Pluspunten

In de winkel , zeer klant vriendelijk en goeden uitleg. snellen bezorgging en ook hier weer zeer klant vriendelijk .

Pluspunten

Hartelijk ontvangst, Goede hulp en afwikkeling van de bestelling!

nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prijs is prima.

De meubelen werden gebracht en niet uitgepakt ! Ik ging betalen en kon niet kijken of de meubelen goed waren. De man die de spullen bracht zei dat ik dan een andere bezorging had moeten vragen. Was mij in de winkel niet vertelt ,ik had er best 45 euro voor over gehad. Het was een hele klus om alles uit te pakken en moest naar de winkel om te gaan kijken hoe ik de ligbedden teruggeklapt konden worden. Ik baal ervan heb al meerdere tuinmeubelen van Buitenhof,maar ga het niemand aanbevelen!!!

Pluspunten

prima advies

Pluspunten

snelle servies goede kwaliteit

meer personeel op drukke momenten

Pluspunten

Prima klantgerichtheid en goede bediening Bij de vestiging in Turnhout

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

fijne vriendelijk verkopers

bezorgers wilde geen demonstratie geven over het gebruik van de parasol.Hun wat meer tijd geven om wat klant vriendelijker te zijn . Parasol is niet strak genoeg aan de voet gemaakt nu heb ik toch de buurman nodig.

Pluspunten

Ruim aanbod, zeer goede communicatie, correcte levering

Pluspunten

Wij zijn geholpen door een heel vriendelijk behulpzaam personeelslid

Wij krijgen in Herpen geen folder van jullie.Op het moment is dat voor ons niet van toepassing.Maar misschien in de toekomst of voor andere inwoners die wel op zoek zijn naar tuinmeubelen wel fijn. Groetje Lenie van den Berg

Pluspunten

Zeer goed en vriendelijk geholpen

Pluspunten

Snelle levering, klantvriendelijk

Pluspunten

Perfecte service - snelle levering

Pluspunten

Mooie winkel, aangename verkopers zonder opdringerig te zijn. Keuze uit een mooi assortiment tuinmeubelen die betaalbaar zijn.

Pluspunten

Vriendelijk personeel en uitstekende service ook bij levering.

Winkel in Waasmunster niet echt overzichtelijk opgesteld.Staat nu volgens prijsklasse en daarom teveel door elkaar zou volgens mij beter zijn alle lounchesets samen en alle eettafels en stoelen apart.

Pluspunten

correct geadviseerd, snelle levering

kussen hebben niet allemaal de exact zelfde kleur.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, klantvriendelijke ontvangst

Pluspunten

Alle afspraken werden correct uitgevoerd. De geleverde producten waren tip top in orde.

Voor mij lijkt alles ok.

Pluspunten

we werden goed geholpen

geen

Pluspunten

Klantvriendelijk, duidelijke uitleg en gedegen kennis van zaken

Niet bekend

Pluspunten

Vriendelijk, ruim overzicht, niet opdringerig, alle vragen worden vriendelijk beantwoord, gezellige winkel, niets op aan te merken.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Pas op! Deze winkel verkoopt voor heel veel geld slechte kwaliteit! Na 1,5 jaar was onze mooie zwarte tafel helemaal wit geworden. Wij hadden de tafel deze "de beste kwaliteit en onderhoud vrij is !" +/- € 500 voor alleen de tafel. Slechte kwaliteit slechte klanten service kunnen geen passende oplossing vinden!!!!!!!!!!!!! Echt zeer teleurgesteld. Zie foto s die ik gepost heb op de face boek pagina

Zeer slecht geholpen nadat ik deze klacht indiende ben ik niet serieus te woord gestaan.

Pluspunten

Goede en snelle service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Grote showroom. Snelle levering. Flexibel met afspraak maken voor bezorging.

Bij bezorging worden tafel en stoelen ingepakt en als bouwpakket afgeleverd. Dit was niet duidelijk bij bestelling. De beschrijving voor het in elkaar zetten van de tafel was erg mager. Verder blijf je met een gigantische hoeveelheid verpakkingsmateriaal zitten. Volgens de verkoopster kon het setje incl kussens buiten blijven liggen. Wat ze er niet bij vertelde is, dat je dan de hele dag op een nat kussentje zit als het eventjes geregend heeft. Kussentjes kun je daarom maar beter binnen bewaren.

Pluspunten

Degelijk materiaal op basis van prijs/kwaliteit. Alles is zeer goed verlopen van aankoop tot levering.

Ook bij levering op appartementen zorgen dat levering en plaatsing tot in appartement is voorzien en niet enkel tot aan de voordeur.

Pluspunten

Goed advies, geduld, behulpzaam, vriendelijk. Alleen maar positief.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal