Pluspunten

Juiste levering en inpakmateriaal netjes mee afgevoerd

Pluspunten

zeer goede service stiptheid vriendelijkheid winkel en klantendienst

Pluspunten

Los van de duurzaamheid (omdat tuinset, all weather kussens, loungebank. ligbed en Boretti bbq pas aangekocht zijn) zijn we op alle onderdelen tevreden: - winkel - materialen - levering - service

- dat Garden Life Style over 2 jaar nog een beoordelingsformulier stuurt zodat ook de duurzaamheid beoordeeld kan worden; dan weet je pas echt of je tevreden klanten hebt!

Pluspunten

vriendelijk en behulpzaam, snelle levering

alles is goed verlopen

Pluspunten

Heel erg goed geholpen in de showroom niets opgedrongen maar goed geluisterd naar wat we wilde en daar alternatieven voor aangedragen zodat we konden kiezen

Bij aflevering is loungeset niet aan elkaar gemonteerd.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

- Snelle levering

Toen bleek dat het bestelde artikel (parasolhoes Life) niet voldeed (geen juiste maat), bleek het ONMOGELIJK om dit om te ruilen of ons geld terug te krijgen. Als reden werd opgegeven dat 'het product uit de verpakking werd genomen'. Nochtans is er een garantie van 3 jaar op dit product. Ik vermoed dat na 3 jaar dit product ook 'uit de verpakking' geweest is.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Duidelijk melden bij verkoop of verpakking al dan niet terug meegenomen wordt door de leverancier

Pluspunten

-levering en afspraak over moment van levering -montage door bezorgdienst -kwaliteit van geleverde tuinmeubelen

-flexibiliteit personeel winkel

Pluspunten

Klantvriendelijk Bezorging prima Afspraak maken en nakomen keurig Kortom: zeer tevreden

Pluspunten

- Nemen erg goed de tijd in de winkel voor de klanten - Erg vriendelijk en behulpzaam personeel - Levering uitstekend geregeld.

Pluspunten

Prettig geholpen in de winkel De aankopen zijn op de afgesproken datum bezorgd. De spullen zijn keurig naar binnen gebracht en in elkaar gezet. Monteurs keurig en beleefd,oog voor andermans spullen.

Geen verbeter punten

Pluspunten

- Wij hebben 2 dingen besteld en deze konden netjes op verschillende data afgeleverd worden. -Aflevering van het eetste gedeelte van de bestelling is netjes op de afgesproken tijd geleverd. -alle verpakkingsmaterialen zijn netjes meegenomen. -De medewerkers hebben de spullen netjes afgeleverd.

Jammer dat de aflever dagen regio afhankelijk zijn. In ons geval kwam woensdag en vrijdag goed uit (mijn part-timedagen), maar ik kan mij voorstellen dat dit vervelend kan zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Telefonisch was mij toegezegd dat de meubelen voor 17 uur geleverd zouden worden. Uiteindelijk werd dit na 17.30 uur, waardoor ik pas om 18.30 uur naar huis kon. De chauffeurs wisten niets van de beloofde bezorgtijd af.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service van verkoopster in Breda. Niet te opdringend en met een passend advies. Na wat wikken en wegen de producten online gekocht.. Snelle levering. Prima kwaliteit stoelen Life Oliver. Voor een hele redelijke prijs

De chauffeur liet de stoelen in hun verpakking 3 hoog opgestapeld achter gelaten. Mijn vrouw moest de stoelen van de stapel halen en heeft daar rugklachten bij opgelopen.

Pluspunten

Zeer goede service Gratis levering aan huis Vriendelijk personeel

Pluspunten

Er was geen voorafbetaling nodig. Je betaalt niet te veel dankzij de mooie kortingen.

Pluspunten

Netjes geholpen in de winkel Alles netjes afgeleverd in de achtertuin

Pluspunten

goede service

Pluspunten

We hebben de tuinmeubelen gekocht in weert zeer vriendelijk We zijn zeer tevreden

Pluspunten

Er is prima door de bezorger van de tuintafel en stoelen gehandeld.

Pluspunten

Service Levering op tijd en compleet, vriendelijk Product zonder enig mankement

het polywood is zeer besmettelijk

Pluspunten

Heel goed en vriendelijk geholpen. Goede service.

Pluspunten

Zeer prettige bediening

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal