Pluspunten

goede kwaliteit! snelle levering

er ontbrak zo wit dopje

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

vakkundige en vlotte bediening,ook het bezorgen was prima

Pluspunten

Vriendelijk verkoopteam in de zaak in Waalwijk, goed advies, denkt mee met de klant. Ook telefoonteam erg behulpzaam. Levering op afgesproken tijd, dus ook dank aan de vervoerder. Ben super blij met de geleverde artikelen, mooie kwaliteit. Kom graag een volgend keer weer terug!

Pluspunten

Klantvriendelijk zowel in de winkel als telefonisch als bij levering Snelle levering/omruiling Mooie winkel in Uden Ruime openingstijden Afspraken worden nagekomen

Na 5 minuten te wachten aan de telefoon krijg je een bandje te horen wat aangeeft dat je doorverbonden wordt. Vervolgens duurde het nog minuten voor je daadwerkelijk iemand aan de lijn krijgt.

Pluspunten

De verkoper liet ons rustig kijken en blijf ook tijdens onze afwegingen over een eventuele aankoop afwachtend of er aanvullend advies werd verwacht, zo konden wij in alle rust onze beslissing nemen. Alle lof voor deze verkoper!!!!

Pluspunten

Snelle service!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

bij levering bleek 1 rubberen antislip-pootje te ontbreken en 1 was beschadigd. na onmiddellijk telefonisch contact werd mij beloofd deze per post naar huis te sturen. ondertussen zijn we 2 weken verder maar hek ik nog geen pootjes mogen ontvangen

Pluspunten

Zeer goed geholpen, goede telefonische bereikbaarheid, aardige dame op de verkoop. Goede levering.

Pluspunten

Op tijd en netjes opgeleverd. Al het verpakkings materiaal is afgevoerd.

Pluspunten

Vriendelijke en behulpzame verkoopster. Er wordt niets geforceerd, alle tijd genomen vooraleer tot aankoop over te gaan. Vlotte levering en betaling bij levering (diverse betaalmogelijkheden).Opvolging levering via internet - contact met de chauffeur bij vertraging.

GEEN ! Een voorbeeld voor de concurrentie (in België).

Pluspunten

Mooie winkelopstelling, duidelijk in wat je kan kopen, snelle hulpverlening. Professioneel en toch ook informeel, daar hou ik van. En het belangrijkste: goede producten.

Pluspunten

- perfecte klantenservice (via chat onmiddellijk info vragen was geen enkel probleem) - stipte levering - correcte afhandeling (recuperatie afval) - top service

n/a

Pluspunten

Leuke enthousiaste medewerkers, er viel wat te handelen en dat is altijd leuk.

Pluspunten

Mooi set. Goeie leveringsservice

We hebben heel erg lang op de bestelde set moeten wachten wat niet was aangegeven.

Pluspunten

Correct aan leveringsdatum gehouden. Vriendelijke mensen bij levering.

Pluspunten

Hele goede service, heel vriendelijk en verstand van zaken.

Pluspunten

Snelle levering Keurig verpakt Handige bezorgers

Pluspunten

Netjes op de afgesproken tijd bezorgd, afval meegenomen.

Dat de bezorging maar op bepaalde dagen in de week in deze region kan plaats vinden.

Pluspunten

uitgebreid gamma - vriendelijke ontvangst en degelijke uitleg

voorraad groter - leveringstermijn korter

Borchwerf 35