Pluspunten

verkoopafdeling / assortiment leveringsafspraak

definitieve levering kwam echter door een foutje in 2 delen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed product en een goede klantenservice

ook bij showroom modellen graag wat documentatie geven.

Pluspunten

zeer goede service en uitstekende hulp van uw medewerkster in Leiderdorp

geen

Pluspunten

Keurige afhandeling van de geleverde spullen

Pluspunten

Duidelijke aflever informatie en correct afwikkelen van retour goederen en brengen van nieuwe goederen. Snelle bereikbaarheid klantenservice.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooi stevig tuinstel Levering prima

Klacht: Kunststof tafelblad, trekt op 1 hoek krom, iets omhoog ruimte tussen onderstel en blad, graag oplossing.

Pluspunten

Ruim aanbod, goede service, vriendelijk personeel

Pluspunten

Goede advisering, vlotte levering

Blijf zo doorgaan

Pluspunten

Goede behandeling in de winkel en bij het bezorgen.

Pluspunten

Prompte, keurige levering, netjes in elkaar gezet door beschaafde mensen. Door een vergissing van een verkoopster was de offerte te laag. Toen ik dat onder de aandacht bracht werd er niet moeilijk over gedaan. Ik kreeg 6 stoelen voor de prijs van 4. Heel flexibel en correct

Pluspunten

Veel keus, vriendelijk service en alles keurig bezorgd zoals besproken

geen

Pluspunten

In Nuenen werden we meteen vriendelijk aangesproken en goed geholpen (dat was in Weert absoluut niet het geval). We zijn ook blij met de extra korting die we kregen voor ons Thomashuis.

In elk filiaal vriendelijk personeel neerzetten die graag klanten willen helpen.

Pluspunten

Klantvriendelijkheid, goed advies, meedenken met klant.

Pluspunten

Ruime keuze, vlotte service

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De winkel ziet er prima uit, het assortiment is hoogstaand en de service en bediening op de winkelvloer naar volle tevredenheid. Mooie spullen, concurrerend geprijsd.

Levertijd was al erg lang (ruim 8 weken voor twee tuinstoelen), maar werd nog eens 4 weken langer. En het irritante is dan, dat men je niet even zelf belt. Nee, je moet zelf een paar keer bellen om te horen te krijgen, dat het echt onderweg is. Nee, wanneer precies weten we niet.

Pluspunten

Veel keus. Snelle levering.

Sommige verkopers dringen zich te veel op.Vaak wil je zelf rond kijken en om advies vragen op het moment dat jou dat schikt. Iemand die ongevraagd advies blijft geven is heel vervelend. Pootje van bank was beschadigd. Hierover is gemaild en wij zouden een nieuw pootje krijgen maar dat hebben wij nog steeds niet.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie winkel, klantvriendelijk

Er ontbrak een pootdopje dit zou erbij geleverd worden, dit is niet gebeurd en we hebben er ook nooit iets meer van gehoord om het in de winkel af te halen, of dat ze het nastuurde. Het is maar een dopje maar vind als dit afgesproken is dat dit ook nagekomen moet worden

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ontevreden, Hebben een tuinset geprobeerd te kopen blijkt achteraf om een showroom model de gaan was niet verteld en was ook nog beschadigd. tijdens het verkoop gesprek werd verteld dat ze alleen top kwaliteit leverde, maar dit doen ze niet bij de service en nazorg. Krijgen geen reactie op onze mailtjes, wachten al 3 dagen op een antwoord.

nakomen wat je zegt " top kwaliteit en daar hoort ook service bij en klachten behandeling" Reageren op mailtjes

Pluspunten

Snelle levering. Goed geholpen in de winkel.

Pluspunten

Mooie collectie. Ruime winkel. Behulpzaam en deskundig geholpen.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal