Pluspunten

Ruime keuze en prima aflevering. Alle meubelen waren goed verpakt, zodat er niets kon beschadigen.

Pluspunten

Vriendelijk grondige uitleg ,vlotte bediening envotte levering ,telefonisch bevestiging en mail met leverdatum en tijdstip Een tevreden klant en zeker aanrader voor andere klanten

Pluspunten

Correcte levering . Vriendelijk personeel . Aanrader om bestellingen bij te doen . Degelijk en mooi afgewerkt materiaal .

Pluspunten

Vriendelijk personeel Snelle levering

De dozen waar alle meubels inzaten..

Pluspunten

alles staat ruim op gezet in de winkel zo dat je goed kom zien wat je koopt en de werknemers zijn vriendelijk. en ze leveren alles netjes op tijd

geen

Pluspunten

Prima, zeer tevreden Zeer vriendelijk en kundig personeel

Pluspunten

Alles liep prima, vanaf de bestelling tot aan de bezorging

Pluspunten

ruime keuze en goede advies.

2 sterren: slechter dan verwacht

niet van toepssing

Pluspunten

Vriendelijk personeel

Iets duidelijke aangeven dat je de meubels zelf in elkaar moet zetten.

Pluspunten

Correcte afhandeling, toed product

Pluspunten

Vriendelijk onthaal.Uitgebreide en ongedwongen keuze.Unieke collectie prachtige indeling en opstelling. Ontspannen relaxgevoel. Vakkundig en vriendelijk personeel. Vlotte levering

Pluspunten

Vriendelijk en goed geholpen Snelle levering

Pluspunten

vriendelijk onthaal vlotte service correcte levering goede communicatie

doe zo verder

Pluspunten

- mooie winkel - bij binnenkomst en tijdens het rondkijken wordt je niet lastig gevallen door een verkoper of verkoopster - er wordt een kopje koffie aangeboden - men is niet te beroerd om verschillende soorten stoelen en kussens bij een tafel te zetten om te kijken hoe e.e.a. staat - aflevering conform afspraak -bij het afleveren bleek dat de vrachtwagen i.v.m. met zijn hoogte niet op ons vakantiepark kon komen, zonder te morren werden de tafels, stoelen en kussens op ons adres lopend bezorgd en in de tuin gezet. Afstand vrachtwagen ca. 100 m. Er zat ook een zeer zware teaktafel bij. Pluim voor de chauffeur en bijrijder. - nadat alles in de tuin stond werd alles op zijn plek gezet, en de verpakkingsmaterialen weer mee genomen.

Verbeterpunten: geen Tips: wees trots op je mensen met deze inzet.

Pluspunten

Correcte levering,tussen de afgesproken uren. Snelle levering daar het in voorraad was.

Pluspunten

Hele grote keus in tuinmeubelen ook super modern. Prijs kwaliteit goed. Allweather kussens super. 3 jaar garantie. Goede voorlichting. Goed meedenkende en vriendelijke medewerkers.

Pluspunten

Goede kennis over het product dat ze verkopen en vriendelijke ontvangst in winkel. Alles snel en correct geleverd door vriendelijke chauffeur. Hebben pas moeten betalen als de chauffeur het product bij ons had afgeleverd. Zouden in de toekomst zeker nog spullen kopen bij deze firma.

Pluspunten

Klantvriendelijk, goede uitstraling, mooie tuinmeubelen , goede service

N

Borchwerf 35