Mooie moderne tuinmeubelen

We hebben online tuinset gekocht. Dus zonder de meubels in het echt te hebben gezien of er op gezeten te hebben. Super goede service dat we meteen stof staaltje toegestuurd kregen. Ook telefonisch goede bereikbaarheid en uitleg. De maten zijn wel een beetje onduidelijk.

Zeer vriendelijk

Zeer correct en erg vriendelijke chauffeur

Goede service. Eerder geleverd dan in eerste instantie gepland.

Duidelijk vanaf bezoek aan winkel tem levering

We zijn blij met aangekocht product en de bijhorende dienstverlening

Slecht

Hele slechte communicatie en kennis van product!

Perfecte prijs kwaliteit

Dit is de 2de set in ons leven van buitenhof. Vooral de kwaliteit van hun kussens is uitmuntend. Deze liggen jaar na jaar van maart tot oktober buiten bij ons. Zeer snel droog en blijvend stevig.

Stipte en correcte levering en service!

Bijzonder aangenaam.

Precies op afgesproken tijd en fijne vooraankondiging.

Zeer goede service,beloften worden nagekomen.

Ik had mijn aankoop reeds in november gedaan(sterk afgeprijsd),en het was mogelijk om deze pas in april te laten leveren. De levering gebeurde zoals afgesproken,perfect binnen het tijdslot,door een vriendelijke medewerker. Dikke pluim voor de service van Buitenhof!

Uitstekende klantenservice

Ik werd perfect geholpen bij het online uitzoeken van mijn barset, wat er beschikbaar was, en wat het beste bij mijn wensen zou passen. Bestelling werd meteen opgenomen en conform afspraak geleverd. Al met al een uitmuntende ervaring.

Prijs kwaliteit ok, relatief snelle levering

Bestelling van een in hoogte verstelbare tuintafel op 28 maart en levering op 06 april. Weliswaar nog zelf in elkaar te steken maar met duidelijke handleiding.

Kwaliteit van materiaal

Leveringsopvolging is 1 maal misgelopen maar voor de rest zeer aan te bevelen

Geweldige service, komen afspraken meer dan na.

Vanaf het allereerste contact hadden wij een goed gevoel bij Buitenhof Venlo. Een 'online' rondleiding door de winkel en hierna een persoonlijke afspraak bij ons thuis. Kundige medewerkers die wisten waar ze over praatten. Natuurlijk zijn het niet de goedkoopste loungesets maar gezien de kwaliteit en service elke euro waard!

Behulpzaam in winkel, perfect uitgevoerde plaatsing.

In de winkel goed geholpen, geen aandrang gebruikt, kregen goede informatie. Bij het thuisbrengen werd alles prima in elkaar gezet, alle inpakmaterialen werden netjes meegenomen, top!

zeer goede kwaliteit en service

Zeer fijne winkel ervaring, zoveel leuke spullen. Zelf hebben we al heel wat meubelen van jullie en die blijven nog steeds even mooi en comfortabel. Ben er erg trots op.

Prima kwaliteit

Bij de aankoop zijn wij zo tevreden geweest dat wij ons twinset nog uitgebreid hebben.

Snel geregeld en mooie spullen

Wordt keurig geholpen, mooie spullen en snel geleverd

Keurig geregeld

De gekochte meubels kwamen 1 eerder dan verwacht 2 we kregen netjes een tijdslot 3 we kregen een tien minuutjes van te voren een belletje Voordat ze de meubeltjes brachten

Geen problemen

Goede levering

Goede levering. Afspraak ruim van te voren kunnen inplannen en op de dag zelf half uur van te voren gebeld. Producten zelf, twee stoelen, waren keurig verpakt.

Kutbedrijf

Onprofessioneel

alles verliep zeer vlot, van bestelling tot levering en betaling

Vlotte verkoop Snelle levering Het feit dat er niet op voorhand dient betaald te worden maar slechts op ogenblik van de effectieve levering is een pluspunt. Vriendelijke en behulpzame chauffeurs. Echter, geen mondmaskers aan. Te wijten aan verschillende richtlijnen in Nl en B ? Chauffeurs waren Nederlanders en richtlijnen zijn daar anders gevoerd dan in Belgie. Dit is misschien een aandachtspunt voor jullie leveringen in Belgie !

Super geholpen door hele vriendelijke jongeman. Kon ons veel informatie geven! Raad deze winkel zeker aan.

Klantvriendelijk en kwaliteitsvolle tuinmeubelen

Klantenservice zoals het hoort. Top.

Bij levering perfecte dienstverlening.

Na een begrijpbare vertraging van de levering werd deze correct bezorgd door het team van Buitenhof. Veel dank voor jullie medewerkers.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal