Pluspunten

Vriendelijk en objectief advies door verkoopster Keuzemogelijkheid uit verschillende opties Degelijk product Zitcomfort product

Pluspunten

snelle service klantvriendelijk

Pluspunten

Vakkundig advies, goede sales afdeling, prettige contacten

Pluspunten

mooi design, kleur wit, diverse modellen en samenstellingen waardoor ik het tuinmeubilair passend kon maken voor mijzelf. Onafhankelijk advies van 2 vrouwelijke verkopers die naar mijn situatie keken en niet domweg wilden verkopen. Redelijke prijs.

graag een parasol in het zelfde bijpassende materiaal. stoppen met al die grijze en bruine kleuren in het meubilair: meer kleurrijkheid aanbrengen; geen collectie die iedereen verkoopt!

Pluspunten

alles volgens afspraak. nette bezorgers die de verpakking ook weer mee nemen.

Pluspunten

Snelle service, goede uitleg

Geen toegezegd antwoord gekregen op vraag:: hoe kan ik vlekken verwijderen uit de tafelbladen? (gekocht in 2010)

Pluspunten

zeer vriendelijk personeel snelle bezorging ruime keuze

Pluspunten

Conform afspraak, netjes gepland en ok afgeleverd.

Mee helpen met uitpakken, verpakking meenemen

Pluspunten

Alles prima. Bestelling in winkel. Datum van levering. De levering zelf. De producten Zijn wat we gevraagd hebben.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

service en altijd vriendelijk .

Ik had dit tuin stel nooit gekocht , als ze me hadden verteld dat all weather kussens hier niet voor geschikt waren ...heb er enorm spijt van.Kussen waaien er iedere dag uit mijn terras op. Dit is inmiddels mijn 3e tuinstel van jullie

Pluspunten

Mooie set, snelle levering en goede prijs.

Verkopers in de showroom kunnen nogal "kleverig" zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles goed gegaan.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Meubelen beschadigd en scheef in elkaar gelast. Slechte service.

Pluspunten

goede bezorgers

onze stoel geef af en moesten daar toch spullen voor kopen bij jullie best vreemd dus niet echt garantie

Pluspunten

Duideijk Snel?

Pluspunten

Uitgebreid aanbod aan tuinmeubelen Vriendelijk personeel Gratis levering, montage en meenemen van verpakkingsafval

Pluspunten

mooie en kwalitatief hoge tuinmeubelen.Heel goede communicatie

Pluspunten

Degelijke uitleg, goede kwaliteit en voldoende keuzemogelijkheden. Zeer vriendelijke ontvangst. Ook al heel veel positieve reactie gekregen op de loungeset. Zit heel comfortabel.

Waarom in de loungesets geen plaats voorzien om de kussens in op te bergen bv de mogelijkheid om het zitgedeelte open te maken zoals een deksel op een doos.

Pluspunten

Netjes behandeld en voorgelicht Levering werd goed verzorgd

Pluspunten

Mooie tuinsets, prettig winkelpersoneel, levering op dagdeel, vriendelijke bezorgers

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

we hebben uiteindelijk korting gekregen. Het is super mooi spul. kussen zijn ook super mooi! het is kwalitatief echt mooi!!!! maar de prijzen zijn wel echt heel duur. Het is dat het zo mooi is anders hadden we het niet gekocht.... en dan hebben we het al in de sale gekocht...

aardiger personeel, dat ze meer bevoegd zijn voor beslissing. Een beslissing over de prijs moeten ze zelf kunnen maken. Is geen onderhandeling mogelijk over de prijs. Daardoor komt het niet goed over. De prijsopgaves moeten ook duidelijker zijn in de winkel. Soms staat er met kussen soms zonder. en dan is uiteindelijk nog anders. Poef is lichter geleverd als in de winkel staan. in de winkels zijn ze dus verzwaard...... beetje raar als je ze dan geleverd krijgt.

Pluspunten

Prachtige set Prettig personeel in de winkel Levering geweldig

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal