Pluspunten

Goede kwaliteit, goede en vriendelijke levering

gemakkelijker overleg over uur levering

Pluspunten

de winkel

vervoerbedrijf hield zich bij herhaling niet aan afspraken

Pluspunten

We zijn zeer vriendelijk en kundig geholpen.

Pluspunten

vriendelijk geholpen door vrouwelijke medewerkster in showroom. aflevering van meubelen ook correct en betaling bij aflevering had ook mijn voorkeur. ( geen aanbetaling )

geen

Pluspunten

vriendelijke service in de winkel van Waasmunster helpdesk : geen lange wachttijden goede prijs/kwaliteit verhouding

Pluspunten

Pas betalen bij levering! Keurig bezorgd. Alles zat indivudueel verpakt in plastic hoezen ( en karton) Goede kwaliteid!! Mooi materiaal!

Eigenlijk geen. Ik heb via de chatbox contact gehad met jullie over de tijd van levering en ben daarkeurig te woord gestaan!! Alle lof!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooi product

een onderdeel verkeerd geleverd ondanks dat bestelbon het juiste vermeld heeft

Pluspunten

Vriendelijkheid in de winkel. Behulpzaam. Snelle levering. Betrokkenheid!

Pluspunten

alles zeer postitie

geen ga zo door

Pluspunten

Ontvangst en uitleg was uitstekend. niet opdringerig ,een kopje koffie en alle tijd voor je

Pluspunten

Correcte levering en plaatsing Voldoende info in de winkel

Pluspunten

Afspraken worden nagekomen. Snelle levering. Spullen worden gemonteerd en afval wordt afgevoerd.

Pluspunten

Kwalitatief goede meubelen Mooie, grote showroom Vriendelijk personeel Prima levering

Pluspunten

Door de uitgebreide showroom kan men de meubelen reeds ter plaatse testen. De levering, indien in stock, gebeurt ook altijd binnen redelijke termijn.

Pluspunten

Vriendelijkheid, correcte afspraken levertermijn, handig om op de wesbite het richtuur van levering te weten, correcte prijs/kwaliteit, open op zondag

Er kan niet over de prijs worden onderhandeld, zelfs niet als vaste klant en er al verschillende aankopen gebeurd zijn

Pluspunten

nette behandeling van het personeel ook die het kwamen brengen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Mooie winkel - Goede prijs showroom model

- Bij levering werden stoelen wel geleverd, tafel was men vergeten (dit was een showroommodel). Deze werd wel snel nageleverd. - "Onderhoudinstructie" bij meubels ontbreekt, wellicht verbeterpuntje om deze bij te voegen bij de levering.

Pluspunten

Ziet er goed uit

De bezorgers wat beter uit zoeken. Bij drukte kregen wij mensen die niet bekend waren met het in elkaar zetten van de meubels en de parasol

Pluspunten

Fijn geholpen door enthousiaste medewerkers. Prettig contact ivm aflevering, netjes geleverd op afgesproken tijdstip.

Pluspunten

aardige verkopers, hulpgericht, toegankelijk, duidelijke bezorgservice

Pluspunten

Levertijd acceptabel Kwaliteit Originaliteit ontwerp

Kussens lijken te verkleuren Hoge prijs

Pluspunten

Keuze in de winkel; correcte en stipte levering; kwaliteit materialen

Pluspunten

Fijn geholpen in de winkel. Service gericht tussen aankoop en levering en nette levering.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal