uitstekende service

Goede communicatie over aflevertijd. Keurig in elkaar zetten van tafel en stoelen en prima afwikkeling van de betaling

prima.

Alles correct en vlot verlopen

Mooie meubilair Heel tevreden

Snelle probleemloze levering

2 stoelen online gekocht. Binnen een week in huis, prachtige kwaliteit precies zoals op de foto. Snelle levering en goede service.

Buiten gewoon goed

Supersnelle levering. Niks negatiefs te melden.

Professionele hulp en top service

Vanaf het eerste contact een duidelijke, professionele begeleiding in het kopen van een loungeset. Online uitleg met virtuele rondleiding door winkel. Hierna bezoek aan huis met verschillende sets. Afleveren set ging ook prima, volgens afspraak. Alleen maar complimenten.

Alles correct geleverd

Alles correct geleverd

Goede service.

Besteld en binnen 5 werkdagen in huis. Bezorgers hebben alle spullen in elkaar gezet en de rotzooi meegenomen.

Zeer goede service

Uitstekende klantvriendelijkheid en service

Volledig volgens afspraak geleverd en opgebouwd

Hebben de meubelen met de nodige voorzichtigheid uitgepakt en opgebouwd.

Vlotte service en meedenkend

Via de website een loungeset besteld. Zowel via chat als telefonisch goed en snel geholpen, zodat een live bezoek aan de winkel niet nodig was. En Mocht de set na plaatsing toch niet bevallen, zou deze kosteloos geretourneerd kunnen worden. Helemaal veilig dus. De set werd binnen een paar dagen geleverd en door de monteur in de tuin opgebouwd. We hebben met het zonnige weer van de afgelopen dagen al geregeld kunnen genieten, we zijn zeer tevreden!

Correcte levering door keurige monteurs

Binnen een week onze nieuwe set geleverd. Netjes en naar tevredenheid gemonteerd door de chauffeurs.

Zeer goed geholpen van A tot Z

Prettige niet opdringend ontvangen en geholpen in de winkel. Aflevering ging zeer netjes en bezorgers deden niet moeilijk over plaatsen op het balkon ondanks extra werk wegens bereikbaarheid.

Super mooi bedrijf, al een aantal artikelen bij gekocht de afgelopen jaren waaronder loungeset, eettafel en nu een mooie zweefparasol. Prima service in de winkel alswel de bezorging.

Alles gewoon super !

Loungeset aangekocht in de winkel te Waasmunster Vriendelijke en zeer behulpzame verkopers Klantendienst na verkoop is ook heel goed Alles gewoon super !

Slechte kwaliteit

Teak Tafelblad blijkt fineer. Laat na enkele weke al los en is gescheurd

Goede service en klantvriendelijk!

Wij hadden een nieuwe tuintafel met stoelen besteld. Deze werd in december geleverd, in februari ging wij de boel in elkaar zetten en in de (inmiddels nieuwe) tuin zetten. Tijdens het monteren kwamen we erachter dat 1 van de poten scheef zat, omdat het frame van de tafel niet haaks was. Foto’s van gemaakt en naar Buitenhof gestuurd. Binnen drie werkdagen kregen wij een telefoontje en de maandag erop is het frame omgewisseld. Niet alleen dat, alles is ook gemonteerd en ook nieuwe poten eronder. Erg nette mannen die in een klein half uur de tafel in elkaar hadden gezet, het karton afgevoerd en het oude frame met poten. Erg tevreden met hoe dit is afgewikkeld! Als ik dan een pintje van kritiek mag leveren dan zou het prettig zijn als er wat sneller respons kwam, maar dat is dan ook het enige!

Goed geholpen

Ik kwam er niet uit via de website, de prijs versprong steeds. Aardige medewerker aan de telefoon die de bestelling voor me plaatste. Helaas wel voor de hogere prijs (prijsverhoging van de ene op de andere dag, ik had de pagina nog openstaan en het ging de volgende dag mis bij bestellen) maar ik kreeg een beetje korting om het goed te maken. Prachtig bankje, soepele levering.

Prima winkel, mooie prijzen.

In winkel stoelen bekeken en deze later, online, besteld. Ondanks een prijsverhoging netjes geleverd voor de prijs waarvoor ik ze eerder had gezien. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Positieve medewerkers

we zijn goed geholpen en ook de medewerkers die de tuinmeubelen kwamen brengen waren heel netjes hebben de meubelen uitgepakt.

Great experience

Great service, bought over the phone, all went smooth

De tuinmeubelen keurig op afspraak geleverd.

De tuinmeubelen zijn keurig volgens afspraak afgeleverd en in elkaar gezet en de verpakking hebben ze meegenomen.

correcte afhandeling

vriendelijke mensen die leverden

Excellente service

Loungeset binnen en week geleverd en zelfs nog voor het afgesproken tijdstip op de dag van levering. Communicatie ook Top.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal