3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

klantvriendelijk

geen

Pluspunten

Alles was heel goed geregeld!!!!!

Pluspunten

Zeer tevreden. Afspraken goed nagekomen. Nette aflevering en korte tijdsruimte. Je hoeft niet heel de dag thuis te zijn.

Ik kan er geen bedenken.

Pluspunten

Communicatie tav de bezorging via e mail Ik kon uit verschillende leverdata kiezen

Pluspunten

Klantvriendelijk, ruime keus, vlotte en nette levering!

Pluspunten

Goed advies en snelle service.

Pluspunten

goede en vlugge service

Pluspunten

Adequate en actieve orderbegeleiding Uitstekende interactie leverancier, transporteur en klant Prima transporteur met uitstekende service Vlotte levering en bijzonder klantvriendelijke afhandeling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering, goed geholpen in winkel

Pluspunten

prijs kwaliteit goed , leveringstermijn gerespecteerd , levering zelf goed en volgens afspraak

Pluspunten

Netjes verpakt. Mooie stijlvolle meubelen.

Voor het toch niet geringe bedrag zou n.m.m. het wenselijk zijn indien de meubels uitgepakt werden en de verpakking mee retour.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prima service levering, perfect verpakt. heel degelijke kwaliteit. mooie vormgeving.

absoluut niet tevreden over het feit dat de kussen niet in de regen kunnen (volgens de winkel nochthans geen probleem). het materiaal kan er wel tegen om nat te worden maar het water komt in de binnenkussens terecht waardoor ze kletsnat worden. het is dus niet voldoende om de buitenkussen af te drogen. de binnenkussen moeten uit de hoes gehaald worden en te drogen gelegd. héél vervelend, ik had deze tuinset niet gekocht had ik het op voorhand geweten. graag een reactie hierop.

Pluspunten

Goed geholpen, ruime showroom, mooie produkten

prijzen en kortingen niet altijd even logisch qua opbouw

Pluspunten

Snelle levering en service

Pluspunten

Goede service. Goed produkt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en keurige levering

Groter assortiment op internet

Pluspunten

Goed advies in de winkel gekregen, de mevrouw was echt mee aan het denken. Snel gebeld worden wij om de afspraak voor de aflevering te maken. Snelle levering.

Pluspunten

Breed assortiment met veel keuze Klantvriendelijk

Levering was niet doorgegeven Cadeau was niet leverbaar

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

goede aflevering precies volgens afspraak.

bij aankoop van onze dining set kregen we placemats kado maar volgens de advertenties zouden we een buitenlamp krijgen?? de reactie was levertijd van de lampen is pas in juni vandaar dat er placemats bij zijn gedaan.!! Staat qua prijs niet in verhouding. Kan beter van te voren worden besproken dan krijg je geen ergenissen. Bij aankoop werd alles snel afgehandeld en werd er een prettig weekend gewenst geen kop koffie of thee of fris......toch een setje van €1300 mischien toch niet duur genoeg??

Pluspunten

Mooie tuinmeubelen , prijs/kwaliteit zeer goed ,leveringsdatum gerespecteerd

Pluspunten

Zeer klantvriendelijke expediteur

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

correcte aflevering op het gevraagde tijdstip

bij het uitpakken van de tafel vielen 2 vijzen eruit en gingen er nadien niet in zodat het blad van de tafel omhoog stond. We moesten zelf een grotere vijs zoeken die wel bleef zitten ! Het onderste van deel van een tafelpoot valt er steeds uit bij het verzetten. De kwaliteit van het materiaal laat toch te wensen over en ik vind voor de prijs van 455 euro deze mankementen voor een nieuwe tafel ongehoord.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk personeel en goed advies.

Pluspunten

Personeel erg vriendelijk en behulpzaam.

Geen.

Pluspunten

vriendelijke behandeling in de winkel, de tijd genomen voor een goed advies

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal