Tevreden

Goede ontvangst en goede levering door de chauffeur.

Goede prijs/kwaliteit, afspraken worden goed nagekomen

Ziehierboven

Zeer goed geholpen in de winkel en prima afgeleverd

Goede informatie en demonstratie dus erg fijn geholpen.Ook de twee mannen die de zweefparasol kwamen afleveren en monteren hebben hebben keurig gewerkt ,alles netjes opgeruimd en uitgelegd hoe de parasol werkte.Kortom wij waren zeer tevreden.

Zeer tevreden.

Super snelle service en snelle levering ! Over de kwaliteit kan ik nog niets zeggen want het staat nog in de verpakking :) maar ik twijfel er niet aan dat het in orde is.

Snelle levering en prachtig product

Netjes afgeleverd om het correct tijdstip.

Goede uitleg en super vriendelijk

We vonden wat we zochten. Enig minpuntje was dat deel van de bestelling veel later werd geleverd

Loungestoel block

Snelle levering en uitstekende kwaliteitsmerken.

Ruime keuze aan kwalitatieve tuinmeubelen

Zeer ruim aanbod aan mooie en kwalitatieve tuinmeubelen. De levering aan huis ging zeer vlot

Primavera Life Gartenmöbel set mausgrau

Hallo ich habe aus Deutschland bestellt und war etwas skeptisch ob ich meine Möbel auch bekomme oder ob das eine **** Seite ist .Ich habe mich getraut und bestellt die Firma Buitenhof ist einfach super , gleich nach meiner Überweisung habe ich die email bekommen das das Geld angekommen ist. daraufhin habe ich 2 Wochen gewartet, wie versprochen habe ich einen Anruf bekommen und meine Gartenmöbeln wurden heil zu mir gebracht . Die Ware ist sieht mega gut aus . Bin sehr zufrieden und kann es weiter empfehlen . Das einzige Nachteil war das die Versandkosten nach Deutschland in der Höhe von 475€ waren .

Rustig rondgekeken, weggeweest en nadien professionele uitleg gekregen. Geweldige prijs kwaliteitsverhouding

Zeer mooi product

De 2 dames hebben goed werk geleverd, doch ik vond ze onvoorzichtig omgaan met het in elkaar steken van de meubels. Het vorige team die de paraplu hebben gemonteerd waren enorm voorzichtig.

Vriendelijk-hulpvaardig-snelle en correcte levering.

Mooie nieuwe winkel

Vriendelijke verkoper, snelle levering en afhandeling en goede prijs kwaliteit echter niet perse goedkoop.

Goed en klant vriendelijk

Ik heb een goede uitleg gehad en het personeel nam de tijd voor ons om het goed te begeleiden. de producten zijn moi en de levering was volgens afspraak.

Prima ervaring, goed advies, mooie degelijke spullen

Groot assortiment, goede service en order prima volgens afspraak afgewikkeld

We waren aangenaam verrast door het grote assortiment meubelen. Zijn goed geadviseerd en alles is prima volgens planning thuis bezorgd en op zijn plaats gezet. En alle verpakkingen weer meegenomen dus daar hadden we ook geen omkijken naar. Geen enkele negatieve ervaring tijdens het hele proces.

Perfecte service,tijdsplanning en levering

Perfecte service,tijdsplanning en levering

Prettige verkopers, goed advies!

Zonder opdringerig te zijn, gaven de verkopers in het filiaal Alkmaar goed advies en lieten het verder aan ons over hoe lang wij nodig hadden om tot een beslissing te komen.

Mooie kwaliteit en super prijs/kwaliteit

Alles netjes volgens afspraak verlopen en super vriendelijke leverancier.

Prima!!

Mooie spullen van goede kwaliteit. Levering thuis was ook prima en sneller dan verwacht! Top!

Zoals ik had verwacht

Alles prima zoals afgesproken.

Goed advies en vriendelijk personeel. Producten voldoen aan de verwachtingen.

Super mooie zaak

Ik vond het een prachtige winkel heel veel mooie spullen

Bestelling keurig geleverd

Bestelling is compleet en netjes op tijd geleverd

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal