Pluspunten

Goede voorlichting en advisering bij aankoop van de tuinmeubelen. Er werd echt met ons meegedacht en geen moeite was teveel. Ook goed advies over onderhoud.

Vorig jaar hadden wij een ordernummer en konden via internet de bestelstatus volgen. Dit jaar bleek dat niet meer mogelijk en moesten wij het telefoontje m.b.t de bezorging afwachten. Dat was iets onhandiger.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ruim assortiment, redelijke prijzen, snelle levering

Eerlijk zijn aan de telefoon, op woensdag waren onze tuinmeubelen op een boot en zou het nog een week duren, de volgende dag waren ze binnen. Dat boot verhaal geloof ik voor geen meter

Pluspunten

De klantvriendelijkheid voortoonde bij alle medewerkers met wie op die dag in contact gewest zijn gewest, dat wij de gewenst product hebben kunnen verplaatsen van een kant van winkel naar aan andere waren van belang op ons beslissingen

Pluspunten

Netjes in de winkel behandelt en volgens de afspraak afgeleverd, prima gegaan !!

Pluspunten

Open op zondag. Ruime keuze. Goede dienstverlening door het personeel. Helpen bij keuze.

Pluspunten

Uitstekende locatie Informatieverstrekking: correct en uitstekend. Vlotte levering. P.S. In ons geval was de service, welke wij van Uw medewerkster ISABEL hebben gekregen beslissend.

Een minpunt voor ons was, dat er in de tussenliggende periode, 1ste bezoek en beslissen, geen mogelijkheid was, rechtstreeks met het filiaal telefonisch contact te hebben. .

Pluspunten

Correct geholpen door medewerker, en levering volgens afspraak.

Pluspunten

zeer vriendelijk personeel, zeer goede afhandeling,

de transporteur vroeg 50 euro voor de verpakking terug mee te nemen en dat kan niet in mijn ogen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede service en vriendelijk personeel

goederen die niet meer voorradig zijn niet op de site vermelden. Zorg er ook voor dat de prijs die je online vermeld klopt met de prijsofferte die je de mensen door stuurt.

Pluspunten

Goed en snel geholpen in de winkel, verkoper wist waarover hij het had . Bezorging was ook niks op aan te merken .

kan niks verzinnen

Pluspunten

Veel keus

Pluspunten

Ruim assortiment, snelle levering op afgesproken tijdstip.

Pluspunten

Professionaliteit, service en vriendelijkheid

Doe zo voort!

Pluspunten

Zeer behulpzaam personeel, prachtige spullen en zeer snelle (en vriendelijke) levering. Een week na de komst van onze tuinmeubelen is familie bij mij geweest. Een nicht van mij was zo onder de indruk dat zij een week later bij Buitenhof is geweest en heeft ook een tuinsetje besteld! Zeker een aanrader.

De buitenkant van de winkel laat niet zien hoe mooi de spullen binnen zijn. De tuinmeubelen bij de entree waren heel saai en zeker niet representatief van jullie assortiment. Wij zijn bijna niet binnengelopen...

Pluspunten

zeer ruime sortering, prettige behandeling, voldoende tijd, goed advies bij keuze, gunstige voorwaarden.

Pluspunten

Pluspunten

Super vriendelijke personeel snelle levering echt top

Pluspunten

Vooralsnog over alles tevreden, service, product en bezorging.

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Klantvriendelijkheid gua uitleg goederen en bezorging.

ik denk dat wij als klant positieve reakties naar buiten moeten kunnen brengen wij hadden al op diverse plaatsen gekeken. groet

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal