Pluspunten

Mooie grote overzichtelijke winkel. De mensen die daar werken weten ook echt waar ze het over hebben. Prettige winkel.

Verwijder de onder het tapijt verborgen kleine op en afstapjes in de vloer. Dit ervaar ik als vervelend.

Pluspunten

Vriendelijk personeel, voor ieder wat wils, geen aanbetaling, niets is teveel (stoel kon eventueel buiten worden gezet om te kijken naar de kleur) klantgericht, gewoonweg top!!!

Jammer dat de poef/hooker (45x45x45) pas in juni komt, terwijl het wel op internet staat.

Pluspunten

Mooie en ruime keuze uit heel degelijke tuinmeubelen. Heel klantvriendelijk. Al na enkele dagen stipt aan huis geleverd. Sterke prijs/kwaliteit verhouding!

Pluspunten

Es war alles perfekt!

Pluspunten

Vriendelijke service, ook zeer goed geholpen via de chat-helpdesk Zeer correcte afhandeling van het order - stipte levering.

Pluspunten

Goede behandeling bij de aankoop. Stipte en correcte levering. Mooi product.

Geen.

Pluspunten

goede service.....prachtige tuinmeubels.....wij zijn er blij mee

geen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Vestiging Waddinxveen. Prachtige showroom. Groot assortiment. Vriendelijke bediening. Correcte afhandeling. Een klacht over een eerdere aankoop werd in eerste instantie niet goed opgepakt. Dat vonden we jammer.Later werd de kwestie wel tot tevredenheid opgelost. .

Ga zo door in Waddinxveen! Hoofdkantoor, besteedt veel aandacht aan serieuze klachten. Dat voorkomt teleurstellingen.

Pluspunten

Werd erg klant vriendelijk geholpen. We konden op ons gemak rond kijken

Pluspunten

snelle service - vlotte afhandeling - vriendelijkheid

Pluspunten

Ruime keus betere tuinmeubelen. Binnen aangegeven levertijd geleverd. Geen betaling vooraf, pinnen bij aflevering. Afspraak maken voor aflevering en plaatsing.

Pluspunten

Goede service, en prijs, kwaliteit.

Pluspunten

Correcte service en info bij bestelling en levering.

Pluspunten

Correcte informatie omtrent leveringsdatum en uur. Winkel met toonzaal dichtbij

Verpakking wordt niet meegenomen

Pluspunten

heel vriendelijk personeel en snelle en nette levering

Pluspunten

Gratis levering en montage, snelle levering

Pluspunten

Mooi, degelijk assortiment. Ruime winkel. Goed bereikbaar. Kwaliteit!

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal