Pluspunten

Snelle levering en goed verpakt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vriendelijke verkoper. Mooi cadeau namelijk de buitenlamp. Mooie korting gekregen doordat de stoelen einde reeks waren.

communicatie tussen winkels onderling en tussenchauffeurs verbeteren. Onze stoelen stonden al 1 week in de winkel maar chauffeur wist er niet van. Enkel nadat ik in de winkel was geweest om te vragen of de levering nog lang duurde hebben ze het gezien wat het probleem was.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle vriendelijke bediening

meenemen afval karton, plastiek

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi assortiment

Levertijd plus aflevering goederen. We hebben 3 maanden moeten wachten voordat alles compleet was! Jammer!! Aflevering: alles werd inclusief verpakking neergezet. Verpakking was zoveel, dat we ervoor naar de stort moeten rijden. Bij aanschaf in een winkel zoals Buitenhof had ik zeker verwacht dat het set niet zo "gedumpt" zou worden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooie winkel met een ruime keus. Je word er ook goed geholpen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Prachtige tuinmeubelen te koop

service laat te wensen als blijkt dat iets kapot is bij levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk en prettig geholpen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Positief zijn onze ervaring met verkoop en vlotte levering. Helaas bij levering in verpakking geconstateerd dat alle 4 de stoelen bij poten mankementen vertonen buizen zijn verbogen zodat de stoel dopjes er niet in kunnen allemaal scheef en kapot.Dit samen met leverkoerier gemeld.Foto's opgestuurd. Er zou zeer snel een monteur komen.

Zit al vanaf 27-6. op monteur te wachten . 1 afspraak voor 24 -7 kan niet doorgaan ben die dag bezet. Nieuwe afspraak is nog niet gemaakt. Helaas alles al betaald.

Pluspunten

Zeer snelle levering

De online betaling via iDeal was niet zichtbaar op de factuur. Daar op stond het bedrag nog open.

Pluspunten

Verkoper was zeer vriendelijk en goed op de hoogte van de productkenmerken. Uitstekende klantendienst, dienst naverkoop en levering. Zeer goede communicatie zowel telefonisch als via e-mail.

Pluspunten

komt het gratis thuisbrengen, geen aanbetalingen, aardig personeel

Pluspunten

Vriendelijke medewerkers. Goede klantenservice.

Pluspunten

vlotte bediening,leuke verkopers,snelle levering

de rotan onderaan de tafelstoel was losgekomen toen we de doos hadden open gedaan om ze er uit te halen we hebben ze niet willen terugsturen ,we zagen op tegen de volgende wachttijd om een nieuwe te krijgen

Pluspunten

Goede uitleg, vriendelijke benadering. Goede service. Snelle levering van tuinmeubelen.

geen

Pluspunten

alles tip top in orde

Pluspunten

Heel snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

correcte levering volgens afspraak

bouten van parasolvoet van minderwaardige kwaliteit

Pluspunten

Behulpzaam in de winkel. Er is veel mogelijk. Er kan gecombineerd worden met andere stoelen. Afspraken worden netjes nagekomen. Vriendelijke bezorgdienst

Zo mogelijk iets concreter aangeven wanneer spullen worden afgeleverd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

terug bellen als je een klacht hebt doorgegeven,dat zou wel zo fijn zijn.wij zitten nog steeds te wachten. m.v.g.

Pluspunten

Prima service , stipte naleving van de afspraken !!!

Pluspunten

Alles is prima verlopen badankt voor de service.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal