat jullie alles binnen hebben bij een promo met gratis tuinkabouters wacht er nog op !!!

Pluspunten

Goed advies

Pluspunten

goede prijs/kwaliteit verhouding mooie winkel bijzonder goed geholpen aflevering, netjes gebeld over precieze tijd van bezorgen

geen

Borchwerf 35