Pluspunten

correcte en nette behandeling in de showroom in Houten en vervolgens correcte levering thuis

geen

Pluspunten

goede service

Pluspunten

snelle levering en wat zo prettig was er ontbraken afsluitdopjes en deze werden zonder blikken of blozen meteen meegegeven, keurig er werd niet in discussie gegaan of deze er bij zaten.

zo blijven doorgaan

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed advies, service en snelle levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuk en comfortabel. Dat zijn de stoelen die wij gekocht hebben.

Bij de aflevering werd gezegd dat we zelf moesten uitpakken. Dat waren de regels van het bedrijf! Waren we niet mee eens. Juridisch klopt dit niet. We wilden nl. controleren of alles in orde was. Geen beschadiging of andere dingen. Als je later iets vindt, moet je nog bewijzen dat je het niet zelf beschadigd hebt nl. De man heeft ons., zij het met met wat tegenzin, (omdat hij dacht in tijdnood te komen met afleveren) toch geholpen met uitpakken. Het is belangrijk dat geleverde goederen gecontroleerd kunnen worden!!

Pluspunten

Hele mooie tuinset, relaxstoelen passend bij de eetstoelen, alles zit heerlijk en mooie hoesjes met rits voor de kussens.

Het enige wat jammer was, was de lange levertijd maar nu zijn we dan ook extra blij dat we alles hebben!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering Goede prijs /kwaliteit verhouding

Verkoper moest nogal veel zoeken naar opstelling die wij wilden Men zou een half uur voor aankomst bij de levering verwittigen doch dit gebeurde niet en daarbij kwam nog dat de vrachtwagen meer dan een half uur vroeger was dan het begin van de tijdspanne waarin zou geleverd worden. Een geluk dat er al iemand aanwezig was..

Pluspunten

Mooi spul

Geef meer kopersgenot, meer korting ;-)

Pluspunten

goede raad in de winkel afspraken levering correct & vlot bijbestelling nadien correct mee verwerkt in de levering aflevering thuis in Belgie inclusief montage (hangparasol)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Afspraak = afspraak

Montage volledig doen bij levering

Pluspunten

goede begeleiding bij de aankoop, geduldig en duidelijk. aflevering goed geregeld

niet echt

Pluspunten

Geen opdringerige verkopers, goede uitleg gekregen en een perfekte snelle levering

Pluspunten

Klantvriendelijkheid en assortiment

Opvang van de klant bij binnenkomst. Vaak geen contact. Geen uitleg verschil beneden / boven. Klant wordt laat aangesproken.

Pluspunten

heel vriendelijke service aan de telefoon stipte leveringen en goede opvolging van bestellingen uitstekende prijs kwaliteit verhouding mooie collectie

de communicatie is slecht met de transporteurs. het probleem ligt bij de transporteur denk ik want Garden bevestigde me telefonisch dat zij de transporteur op de hoogte hadden gebracht dat het om een levering ging met een tegoedbon. Ter plaatse wist de tansporteur van niets.

Pluspunten

Medewerker neemt de tijd, reikt alternatieven, denkt met je mee. Goed product. Aflevering verloopt feilloos, enkele minuten voor aflevering een berichtje.

Pluspunten

Zeer mooie kwaliteit en stijling. Goede service.

Pluspunten

Aangename shop met vriendelijk personeel

Geen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Er is een barset geleverd met tafel na een week laat een plank los, chauffeur zegt u heeft 1 jaar garantie gardenlifest.nl geïnformeerd over de schade probleempje wordt door gestuurd .. En het antwoord u heeft korting al gekregen bijlevering.. Niet wetende dat wij het showroom model hebben gekregen.. Niets we sturen service team om te kijken of de houtlijm niet juist is toe gepast of dat er een hout nerf op een onjuist plaats zit waar door het misschien niet juist gepakt is met de lijm..Maar dat hier mee het bos in gestuurd wordt niet klant vriendelijk ..:((

Pluspunten

Snelle levering, afspraken worden nagekomen.

Ik kreeg niet de beloofde bevestigingsmail, moest zelf bellen wanneer ze kwamen. Ik zou het handig vinden als het ter plaatse ook gemonteerd wordt.

Pluspunten

Mooi afgewerkt, luxe uitstraling

Pluspunten

Goede hulp in de winkel!

Geen, alles is prima gegaan.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal