Pluspunten

Netjes geholpen bij aankoop loungeset.

Betere communicatie tussen verkoop en planning......, ben inmiddels 2x gebeld dat het product binnen is om af te halen, terwijl bij verkoop afgesproken was voor thuislevering. Een datum afgesproken om alsnog thuis te leveren, vervolgens afgesproken datum niets geleverd!! Weer zelf opnieuw kontakt op moeten nemen, en dan vervolgens weer 4 dagen moeten wachten voor dat het geleverd gaat worden. Jammer van de vrije dagen die daarvoor opgenomen zijn, had op z'n minst een tegemoetkoming verwacht, bijv. in de vorm van een reiningsset oid., maar helaas dat was tot vandaag niet mogelijk...........jammer.

Pluspunten

Vriendelijk mensen, zeer behulpzaam.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vrij goede uitleg en vriendelijk personeel. Correcte levering.

Door het grote gewicht van de voet zou het een kleine moeite zijn om een 'minuutje' van de besteller te krijgen op deze voet eventjes samen op te tillen uit de houten verpakking. Alleen is dit niet mogelijk.

Pluspunten

Goede informatie en adviezen bij verkoop, stipte levering en alles klopte wat we besteld hadden.

Het bruto netto prijzenverhaal vind ik echt niet meer van deze tijd. Eerlijkheid en transparantie wel. Gewoon een goede scherpe prijs aanbieden in plaats van de indruk wekken dat er enorme kortingen gegeven worden. Die brutoprijzen worden toch nooit gehanteerd. Nu blijf ik het gevoel houden dat ik toch teveel betaald heb. (wat misschien niet zo is).

Pluspunten

Ze bellen als het binnen is, dit wordt per mail bevestigd

2 personen laten leveren i.p.v. door 1 persoon bij de levering

Pluspunten

Snelle en goede service.

Meenemen inpak materiaal na levering!

Pluspunten

Super meubels

Pluspunten

Goede service: er werd meteen gebeld om te weten of het toonzaalmodel dat we wilden, geleverd kon worden. Omdat het een toonzaalmodel was, moesten we geen leveringskosten betalen.

meer leveringsmomenten inlassen. Leveringsmoment 20/08? Dan is de zomer voorbij...

Pluspunten

Correcte en vriendelijke bediening

Pluspunten

nog" echte " teak, uitstekende kwaliteit ruim aanbod , ook diverse afmetingen voor tafels bv

indien nodig, toch meer flexibele leveringsdata voorzien

Pluspunten

Goede service, gratis thuisbezorgd en goede kwaliteit

Tips meegeven aan klanten. Voor opbergen en verzorgen van de nieuwe aanschaf.

Pluspunten

Snelheid van leveren Klantvriendelijkheid in de winkel Vriendelijke mensen die kwamen leveren Instapklaar geleverd

Topservice. Wij zijn super tevreden.

De mannelijke medewerker toonde weinig interesse in ons als klanten en maakte beide keren dat we de winkel bezochten de indruk dat hij heel druk achter de computer bezig was. Hij heeft ons niet geholpen maar toch.

Pluspunten

alles is positief

maken dat de winkel telefonisch bereikbaar is

Pluspunten

Online besteld, dag erop reeds telefoon gekregen om de levering te plannen. Levering prima verlopen alhoewel er een kussen ontbrak. Er werd meteen door de chauffeur contact genomen met de firma en kussen werd de week erop met UPS geleverd.

Pluspunten

Mooie en betaalbare producten en de levering was prima op tijd Een prima bedrijf om zaken mee te doen.

Pluspunten

Goede en snelle levering

N/A

Pluspunten

veel keuze in stoelen en tafels goede bediening, niet overdreven aanwezig

Pluspunten

vlotte en vriendelijke bediening goede prijzen vlotte levering

Pluspunten

vriendelijke verkoopster en goede uitleg

meer reclame verder niets op aan te merken

Pluspunten

Stiptheid en communicatie

Pluspunten

levering en betaling zijn perfect in orde

Pluspunten

Heel vriendelijk personeel. Heel zorgvuldige levering.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal