Pluspunten

uitstekende service

Pluspunten

Gastvrije ontvangst, goed advies en een tactvolle, prettige benadering zonder opdringen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klantgericht

Vestiging ter plaatse niet telefonisch bereikbaar

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen positieve punten! Product voldoet vanaf dag 1 niet aan verwachtingen en zijn al ruim 3 jaar bezig om zaken in orde te krijgen. Als één punt is opgelost, dient het volgende probleem zich weer aan. Service ook slecht en niet wat je verwacht van een dusdanig specialistisch bedrijf.

De hele organisatie moet onder de loep! Van verkoop tot service spreekt men elkaar tegen en is men ongeorganiseerd. Toen we de spullen kwamen kopen waren we 'de hemel', nu we kritisch zijn geworden werkt het bedrijf ons op alle fronten tegen. Laatste voorval: afspraak maken voor reparatie, niet op komen dagen en vervolgens blijkt dat men dezelfde datum in 2014 heeft ingepland in plaats van 2015. Ooit zoiets gehoord? Bij een beetje fatsoenlijk bedrijf zouden de systemen het plannen van een afspraak in het verleden al niet toelaten.

Pluspunten

Snelle service en mooie producten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima bedrijf

Pluspunten

Goede prijs kwaliteit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

netjes verpakt

te groot verpakt kon niet door de voordeur ook niet langs het huis. mocht niet uitgepakt worden door de bezorgers. ik wilde het wel graag binnen hebben . Bezorgers hebben toch even geholpen tot volle tevredenheid klant.

Pluspunten

Ruim opgezet. Vriendelijke en vakkundige bediening. Meedenkend. Niets is teveel ( Geduldig) Goede koffie , Geen aanbetaling. Snelle levering door erg vriendelijk en correct personeel op afgesproken tijd.

Pluspunten

Mooie keuze,vriendelijk,correct

Pluspunten

zeer vriendelijk onthaal. rustige begeleiding tijdens keuze maken correcte prijzen gratis aan huis leveren, ongeacht afstand

Pluspunten

Bezorging geweldig!

In showroom iets vriendelijker zo leuk zijn

Pluspunten

Vriendelijke mensen snelle service

Ik wou met Bancontact betalen maar het toestel werkte niet...

Pluspunten

Duidelijke afspraken. nette levering

op dit moment nog niet van toepassing

Pluspunten

Deskundig en zeer klantvriendelijk personeel. Goede adviezen en "meedenken" door personeel. Kwalitatief goed en ruim assortiment aan tuinmeubelen. Tijdige levering door zeer hulpvaardige chauffeur.

Pluspunten

Super geholpen in de winkel. Alles werd goed uitgelegd. Mede daardoor ook meteen een beslissing genomen om tuinset te kopen.

Geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

groot assortiment goed en vriendelijk personeel

Pluspunten

Tijd en aandacht voor wensen van de klant

Informatie voorziening rond afhandeling bestelling / levering: verwachte levertijd .

Pluspunten

Prima verkopers, Prima service en een overvriendelijke chauffeur. Echt geweldig

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed advies en vriendelijk ! Ander assortiment dan elders.

Pluspunten

uitgebreid gamma verhouding prijs kwaliteit ok snelle levering vriendelijke en bereidwillige verkopers vriendelijke hulpvaardige bezorgers

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal