Goed materiaal en proper afgewerkt

top matriaal en top verkopers met zeer goed informatie

bestelling en levering

Vlotte bediening en heel hulpvaardig. Correcte levering

Begrijpt de klant.

Goed toegankelijk. Duidelijke communicatie. Vlotte levering.

Uitstekend!

Rustig winkel doorwandelen zonder aanklamping van verkoper(s) Heldere info en advies indien gevraagd. Heel goede service na verkoop,heel vriendelijke uitbater/verkoper. Echte aanrader!

TOPPIE!

TOPPIE!

Super kwaliteit en service

De set was in de werkelijkheid nog mooier dan op de foto! En wat een kwaliteit, wij zijn heel tevreden, echt een aanrader!

Heel fijn geholpen

We hebben een erg mooie loungebank gekocht en zijn zo fijn geholpen de medewerkers dachten echt met ons mee Een echte aanrader

Snel, correct en vriendelijk

Snelle, correcte en vriendelijke aanpak.

correcte en snelle afhandeling

kwaliteit voor de juiste prijs

Slechte service

5 jaar geleden een geweldig tuinset gekocht. Keurig op tijd geleverd, goed geholpen. Na 2 jaar waren de "speciale" buitenkussens al behoorlijk verkleurd en niet meer schoon te krijgen. In de winter keurig binnen gelegen. Met Buitenhof contact op genomen en konden met coulance regeling nieuwe kussens kopen. Wij dat ook gedaan, denkende dat het tuinset nog wel jaren mee zou gaan. Helaas na nog geen 2 jaar begint het tuinset zelf kapot te gaan. En krijgen nu een reactie : geen garantie, jammer.... Dus nu na 4,5 jaar een heel kapot tuinset. Terwijl wij verwacht hadden dat we een kwalitatief goed tuinset hadden gekocht. Dan gaat er een van een bouwmarkt toch langer mee.

Slechte service

Heel duur set gekocht met afdekzeil, wat na 1 winter als papier scheurt. toen een andere gekregen precies hetzelfde probleem. Verkoop die rotzooi dan niet meer. Slechte service en dat voor een afdekzeil, jullie laten je wel kennen hoor. In de winkel personeel alle lof, maar als er iets is ???? Slechte reclame !!!!!

Garantie tot de deur

Mooie winkel maar ohwee als je een klacht hebt...in de winkel zelf wordt dan gezegd nee dit mag echt niet maar dan wordt je verwezen naar de klantenservice... en die is heeeeel slecht alleen via de telefoon wordt dit afgehandeld zodat je lekker boos kan worden maar er geen reet mee opschiet. Hebben daar een complete tuinset gekocht die in een veranda staat en na bijna 2 jaar de bovenkant van een deel van de bank begon te op te lossen. Terwijl hij in wezen gewoon binnen staat achter glas dus niet eens in weer en wind. Het blijkt dus dat door de UV stralen het kunstof week wordt en dus afbreekt. Maar garantie is daar blijkbaar tot de deur. Terwijl dit toch een fabricage fout is lijkt mij. Wordt je afgescheept met een tegoed bon voor 60% korting op alleen het deel wat kapot is van de hele tuinset die op elkaar is afgestemd. Nooit meer een tuinset bij Buitenhof voor mij.

WAT EEN K** SERVICE!

Zeer slechte service en levering. Lang verhaal kort: Zep tuintafel besteld begin Oktober 2020. 1,5 maand langer dan beloofd. Wij moesten zelf achteraan. 1st levering, tafeldeel verkeerd geleverd. 2de levering een week later, alweer verkeerd gegaan, andere deel niet mee genomen... 3de levering weer een week wachten. Factuur klopt niet, moest bijna veel meer betaald. Echt een drama met dit bedrijf. Klantenservice niet behulpzaam met een oplossing, geen excuus of korting aangeboden als een compensatie!!!! Vandaar deze review. ER ZIJN MEER, LEES HIER: https://nl.trustpilot.com/review/www.buitenhof-tuinmeubelen.nl DOE ALSJEBLIEF IETS OM JULLIE SERVICE TE VERBETEREN. WIE GOED DOET, GOED ONTMOET.

Duidelijke en goede afhandeling.

Zeer goede service.

vriendelijkheid

Ik werd er goed geholpen. Personeel vriendelijk en behulpzaam

voor herhaling vatbaar

Mooie producten en geleverd op korte termijn. Zeer vriendelijke bezorgers.

Tuinmeubels

Goede service. Vriendelijke medewerkers.

Mooi product, redelijke prijs.

Prima, bezorging beetje rommelig, maar verder goed opgelost.

Goed product

Goede kwaliteit en keurig verpakt om schade te voorkomen. Eenvoudig te hanteren, geen zware stoelen.

Zeer slecht bij problemen

Wij hebben ruim een jaar geleden een prijzige loungeset gekocht. Na een aantal maanden trokken de poten van de poef helemaal krom. Wij hebben dit direct aangegeven en er zouden nieuwe poten geleverd worden. Vele malen hebben wij pootdoppen ontvangen; telkens totaal andere dan die van onze poef. De poef was nog wel gewoon in de verkoop. We hebben nog gevraagd of we een showmodel konden krijgen, maar dat was niet mogelijk. Keer op keer bleven we totaal verkeerde poten krijgen. Nu, ruim een half jaar later, en vele mailwisselingen en telefoontjes later, krijgen wij alleen de optie van een totaal andere kleur aangeboden omdat de loungeset niet meer in onze kleur te koop is. Als Buitenhof Tuinmeubelen niet keer op keer verkeerde poten had gestuurd, was dat probleem nooit ontstaan! Maar excuses of iets dergelijks zitten er niet in. We kunnen het doen met totaal verkeerde poten. Kortom: ga niet naar Buitenhof Tuinmeubelen. Klachten worden niet gehoord en zeker niet opgelost.

goed geholpen

Alle onze wensen zijn verlopen zoals gevraagd. (lounge aan de kant gehouden die ik telefonisch had gereserveerd en enkele uren erna ben ik voorschot gaan betalen)

Heel vriendelijk en behulpzaam personeel

Fantastische service & vriendelijk, behulpzaam personeel

Fantastische service & vriendelijk, behulpzaam personeel

Bezorgers subliem

Super leuke bezorgers, alleen hier voor zou je al bestellen

Zeer mooie en hoogwaardige producten.

Zeer mooie en grote presentatie in Venlo. Verkoopster Sandra luisterde goed naar de wensen van ons. Wij wilden heel veel combineren. Niks was te veel. Zeer geduldig. We hebben uiteindelijk een lounge en diningset besteld met bijpassende parasol. Levering was top met full service levering. Papier en plastic werd netjes mee retour genomen. Laat het mooie weer maar komen.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal