Goede kwaliteit product en fantastische levering aan huis

Snelle afhandeling van mijn bestelling via de website assistent, snelle levering, duidelijke slot en vriendelijke levering, uitpakken en plaatsing..echt een hele goede ervaring

Vriendelijke mensen

Vlotte service

Goed geholpen in de winkel. Service op maat. Wisten snel wat we moesten hebben. Nadien ook geleverd volgens vooropgestelde termijn en goed in elkaar gezet.

Uitstekend.

Zowel in de showroom als bij de aflevering aan huis alles netjes behandeld.

Heerlijk

Goed en snel geleverd

Goed geadviseerd en goede levering.

Zeer vriendelijk geholpen door de medewerkster die overal van op de hoogte was. Goed geadviseerd. Snelle levering door 2 zeer vriendelijke en behulpzame bezorgers. Zeer tevreden dus.

Online bestelling van 2 ligbedden

Vlotte communicatie en levering ter plaatse

Top producten en zeer vriendelijk personeel.

Aankoop van tuinmeubilair goede informatie, correcte afhandeling en zeer vriendelijk personeel. Ook de levering en plaatsers zeer bekwaam en super vriendelijk. TOP!

Mooi product, vriendelijke levering

Top bedrijf

Goed geholpen bij aankoop en levering. Vriendelijke mannen kwamen alles afleveren en ondanks de regen die met bakken uit de lucht kwam bleven ze opgeruimd en vriendelijk. De nazorg en service is ook erg goed en wordt snel afgehandeld zonder problemen.

Kunnen veloofde leverdatum niet nakomen!

Bedrijf neemt geen contact op met de koper als de leverdatum verschuift. Ze kunnen de beloofde leverdatum niet nakomen! Alles behalve klantvriendelijk!

Een zeer prettige ervaring !

Correcte afhandeling bij zowel de bestelling als bij de levering !

Ik ben overal goed en vriendelijk geholpen.

grote keuze, goede afspraken.

Prachtige producten, de afspraken werden perfect opgevolgd. De levering was stipt en correct uitgevoerd.

Vriendelijke ontvangst

groot gamma en te betalen

in tegenstelling tot andere tuinmeubel ketens moet je hier geen supplement betalen als je de beste kwaliteit van kussens verkiest

zeer goed

Stipte en correcte levering.

Snelle levering en goede service

Wij hebben 2 ligbedden gekocht. Deze zijn snel geleverd in overleg op een door ons geschikt moment. Helaas was het frame van 1 van de bedden beschadigd. Gemeld bij de klantenservice en binnen aantal dagen bericht dat het bed omgeruild zal worden. Kunnen tot die tijd gewoon gebruik maken van het bed. Topservice. Nu nog even afwachten, maar ga er vanuit dat dit goed komt. Kunnen nog niet beoordelen of bedden goied bevallen, nog geen mooi weer geweest.

Erg slecht als er een probleem onystaat

Een duur tuinset gekocht bij buitenhoftuinmeubelen in Alkmaar binnen jaar een verkleuring in het blad toonbaar Direct contact gezocht en foto's verstuurd vervolgens drie keer gebeld en foto's verstuurd en nog steeds geen actie Erg slecht

4 sterren omdat

Er is mij niet verteld dat ik de stoelen zelf in elkaar moet steken,anders 5 sterren

zeer slechte service

vorige jaar een complete quadro lounge set gekocht. Bestond uit 2 banken, hoektafel en gewone tafel. Ook nog parasol bijgekocht en week later nog een losse stoel. 2 maanden geleden ontdekte we rafels aan denaden van 1 bank en de stoel. Het staat bij ons onder een afdak en we hebben geen huisdieren. Ik heb contact gezocht omdat ik er niet zelf aan wil knippen of ets dergelijks en ik het onder de garantie vind vallen. Na enige tijd kreeg ik de reactie dat het geen fabrieks fout kon zijn. Conclusie; ik heb het zelf veroorzaakt. Dit maakte mij woedend en heb gevraagd of er iemand kon langs komen om het zelf e beoordelen zodat hij ook kan zien hoe wij er me omgaan, het verzoek moest eerst naar het hoofdkantoor en kreeg daarna een bericht dat dit niet ging gebeuren omdat het geen produktiefout was. Wordt je dus weer voor leugenaar uitgemaakt. Ik was van plan nog zo'n set te kopen aangezien ik een vrij grote tuin heb. Vanwege deze zeer klant onvriendelijke reactie zie ik hier maar even vanaf en raad iedereen aan om een deurtje verder te gaan kijken waar ze de klanten wel serieus nemen,

Zeer goed advies

Bij binnenkomst een lekker kopje koffie aangeboden gekregen. Vervolgens zeer uitgebreid en goed geadviseerd door verkoper Paul. Deze week is alles netjes bezorgd door de medewerkers van Buitenhof die vervolgens alle verpakkingsmaterialen hebben meegenomen. Kortom, zeer tevreden vanaf de 1e t/m de laatste minuut. Uiteindelijk ook nog steeds erg blij met de tuinmeubelen dankzij het goede advies.

Vriendelijke en nette service

Nette service. Zeer behulpzame bezorgservice, complimenten voor de vriendelijke en keurige bezorgers

Heel tevreden

Correct tijdstip van levering. Vriendelijke mensen. Prima kwaliteit Minpunt : Life textilene cleaner was niet bij de levering zoals vermeld op bestelbon.

Professioneel, prima service!

Bij het binnenkomen in de winkel onmiddellijk aangenaam verrast door de behulpzame medewerkers. Goeie hulp gekregen zonder opdringerig te zijn. Dit gaf dan ook de doorslag om in deze winkel onze zweefparasol te kopen. De levering is ook perfect verlopen. Deze winkel is een aanrader prijs kwaliteit.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal