Uitstekende kwalitatieve meubels!

Mooie meubels van goede kwaliteit, wel aan de prijs maar wel waar voor je geld. Voor de prijs mogen ze meubels wel monteren en dozen weer terugnemen, maar anderzijds als je ziet hoe alles mooi en goed verpakt zit (om beschadigen te voorkomen) is nog maar de vraag wil je het zelf doen of laten doen?

Buitenhof is bereid om mee te denken met ons als klant.

Oplossingsgericht op het moment dat we zelf via de webwinkel een te grote vuurtafel kochten.

Vreemde geur

De verpakking verspreidde een vreselijke geur en helaas blijft er schimmelachtige geur nu salon geïnstalleerd is. Ik vermoed dat het salon zeer lang in opslag stond . Ik hoop dat deze op termijn zal verdwijnen

Prima geholpen in de winkel. Erg vriendelijk en verstand van hun producten. Ook de levering was prima verzorgd

Nodigt uit om terug te komen.

Oo zoek naar een zweefparasol kwamen wij bij Buitenhof een grote keuze aan prima parasols en een vriendelijke en behulpzame winkel terecht. Waar wij vaker gaan kijken voor inspiratie en leuke dingen.

Een zeer onvriendelijke benadering van de klant

Toen ik binnen de gestelde termijn van 15 dagen vroeg of het artikel geruild kon worden werd mij te verstaan gegeven dat het artikel opzicht gekocht was en dat ruilen niet mogelijk was. Na veel aandringen wilde men het proberen of het artikel nog geruild kon worden. Ik heb nog nooit zo'n onzin meegemaakt. Verder niets meer gehoord. Voor mij een duidelijke afrader om hier iets te kopen en zal deze zaak NOOIT aanbevelen

xxx

Tuinstel zou pas in November komen, was er half september. Netjes gebracht, netjes in elkaar gezet en karton en plastic mee. Geweldig

buitengevoel

als je de winkel binnenstapt, krijg je gelijk een fijn gevoel, van heerlijk buiten willen zijn en ontspanning. tuinmeubelen zijn van een goede kwaliteit en heel veel keuze en voor iedere portomonnee

correcte afhandeling van verkoop

verkoop zelf verliep correct met zeer weinig franjes. Bij levering en voor betaling zeer meegaand.

Grote tevredenheid

Ruime keuze aan schappelijke prijzen. Snelle levering. Website gaf mij een foutief beeld van het aanbod, alles leek redelijk duur te zijn maar een bezoek aan de winkel veranderde dat beeld.

Een prachtig product voor een mooie prijs, ik ben blij met de keuze voor Buitenhof een groot assortiment met alle prijscategorieën. Blij met de perfecte service van Buitenhof Vlissingen en de bezorging.

in alles top

goede informatie, stipte levering , vriendelijk, heel mooie meubelen

Goede service en goed advies

We zijn heel goed geholpen in de winkel in Venlo, en ook de levering bij ons in Belgie was zeer goed georganiseerd. We zijn ook heel tevreden met de kwaliteit van onze picknicktafel.

goede service

alles werd correct geleverd

prijs/kwaliteit is uitstekend

Heel mooie tuinmeubelen. Zitten ook goed. Alleen is de wachttijd voor levering een beetje lang,

Topservice!

Afspraken nagekomen.

Vanaf winkel tot aan levering, geheel volgens afspraak.

Geholpen in de winkel in Breda door deskundig personeel en zo efficiënt een keuze kunnen maken. Gekocht een diner-set met 6 stoelen en bijbehorende kussens. Levering zoals afgesproken op dag en tijd. Helaas al langer slecht weer zodat de aangekochte tuinmeubels weinig gebruikt zijn.

correct en goede service

goede service, correcte afhandeling van de bestelling, vlugge levering

Een goede kwaliteit

Een goede kwaliteit van tuinmeubels. De levering is correct gebeurd. Ze stoelen waren heel goed verpakt.

Super tevreden van de levering,en ook het aankopen.Top!

Aangename winkel In Breda,vlotte bediening.Ook vlotte levering.Super tevreden.

Fijn

Mooie producten

Snel en goed geleverd. Goede producten met hoge kwaliteit.

afspraken zijn nagekomen

alles is verlopen zoals we hadden afgesproken de levering werd netjes op voorhand aangekondigd en geleverd

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal