Pluspunten

Adressen bestand in de computer.Twee adressen ging de bestelling fout.

Pluspunten

Heel vriendelijke en correcte verkoopster. Perfecte en heel vlugge levering.

geen enkel

Pluspunten

Overzichtelijk showroom in Leiderdorp. Uitstekend advies van charmante adviseur/verkoopster. Korte levertijden. Zeer correcte bezorgers.

Afwerking wicker onderzijde stoelen en hockers bij 'voeten'. Wicker is deel daaromheen getrokken en raakt dan bijna de ondergrond. Meer degelijke verstelbare schroefpootjes gewenst, lijkt kwestbaar

Pluspunten

goed product, prima service

communicatie over levering. Levering in eerste instantie deels compleet, dag erna wel alles compleet geleverd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

een werkelijk prachtige kwaliteit parasol

dat u een parasol van deze kwaliteit (en prijs) formeel voor de deur bezorgt; ik had de parasol nooit in mijn eentje kunnen plaatsen; echt slecht!

Pluspunten

Snelle levering, kwaliteitsproduct!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Set heeft een mooie uitstraling en handige gadgets.

Afwerking van de wicker niet netjes.

Pluspunten

Vlotte levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

wordt naar klant geluisterd, is bereid om service te verlenen.

-vervangende artikelen laten erg, erg lang op zich wachten. -nu eenmaal vervangen blijkt kwaliteit toch niet zoals verkocht wordt, kussens zijn slechts 3 weken kleurvast, daarna wederom allerlei verkleuringen en kleurverschil.

Pluspunten

'N mooie prijs voor 'tgeen wij wilden hebben.

Pluspunten

Goede verhouding prijs/kwaliteit van de aangekochte goederen.

Ik heb zelf moeten zorgen voor een meubellift. Bij de levering, werd niet gewacht op de meubellift ( die 10 minuten later toegekomen is ) en de meubelen ( niet gemonteerd ) werden op de gelijkvloers achtergelaten.

Pluspunten

Goede service en prijs/kwaliteit, groot assortiment, helemaal top!

Pluspunten

Ben 3x in de showroom geweest voordat ik de knoop doorhakte. Werd niet i mijn nek "gehijgt", kon op mijn gemak rondkijken. Ben heel blij met mijn set, alles op tijd en volgens afspraak geleverd.

Zou niet weten wat beter kan....nouja...misschien n kinderhoek in de winkel met tv en een compspel. Kunnen de ouders rondkijken zonder de rennende kinderen in de gaten te houden. Maar zonder dit krijgen jullie nog n 10!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

een heel brede assortiment, deskundige mensen

donkere locatie. Ik heb onlangs een parasol bij jullie filiaal verkocht en bij aflevering schijnt de kleur afwijken (gekeken in de shop en besteld was antracietgrijs en geleverd is muisgrijs). Ik ben teruggegaan naar de winkel om het eea. te controleren maar de verkoper zei dat ik de goede geleverd had gekregen zonder verder op in te gaan. Ik heb ook een mailtje met foto's van de parasol naar jullie klantenservice gestuurd. Klantenservice heeft mijn mailtje van de winkel gestuurd in Houten zodat ze de foto's konden beoordelen. De winkel heeft mij teruggebeld met de melding dat de kleur goed was. In principe is jullie procedure correct maar ik, als klant voelt me door jullie in de steek gelaten. Ook met de foto's waarop duidelijk is dat de stofkleur van mijn parasol muisgrijs is terwijl ik antracietgrijs heb besteld voel ik me door de winkel als door de klantenservice niet serieus genomen en daar baal ik van!!! Uiteindelijk blijf ik als klant met een ontevreden gevoel!!!! En ik zal daarom jullie winkel/webshop aan niemand aanbevelen!!!!

Pluspunten

Goed geholpen in de winkel. We gingen met een goed gevoel naar huis.

Pluspunten

Super vriendelijk,correcte afspraken

Bij mijn weten niets.

Pluspunten

Snelle en correcte service.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Vervangende onderdelen zoals een drukgasveer zijn niet beschikbaar voor aangeschafte stoel. Verkeerde drukgasveer is opgestuurd en herhaaldelijk zijn er verkeerde drukgasveren opgehaald in de winkel. Uiteindelijk is besloten om de totale stoel uit te wisselen (tegen kosten). 2 maanden later heb ik nog geen stoel die het goed doet. In het algemeen is het vreemd dat men niet goed op de hoogte is welke onderdelen er gebruikt zijn in de verkochte producten. Bij aanschaf is de beschikbaarheid van een drukgasveer besproken en werd er gemeld dat dit geen problem zou zijn indien deze defect zou raken (deze zou dan vervangen worden).

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

advies in de winkel aflevering

de vaststelling van de uiteindelijke leverdatum ging vrij stroef.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal