Pluspunten

vriendelijk alles ok

Pluspunten

vriendelijke ontvangst in winkel, snelle leveringstermijn.

geen

Pluspunten

Groot en overzichtelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooie sortering redelijke behandeling tot ik begon over een gratis kussentje op een bedrag van 2000 euro niet onredelijk maar toen werd mejuffrouw erg stug dat viel tegen blijf ten alle tijden vriendelijk lijkt me, na enkele weken zie ik bijna zelfde tuinset bij gamma of karwei voor echt veel minder ja dat is ook niet zo prettig

blijf altijd vriendelijk ook moesten wij nabellen waar het stel bleef en toen waren ze order kwijt?/ daarna goed gekomen , wat als wij niet hadden gebeld??

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Keurig overzichtelijk keuze van de producten.

Ik weet het niet zo snel

Pluspunten

zeer snelle levering, correcte afspraken en uur van levering, vlotte vriendelijke chauffeur...

jammer dat één voetbankje is beschadigd (staat scheef)

Pluspunten

Zeer tevreden ,zeker van de Mr die de levering gedaan heeft ,zo behulpzaam

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

uitgebreide collectie, goed geholpen bij kiezen. Wel onduidelijkheid, kussens zouden op voorraad zijn, moesten toch besteld, waardoor ik nog een keer extra terug moest komen.

klantvriendelijkheid: niet meelopen naar de auto met grote doos.

Pluspunten

Snelle bezorging

Duidelijker aangeven op website wat bij een hoekbank de lange zijde is links op rechts. Wij gingen ervan uit dat als je zelf op de bank zit op het hoekje duidelijker is wat je linker of rechter zijde is. Echter op de website is het enigszins verwarrend. De geleverde bank was dan ook andersom dan hoe wij het in gedachten hadden. Druk gezinsleven... Dus had ik geen zin/tijd om jullie te bellen. Weer zo n rompslomp. Ophalen.... Weer wachten..etc. Jammer... Het liefst andersom gewild. Nog iets.. De grootte v d hoekkussens kloppen niet... De ene is groter dan de andere. Ach ja niemand let erop denken we dan.

Pluspunten

Kwaliteit van de geleverde producten

Pluspunten

Bij aankoop erg vriendelijk geholpen, de bezorgers voorkomend en behulpzaam.

Pluspunten

enorm aanbod van tuinmeubelen

Pluspunten

prijs kwaliteit is goed en goede service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed geholpen,snelle levering.

De kussens worden erg nat (de buitenkant niet,maar de binnenkant enorm) er werd gezegd dat ze zo droog waren dat is niet zo.

Pluspunten

Vriendelijk, goed en eerlijk geholpen. Levering spullen was snel

nvt

Pluspunten

Levering volgens afspraak. Vriendelijk personeel, degelijke uitleg en behulpzaam

geen

Pluspunten

prima prijs kwaliteit!

leveringsdatum op papier is leverings datum! geen 3 telefoons en 14 dagen later.

2 sterren: slechter dan verwacht

service is slecht

Pluspunten

Bezorging op de afgesproken tijd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Een duidelijkere toegangsweg. Het was niet duidelijk hoe je vanaf het kruispunt bij het bedrijf aankomt.

Pluspunten

onze bestelde tuinmeubelen mochten zonder problemen op onze vraag zeven maanden op stock blijven staan

Pluspunten

Goede hulp bij uitkiezen en zeer goede service nadat niets alles was geleverd en iets kapot was

Niets

Borchwerf 35