Over het algemeen ben ik zeer tevreden met mijn aankoop bij BuitenHof tuinmeubelen. Zeer vriendelijke mensen, zowel de verkoopster als de mensen van de levering. Gelukkig heb ik op tijd gezien dat er een foutje in de bestelling was geslopen (andere stoelen dan die ik op het oog had) maar dit foutje werd goed rechtgezet. Alleen jammer dat de levertijd van 4 tot 6 weken (zoals beloofd door de verkoopster) uiteindelijk 11 weken is geworden. met vriendelijke groeten, De Sutter Mario Oh ja, bij het afrekenen kon ik niet 'pinnen' dus heb het ik het bedrag moeten overschrijven.

Mooie louncheset !

Goede service en nette aflevering van onze louncheset

Geweldig geholpen!!!!

En alles netjes op het balkon gezet Chapeau

top

goede producten, goede en nette levering

Prachtige tuinset én uitstekende service!

We werden in de toonzaal van Buitenhof geholpen door een zeer geduldige én zeer vriendelijke verkoopster. We konden onze tuinset verwachten midden juni, midden mei kregen we al telefoon dat we onze tuinset de volgende week konden verwachten. Een vlotte levering en onze tuinset is werkelijk schitterend. Verhouding prijs/kwaliteit zeker in orde. Een topproduct!

Perfecte service

Vorig jaar zomer diverse spullen bij Buitenhof in de Cruqius gekocht. Pasgeleden tijdens een storm was mijn parasol met voet en al omgewaaid, schade een verbogen stok en een ring gebroken van het draaimechanisme. Ik heb de foto's opgestuurd naar Buitenhof service afdeling, ik heb vandaag kosteloos vervangende onderdelen gekregen. Dat is pas service! En we zijn ook tevreden over de rest van de spullen, het is kwalitatief een stuk beter als wat je bijv. bij tuincentra koopt.

Zeer vriendelijk personeel en levering is perfect gelopen zoals voorzien.

Stijlvolle tuinmeubelen.

Mooie winkel, vriendelijk personeel, zeer correcte prijzen en stipte levering met uitstekende communicatie.

Super nette levering!

Netjes geleverd en duidelijke melding van hoe laat de chauffeurs kwamen leveren, verder top kwaliteit spullen, bedankt!

Mooi product goede service

Erg blij met hoe de levering is verlopen.

Fijne ervaring

Ik werd geholpen door een vriendelijke medewerker met kennis van zaken. De sfeer in de winkel was echt aangenaam, zowel materieel (mooi aanbod, proper, gezellig, warm) als wat betreft de onderlinge relaties van de medewerkers daar (humor, met respect). De levering gebeurde correct op het gemelde moment. Ik kan Buitenhof alleen maar aanraden.

Top ontvangst in de winkel.

Even rond gelopen in de winkel en kregen mede omdat wij dit wilden al snel contact met een van de medewerkers. Werden hierbij ontzettend goed te woord gestaan en prima uitleg materialen etc.

snel, correct en vriendelijk

Telefonisch vriendelijk verwittigd wanneer de levering gepland wa. Mail 1 dag vooraf gekregen. De levering is zonder problemen gebeurd, netjes op tijd. Top

Vriendelijke verkoper, en goede service.

Mooie winkel, veel keuze en vriendelijk personeel. Ook de service is goed, vriendelijk en monteren het meubilair en nemen het verpakkingsmateriaal weer mee terug.

Zeer slechte service

Als je de winkel binnen komt word je zeer gastvrij ontvangen en geholpen. Als eenmaal je tuinset besteld is(die snel geleverd kon worden omdat het op voorraad was) en een datum is afgesproken om te leveren begint het gezeik. Ze komen de gemaakte afspraken niet naar, naar een hoop gebel en gedoe, word dan een halve set geleverd omdat de rest om een of andere vage reden toch niet op voorraad was. De bezorgers van JLN transport gingen zeer onzorgvuldig te werk met de meubels waar door de 2 van de 4 geleverde delen beschadigd waren. Dus weer een hoop gebel en gedoe met de klantenservice. Uiteindelijk werden de missende delen gebracht en de beschadigden delen gewisseld. De bezorgers die de tweede keer kwamen waren gewoon in dienst van Buitenhof, en dat waren 2 hele netten mannen die zeer zorgvuldig te werk gingen, mijn complimenten. Dit was gelijk de eerste en laatste keer dat ik hier een loungeset gekocht heb. Wat een ellende voor z'n dure set. En als iemand aan mij een adres vraagt voor tuinmeubels zal ik zeker zeggen dat ze niet naar Buitenhof moeten gaan.

Unieke tuinmeubelen tegen eerlijke prijs

Personeel, zowel in verkoop (Ternat) als bij levering vriendelijk en vakkundig. Hopelijk kunnen we van onze tuinmeubelen lang genieten !

Mooi setje

Licht en mooi. Op tijd geleverd op afspraak.

kopen van kwaliteit zonder poespas

Top service klantvriendelijke bezorgers en verkooppersoneel

Super gemotiveerde medewerker in het verkooppunt en ultra snelle levering! Prima Service en dit levering.

goede prijs kwaliteit verhouding

Prima geholpen

Perfekte afhandeling

Goede en vlotte communicatie. Product zoals op afbeelding heel mooi. Leverdienst : 2 jongens die de extra mile gaan echt super!!

Winkel uitgestuurd

Eindelijk de winkels zijn weer open en de zomer komt eraan. Zo dachten mijn vriendin en ik een mooie design tuinset uit te kunnen zoeken bij een van de mooiste winkels, de Buitenhof gelegen in het Cruquius. Na een drie kwartier in de auto te hebben gereden arriveerde wij bij de winkel. Bij binnenkomst werd uiteraard gevraagd om een mondkapje op te doen. Mijn vriendin zette deze netjes op en ik gaf aan een medische reden te hebben. Omdat ik het bestelde kaartje van de Rijksoverheid nog wel eens vergeet had ik voor de zekerheid een foto van het betreffende kaartje gemaakt. De medewerker gaf na mijn uitleg toestemming om de winkel te betreden. Na 10 min binnen en onze tuinset zo goed als uitgekozen te hebben kwam er een andere (jongere) medewerker aan. Deze vroeg opnieuw naar mijn mondkapje, ik gaf aan dat ik zijn collega al gesproken had hierover en legde hem opnieuw mijn medische reden uit (COPD) en reden van het kaartje. Deze medewerker vond dit onvoldoende en wij moesten ons per direct uit de winkel verwijderen. Blijkbaar is de vrijstellingskaart van de Rijksoverheid waarna ook op wordt verwezen via longfonds.nl onvoldoende voor deze winkel, en ook tevens zonder doktersbewijs je medische reden dus niet serieus wordt genomen. Dit vinden wij zo een kwalijke zaak dat je als leugenaar over je eigen aandoening wordt weggezet, dat wij hierdoor ook niet meer via de webshop nog iets zullen bestellen.

Tijdstip van levering werd goed aangegeven en klopte ook. Chauffeur belt even van te voren. Netjes in elkaar gezet. Tevreden met de bestelde tafel!

Accuraat en Correcte levering door vriendelijk personeel.

Accuraat en Correcte levering door vriendelijk personeel.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal