3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Goed advies bij aankoop - Geleverd volgens afspraak - Alles is geleverd zoals per bestelbon

- ter plaatse bij klant meer tijd maken ant om het meubel te controleren voor eventuele gebreken (er is een kleine beschadiging onderaan aan het wicker van inbetween set - heb dit nog niet gemeld bij service dienst - was ik niet van plan om dit doen omdat het een kleine beschadiging is) - blijkbaar nogal onder tijdsdruk - heb niet de kans gekregen om nog verdere vragen te stellen bv . 3 zits kussen sluit niet volledig aan in de hoek van de zetel waar dat 2 sets bij mekaar komen - er is aan ene kant in de hoek een opening van 10-15 cm - ik weet niet of dit normaal is of niet dat er in de hoek waar de zetels samenkomen dat er een opening tussen hoek en zitkussen is - heb dit niet gezien in de toonzaal - misschien kunnen ze me eens contacteren om dit te bevestigen) - zorgen dat pin machine papier heeft - heb geen pin bewijs gekregen omdat het papier op was

Pluspunten

goed advies in winkel nadat de datum is gepland, houdt de chauffeur ons goed op de hoogte van het tijdstip van aankomst meubelen

betere afhandeling bezorgen i.v.m. plannen datum

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk personeel

Verkeerde bank geleverd, ondanks dat ik in de winkel samen met de medewerker de set heb neergezet hoe ie moest worden. Per geluk pakte het goed uit en heb ik het erbij gelaten.

Pluspunten

mooie grote showroom met vriendelijke behulpzame verkoopsters wij zijn zeer tevreden over de levering van onze tafel en 8 stoelen maar kunnen deze nog niet gebruiken omdat het product voor kleurbehoud zou geleverd worden met de lounge die op zich laat wachten levering gebeurde op aangekondigde tijd en door vriendelijke mensen

wij hebben een bestelling geplaatst voor een tuinlounge en wachten al twee weken langer dan beloofd de tuintafel en 8 stoelen zijn twee weken later besteld en reeds geleverd planning klopt niet echt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en ruim assortiment

Van de 2 stoelen is bij 1 de geweven wicker op de rugleuning niet horizontaal maar diagonaal. Verder zitten er openingen tussen het weefsel die er niet horen. Bij andere stoel is dat wel goed. Verder jammer dat vervoerder niet het verpakkingsmateriaal mee neemt

Pluspunten

Zeer goede service ,vooral bij levering

Alles was naar wens.Misschien de voor/nadelen duidelijker formuleren tav de gekozen tuinset.

Pluspunten

Werken netjes op tijd met vriendelijk personeel

Pluspunten

Goede voorlichting en snelle levering van het bestelde

Pluspunten

Prima kwaliteit, prima service, geen opdringerige verkoper. Alles is gegaan volgens afspraak. Zo hoort het

Pluspunten

Goede service en nette jongeman die kwam afleveren

Pluspunten

Afspraken correct

Pluspunten

Goede service, prettige winkel (Nuenen) waar je op je gemak kunt rondkijken maar ook te woord wordt gestaan indien nodig.

Pluspunten

Zeer ruime keuze Verschillende prijsklasse

Pluspunten

fijne hulp, goede spullen, keurige levering!!

Pluspunten

grote keuze,betaalbaar

Pluspunten

prima info en uitleg verkoopster,vlotte levering . zijn zeer tevreden over de tuinmeubelen.

Pluspunten

Goede ontvangst winkel leiderdorp. Men geeft de klant de gelegenheid eea te ontdekken. Een tweede bezoek idem dito. Afhandeling in de winkel en bezorging van de spullen waren erg prettig en proffesioneel.

Pluspunten

Breed assortiment. Goede kwaliteit. Prima bezorging en aflevering in de tuin.

Pluspunten

Uitgebreide keuze aan goede prijzen. Vriendelijke service, zowel in de winkel als bij opvolging via e-mail, telefoon etc. Ook de levering was goed geregeld. Alles vlot volgens de afspraken. Prettig kopen bij Garden Life Style

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijne advisering rond verkoop en goede aflevering producten thuis.

Let op dat betalingen makkelijk kunnen worden uitgevoerd via mobiel pinapparaat etc. Wijs klanten op betaalmaxima via pinnen.

Pluspunten

Netjes op tijd geleverd. Alles keurig neergezet en uitgepakt en de rommel weer meegenomen.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal