Pluspunten

vriendelijk goede kwaliteit propere winkel

Pluspunten

Vriendelijk geholpen in de winkel Netjes van tevoren op de hoogte gebracht van de tijd van levering, kwamen ook keurig op tijd leveren Hadden levering in delen; eerste deel keurig geleverd en gemonteerd, alle afval weer meegenomen. tweede deel alleen afgeleverd in de verpakking, omdat dit bij een tweede levering niet zou mogen.... Dit laatste vindt ik dus echt niet kunnen!!!!! Het ging hier om een bestelling van totaal 5200,00 Euro. Beide bestellingen afzonderlijk voldeden al aan de grens voor de gratis bezorgkosten. Ik vindt dat hier wel ook naar gekeken mag worden. Nu ben ik weken bezig om al het verpakkingsmateriaal weer in de container te krijgen. Want het is keurig verpakt maar wel heel veel materiaal.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Je moet er altijd op terug komen. Het gaat nooit in één keer goed.

Pluspunten

persoonlijke aandacht in de winkel. snelle levertijd. goede bezorgservice kwaliteit producten

als er zware producten worden bezorgd, eventueel hulp bij het "opzetten", indien de klant hier niet toe in staat is.

Pluspunten

Snelle levering, Hele nette service echt toppie!!!

Pluspunten

Uitstekend geholpen met koffie en goede uitleg.

Pluspunten

Goed geholpen. Op tijd en netjes afgeleverd. Volledig in verpakking.

Pluspunten

Goede informatie over het product

Pluspunten

zeer vriendelijk

Pluspunten

perfecte levering en installatie

Op de site niet zichtbaar of het product per omgaand leverbaar is of dat er een levertijd op zit.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed geadviseerd in de winkel door verschillende verkopers op meerdere dagen.

bezorging, bezorgers gooiden met spullen. kussens op laadklep terwijl wij als klant er bij stonden. Ook één bank is waarschijnlijk met vervoer beschadigd. Toen wij het karton er af hadden gehaald bleek de bank aan de rechterzijde zowel boven aan de rugleuning als aan de armleuning beschadigd te zijn.

Pluspunten

Goeie uitleg over het produkt en zeer vlugge levering.

Pluspunten

Veel keus

Nvt

Pluspunten

vriendelijk personeel, correcte levering en goede informatie

Pluspunten

Vriendelijk verkooppersoneel. Niet opdringerig, maar wel beschikbaar en behulpzaam. Leveringsafspraak correct nagekomen. Kortom, service zoals het hoort!

Pluspunten

Snelle en correcte levering en goede uitleg bij aankoop

Pluspunten

- Snelle levering - Vriendelijk personeel - Goede assistentie / advies - Ruim aanbod - Mooie en overzichtelijke showroom

- Afmetingen vermelden op website en in showroom

Pluspunten

Hele mooie showroom in Vlissingen Goede en duidelijke uitleg door de verkoper Snelle levering Vriendelijk personeel welke de loungeset kwamen afleveren

Pluspunten

vriendelijk personeel

Pluspunten

Correcte levering op de afgesproken datum relatief groot assortiment en correcte prijzen

in elk type van tafel is er maar weinig keuze van afmetingen, zelfs niet bestelbaar. sommige verkopers weten buiten hun catalogus heel weinig over de producten die ze verkopen, zeker niet wanneer men iets technisch vraagt.(precies veel studenten die proberen om iets bij te verdienen

Pluspunten

Zeer vriendelijk personeel. Zeer behulpzaam en correcte informatiekennis. Vlotte levering (zelfs vroeger dan gepland !!). Makkelijke montage. Lage prijs voor hoge kwaliteit :-)

Géén enkel !!

Borchwerf 35