Pluspunten

Zeer vriendelijke en behulpzame ontvangst en een goede afhandeling van onze koop.

Pluspunten

Vriendelijk,vlotte vlugge levering en bij vergissingen worden deze vlug in orde gebracht.

Pluspunten

Levering zoals aangegeven op website. Vriendelijke service in de winkel en grote keuze

Pluspunten

snelheid en afspraken nakomen qua levreing

geen, wat ons betreft

Pluspunten

Supergoede service en geduld in winkel in Kalmthout. Heel degelijke uitleg over verschillende meubelen. Levering 14 dagen vroeger dan aangekondigd. (joepie) Vriendelijke chauffeur bij levering.

Kleine kras op tuinstel en klein foutje in stoel.

Pluspunten

Alle afspraken zijn nagekomen.Ook de bezorging was prima.

Houden zo.

Pluspunten

Prachtige showroom met goed personeel. Kwaliteit materialen moet nog blijken, maar heb er veel vertrouwen in.

Afleverservice: Je moet zelf de spullen mee uit de vrachtwagen tillen. Een mannetje is te weinig om goed te kunnen bezorgen. Er zit erg veel verpakkingsmateriaal om de meubels heen.

Pluspunten

vriendelijk geholpen en eerst rustig kunnen kijken

Pluspunten

Vriendelijke verkopers, snelle levering, ruim assortiment.

Pluspunten

Vlotte service

Pluspunten

Mooie toonzaal met een grote variatie aan tuinmeubelen en.... zeer vriendelijk personeel. Zelfs het personeel dat meubelen uitvoerde was onberispelijk! Proficiat!

Ik zou het echt niet weten!

Pluspunten

alles perfect geleverd, voor de voorziene leverdatum

nog iets meer uitleg bij levering

Pluspunten

goede begeleiding en goede service

Pluspunten

Meedenken met client; inspelen op vraag. Aanpassen prijs / aanbod vriendelijk

geen

Pluspunten

Duidelijke website. Chat mogelijkheid, mensen die de chat doen zijn super op de hoogte van de producten en helpen heel goed. Zeer goede klantenservice. Snel antwoord op vragen. Kwaliteit van de meubelen.

Pluspunten

lokatie, showroom, aankleding, verkoper, assortiment, hulp bij maken keuze, snelle correcte afwikkeling v.d. koop, spoedige bezorging, installatie, opruimen verp.mat.

was er zoetgevooisde muziek in de showroom?

Pluspunten

Deellevering zonder kosten mogelijk en geregeld komen op afgesproken tijdstip Ruime keuze Flexibel aangaande acties, bijv gratis lamp niet meenemen dan extra korting op aankoop

alle verkopers zelfde opleiding geven, de ene gaf ons aan dat de kussens bij regen binnen 15 minuten droog waren als je ze even op hun zij zet. De 2e gaf aan dat bij een echte regenbui dit toch ca 2 uur kon duren. We hebben meer geloof bij de laatste maar eigenlijk weten we het nog niet

Pluspunten

Heel tevreden over mijn loungeset !! Met een kussen is iets mis ruilen voor een ander geen probleem ! snelle levering

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk personeel in het filiaal nuenen

Pluspunten

grote keus, prijs/kwaliteit is prima.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal