Pluspunten

Gevraagd voor snelle levering, en er werd direct nagezien of dit kon. Na bevestiging van snelle levering werd ook degelijk woord gehouden.

Er werd 2x gebeld om een afspraak te maken voor (dezelfde) levering. Blijkbaar intern niet goed doorgegeven. Maar beter een keer te veel, dan te weinig :-)

Pluspunten

Goede service, vriendelijk, accuraat, punctueel,

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vakkundig en vriendelijk personeel; bezoeker krijgt alle ruimte om rond te kijken zonder dat het personeel er meteen bovenop zit; duidelijke uitleg en afspraken worden correct nagekomen; zeker voor herhaald bezoek vatbaar.

Tip voor lange tafels (zeker die met een zwaar blad): maak de poten 1cm langer dan de stoelen. Terrastegels kunnen een fractie verzakt zijn of door het gewicht van de tafel iets verzakken waardoor de stoelen niet makkelijk onder de tafel geschoven worden. De armleuningen schuren dan tegen het frame van de tafel en worden beschadigd. Wij hebben dit opgelost door een plaatje onder de tafelpoten te leggen.

Pluspunten

vriendelijke en vlotte bediening

Pluspunten

Alles verliep correct.

Pluspunten

Afspraken worden 100% nagekomen.

Pluspunten

Vriendelijk behulpzaam personeel. Grote keuze mogelijkheden. Snelle levering

Pluspunten

Vriendelijke service, levering mooi op tijd

Pluspunten

Super vriendelijk,Goede service en na service.

Alles is tiptop.

Pluspunten

Mooi product met goede prijs-/kwaliteitverhouding. Vriendelijk contact. Goede bezorgservice.

Op zaterdagmiddag was het erg druk, waardoor we lang moesten wachten. De verkopers hielden niet echt in de gaten wie er als langste stond te wachten, maar uiteindelijk zijn we prima geholpen.

Pluspunten

Goed advies, persoonlijke aandacht, vriendelijk personeel, zeer goed geholpen

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering en correcte service

Bij montage van de voet van de parasol liep de eerste moer al te vroeg vast en die kon ik die zelfs niet meer los krijgen. Er kwam zelfs een slijpschijf aan te pas. Heb de vier bouten dan maar meteen vervangen en probleem zelf opgelost. Mensen die niet handig zijn, zijn dus de klos.

Pluspunten

Mooie showroom. Veel kennis bij verkopers. Goede levering

Pluspunten

Klantvriendelijk in de showroom en een snelle kosteloze levering aan huis

Kleurenstalen afmeting 30/30 cm van de kussens-houtstructuur meteen ter beschikking leggen in de showroom Het inpakmateriaal ( plastieken en karton) bij levering voorstellen om mee te meenemen

Pluspunten

Zeer snelle levering. Behulpzame medewerkers. Ruime keuze.

Tip: Een speelhoekje inrichten voor kinderen zodat ouders rustig kunnen rondkijken.

Pluspunten

Goede service en deskundig personeel

Bezorging beter afstemmen op wens vd klant

Pluspunten

Bedienden in winkel waren zeer vriendelijk. Duidelijke informatie over onderhoud van tafelblad en wij stelden het op prijs dat ze ons ook een beschermhoes hebben aanbevolen. Chauffeur ook zeer vriendelijk. Bij levering waren tuinmeubels goed verpakt. Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop.

Levertermijn was wel een klein beetje later dan bij de verkoop werd gemeld.

Pluspunten

Vriendelijke verkopers en kwaliteit meubels en toebehoren

Pluspunten

Snelle en corecte levering

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal