Pluspunten

Net en eerlijk bedrijf Vakkundig behandeld

geen

Pluspunten

Vriendelijke geholpen, we vonden onmiddellijk wat we nodig hadden, kopje koffie aangeboden gekregen.... perfect ! Levering was ook vlekkeloos, mooi tijdig aangekondigd en prima verlopen.... ik kan Buitenhof Tuinmeubelen alleen maar aanraden. Trouwens de meubelen zelf vallen ook prima mee ;-)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede levering

betere meer betrokken mensen in de showroom

Pluspunten

Correcte levering

Pluspunten

Goede uitleg, vriendelijk en professioneel. Alleen jammer dat de parasol als IKEA packet aankwam en zelf in elkaar gezet moest worden. Voor iemand die niet handig is, onmogelijk.

Betere service na verkoop. De chauffeur die het afleverde, zat tot over zijn oren in het werk en voor 1000 Euro order total, had ik een betere levering verwacht.

Pluspunten

uitermate goed benaderbaar, zowel chatten als telefonisch als via mail.

Pluspunten

Zeer behulpzaam, correcte levering.

Pluspunten

Makkelijk toegankelijk, vriendelijk personeel, correcte informatie via e-mail, afspraken worden nageleefd

Opletten voor fouten bij verwerking administratieve gegevens

Pluspunten

--> het kon besteld worden, maar de levering kon nog even uitgesteld worden. wanneer we belden voor levering was dit vrij snel (binnen de week) --> vlotte leveranciers, werken proper en snel

--> een tijdje voor levering aan huis bijvoorbeeld 30 minuutjes voordien een sms of dergelijke zodat men zeker thuis is. Nu diende we de hele tijd thuis te blijven.

Pluspunten

Perfecte levering, op de afgesproken tijd met afgesproken bestelling, geleverde kwaliteit is zoals verwacht. In de aankoop fase goede support, alle aandacht en tijd nodig was beschikbaar

Pluspunten

Je word netjes en goed te woord gestaan artikelen staan netjes en overzichtelijk op gesteld ende prijs is goed

Pluspunten

Van winkel tot levering en montage was alles super. Nemen verpakkingsmateriaal weer netjes mee.

Pluspunten

Prima service , prachtige tuinmeubelen.

De vervoerder zou wat verpakking materiaal mee kunnen nemen

Pluspunten

Communicatie is helder. Afspraken die worden gemaakt worden nagekomen. Geen 13 in een dozijn collectie, je hebt het idee dat je iets unieks koopt. Personeel is vriendelijk en geeft duidelijke uitleg.

Het zou prettig zijn als de meubelen bij levering worden uitgepakt en de verpakkingsmaterialen worden meegenomen. Daarnaast zou het ook handig zijn als je eerder kunt weten binnen welk tijdvak de meubelen worden geleverd.

Pluspunten

Bii elke vraag die ik stelde via mail kreeg ik steeds snelle reactie. De levering was zeer professioneel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prima service snelle levering goed geholpen in de winkel

Prijs er hoog

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooie producten

Slechte service

Pluspunten

prima afhandeling van de gekochte goederen en de datum die werd afgesproken in het verkooppunt werd in samenspraak met koper besproken en geleverd op het gevraagde tijdstip. als je tuinmeubelen nodig hebt zou ik zeggen één adres BUITENHOF

Pluspunten

vriendelijke, niet opdringerge benadering. Ruime showroom waardoor diverse mogelijkheden konden worden getoond. redelijke prijzen. En prima afleverservice. Alles uitgepakt en neergezet. Keurig.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Gastvrij in de winkel

Opvolging + verlate levering was het resultaat, ik ben nu ook al 4 weken bezig om een andere kleur poot besteld te krijgen voor mijn recent aangeschfte lounge set Telefonisch is dit diverse malen opgevolgd (lees: gebeld en ben terug gebeld) maar de support afdeling en de werkvloer dan wel het magazijn schijnen niet met elkaar te kunnen praten. Status is nu dat ik in afwachting ben van de levering van 1 poot in de kleur grijs. Als ik deze goed keur kan ik de rest kopen voor in totaal 48 euro, nml 12 x 4 euro. Dit was vorige week vrijdag. Al met al had ik na de aanschaf van zo'n duur lounge set wel een andere service verwacht. Voor meer info bel [email protected] of bel met 0642220507.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal