TOP!

Goede kwaliteit en prima service.

Alles in orde

Alles in orde

fantastisch

Nu het zonnetje nog van de partij een dan gaan we genieten.......................

Je bent nog klant zowel in de winkel als kantoor

keurige nette aflevering op afgesproken tijd

goede service, netjes in elkaar gezet

Ik kan het iedereen aanraden te kopen bij Buitenhof .

Vriendelijk personeel

Vriendelijk, professioneel, duidelijk.

Snelle reactie. Goed product en vriendelijke en behulpzame bezorgers.

Goede klantenservice en snelle levering.

Goed bereikbare klantenservice en snelle levering.

Fijne zaak goede bediening

Bij binnenkomst goed ontvangen (met mondkapje), lekker rond gelopen en proef gezeten, uiteindelijk de stoelen gevonden onder het genot van een kopje cappuccino.

Op de winkel afspraak zijn wij goed geholpen. De levering was zoals afgesproken, alleen jammer dat er niet gemeld is dat we de lounge set zelf in elkaar moesten zetten (voor dat bedrag wat we hadden besteed had het wel in elkaar gezet mogen worden)

Goede service en bezorging

Fijn geholpen en een prettige ervaring met de bezorging. Netjes op tijd geïnformeerd.

alles naar wens verlopen

alles naar wens verlopen

Prima geregeld en keurig afgeleverd

zie boven

Kwaliteitsproducten en goede service!

Begin dit jaar een loungebank gekocht. In de winkel goed geholpen bij het maken van een keuze. Later hebben we de order nog iets aangepast, dat was geen enkel probleem. De bank is inmiddels netjes afgeleverd door eigen transport en hebben ook bij aflevering pas betaald. Helemaal tevreden!

prima geholpen

Vriendelijk en deskundig geholpen. nette aflevering, geen rommel achtergelaten.

Zeer nette zaak, veel keus, goede kwaliteit

De showroom geeft een mooi beeld. Hebben veel verschillende stijlen. Goede kwaliteit voor dito prijs.

Zoals het altijd zou moeten zijn :-)

klantvriendelijk ook de verkopers in Oostende bij levering zeer hulpvaardige mensen en correct !

Goede service!

Vriendelijk onthaald en geholpen geweest, goede service!

perfect

Van keuze tot levering vlekkeloos. Levering iets later dan verwacht maar volkomen begrijpelijk.

Klantvriendelijk, goede service

In de winkel in Vlissingen zijn we supergoed geholpen. Ze was heel klantvriendelijk en service gericht. Bij aflevering moest ik nog betalen en werkte de app niet, waardoor jullie mij een link moesten sturen en ik meteen moest betalen. Dit heb ik als minder prettig ervaren, omdat ik aan het thuiswerken was en alleen wacht op de levering en het vervelend vind om extra tijd/handelingen tussendoor te moeten verrichten, omdat het systeem niet werkt. Dus vandaar 4 sterren i.p.v. 5 sterren.

Picobello

Vriendelijke ontvangst en ruime keuze Heel tevreden van onze aankoop

Aangenaam winkelen, correcte prijs.

Verkopers namen ruim de tijd om ons uitleg te geven.

Conform verwachting

redelijk geïnformeerd over leverweek indicatie goed geïnformeerd bij afleveren alles compleet en goed in elkaar te zetten

klantvriendelijk en service gericht

klantvriendelijk en service gericht!

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal