3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

-het was op het aangegeven tijdstip[] datum aanwezig, -goed in gepakt.. zodat beschadigingen niet aan de orde was.

jammer dat men het papier/ plastic en rol rek niet mee terug hebben genomen, zeker dat rol rek waar de stoelen in stonden had men niet bij de kopers moeten laten staan.Ja waar ga je er mee heen.. ? extra naar stort brengen.. vonden we vervelend.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering Super verkoopster in de winkel

- Bon en werkelijke levering kwamen niet overheen. - Stoelen niet identiek, waardoor zelf een gaatje in een nieuwe stoel te moeten boren. (beetje vreemd.)

Pluspunten

Door een dame met veel kennis van zaken geholpen. Gouden kracht. Zij staat in de zaak van Leiderdorp

Pluspunten

Mooie zaak en vriendelijke verkoper die alles goed uitlegt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Super geholpen in de winkel en super goede nazorg!

Nog niet :-)

Pluspunten

snelle service

Pluspunten

Vriendelijke verkoper Afspraak datum levering correct Tuimeubelen van goede kwaliteit

Plaatsers wensten toch een fooi te ontvangen en lieten dit duidelijk merken...

Pluspunten

Alles goed geregeld,ook de bezorging was goed

Pluspunten

Divers aanbod, veel verschillende stijlen Makkelijk telefonisch te bereiken voor vragen Duidelijke informatie over het moment van af leveren van de meubels

Prijskaartje wat in de winkel aan de set hing bleek de prijs van vorig jaar te zijn. Toen wij dus een offerte lieten maken kwam de prijs voor minder meubels hoger uit dan de prijs dit op het kaartje stond! Erg verwarrend!

Pluspunten

ruime keuze kwaliteit deskundig advies gratis bezorging

Pluspunten

Prima showroom waarin alles netjes staat. prima uitleg en service. Aflevering goed

De levertijd vermelden of aangeven

Pluspunten

Mooie spullen!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Prima geholpen in de showroom!!

Problemen bij levering en bestelling niet compleet. Helaas zijn we toen van het kastje naar de muur gestuurd en kon niemand ons echt helpen. Iedereen bleef aardig en begripvol maar niemand kon zelf iets oplossen.

Pluspunten

ruime keuze. goed advies. snelle reactie bij mail

in eerste instantie was de orderbevestiging onduidelijk.

Pluspunten

Nog niet alles ontvangen ! Wacht nog op parasol ! Tot zover wel tevreden

Deze vraag stellen als alles geleverd is

Pluspunten

groot assortiment veel keuze aardige bediening!!!!!

Het bezorgen is een min puntje!!!! Het wordt neer gezet en bekijk het maar, verder ook het verpakkings resstant bliijft achter. Dat vind ik persoonljk iets minder aardig

Pluspunten

Goede service. Duidelijke leverafspraken. Mooie materialen,

Pluspunten

vriendelijk, goeie uitleg, niet opdringerig. goeie prijs

Pluspunten

Snelle levering, goed geregeld!

Pluspunten

Goede informatie bij aankoop van producten Vriendelijk personeel Breda Duidelijke afspraken omtrent levering Bij levering neemt men al het afval en verpakkings materiaal mee.

Acties volgen elkaar snel op, waardoor je het gevoel krijgt dat de bestaande actie waarbij je als klant besluit om te kopen op dat moment (omdat dat in de winkel ook wel wordt benadrukt dat de actie verloopt per...), eigenlijk niet echt een actie is.

Pluspunten

Goed geholpen bij de aanschaf, levering op afroep geen probleem

Het maken van de afspraak voor het afleveren ging een beetje chaotisch; ik ben 3x gebeld voor het maken van een afspraak, toen ik de derde keer zei dat die afspraak al stond kon er ineens niet op die dag geleverd worden. Uiteindelijk goed gekomen!!

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal