Pluspunten

Je wordt telefonisch zeer correct geholpen en levering is volgens afspraak.

Pluspunten

Vlotte bediening en uitleg en correcte levertijd.

Pluspunten

Waddinxveen: ruim opgestelde keuze. Goed geholpen naar eigen wensen. Snelle levering,op voorraad.

Verpakking bij levering was nogal stoffig /vies en het plastic was erg gescheurd wat een slordige indruk maakte. (geen beschadigingen of extreem vuil op meubels)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Parasol gekocht van Buitenhof en vorig jaar ook een loungeset. Prima spul en ook het contact met Buitenhof verloopt prettig. Als je een afspraak maakt om teruggelbeld te worden, wordt je ook echt terug gebeld.

Levering verliep niet soepel. Specifiek met Buitenhof afgesproken dat spullen Als eerste op de route, en voor 7:30 geleverd zouden worden. Uiteindelijk kwam de leverancier om 11:30 de spullen brengen. Beetje lastig als je zelf ook nog verplichtingen hebt... Ook jammer dat de kussens van de loungeset niet door en door gekleurd zijn, want de kleur gaat er wel af op de hoeken van de kussens.

Pluspunten

Alles zo gelopen zoals afgesproken zowel de bezorging en tijdstip van levering. we zijn 2 keer wezen kijken en allebeide keren zijn we goed geholpen (Waddinxveen) en zodoende ook tot aankoop overgegaan top!!

Pluspunten

Prima prijs - kwaliteit verhouding. Hoogwaardige materialen hoeven niet zo duur te zijn.

Pluspunten

Goed en vriendelijk behandeld. Snel geleverd

Bij levering miste we 1 kussen. Was wel snel hersteld.

Pluspunten

Gemaakte afspraken zijn nagekomen Nakoming van de levertijd Goed geholpen, niet te opdringerig

Pluspunten

Correct! Snel! Goed product!

Ga zo door! Enige verbeterpunt dat er meer keus uit klein- compacte sets zouden moeten zijn. De meeste sets die jullie verkopen zijn voor een grote tuin, in ons geval zochten wij wat voor een balkon en de meeste sets zijn te grof-groot.

Pluspunten

Klantvriendelijk en vrijblijvende duidelijke informatie

?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Parasol type Palermo stond op meerdere plaatsen in de showroom, uitleg was goed en duidelijk. Voorradig, waardoor snelle levering. Transporteur was op aangegeven tijd (en heeft telefonisch laten weten dat hij sneller dan verwacht op het afleveradres zou zijn).

De handleiding/instructie is summier, waardoor het in eerste instantie leek, dat de parasol blokkeerde. Ook de nagestuurde instructievideo op YouTube gaf op dat punt niet het juiste beeld. Dat zou nog duidelijker in beeld gebracht kunnen worden (dat er een veerconstructie aanwezig is die dmv de handle geactiveerd kan worden).

Pluspunten

Vriendelijke bediening in winkel Weert en vriendelijke bezorgers.

levering was niet in afgesproken week, jammer..

Pluspunten

*goed bereikbaar *vriendelijk personeel *mooie aanbiedingen *ruime showroom

*melden dat klant zelf mee moet sjouwen als meubels worden bezorgd !!!! *het was meer werk om tuintafel in elkaar te zetten dan in de winkel was verteld *er ontbraken schroeven *er zat een zeer karige instructie bij

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Prachtige producten die (gelukkig) ook bij andere leveranciers te koop zijn

Te veel om op te noemen; afspraken nakomen, levertijden nakomen, eerlijk en proactief met klanten communiceren, direct reageren op klachten, ontvangstbevestiging van een bericht/mail/klacht sturen, waarheid vertellen aan de telefoon....

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer duidelijke uitleg over hoe men de lounge kan samen stellen. Niet opdringer

Hoe onderhoud van de lounge

Pluspunten

Vriendelijk en vlot geholpen door steff in waddinxveen

Zou ik Zo op t moment niet wetem

Pluspunten

Van bestelling, afspraak maken voor levering en levering zelf : Gewoon perfect. Zeer tevreden klant

geen

Pluspunten

snelle en nette service

n.v.t.

Pluspunten

ruimtelijk overzichtelijk en vriendelijk personeel

kussens in de stoelen leggen ook al is dit optioneel TV`s ophangen met voorbeelden, foto`s filmpjes

Pluspunten

top.kwaliteit en afspraak ivm levering stipt en vlot

geen

Pluspunten

Veel aanbod en kwaliteit

Pluspunten

een zeer mooi en groot gama, voor ieder wat wils

Pluspunten

snel en correcte levering. Vriendelijk Goede prijs kwaliteit verhouding

Voorschot betalen in de winkel aanraden, problemen gehad met betalen met de kaart bij levering.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal