Mooie set

Vriendelijk personeel. Mooie set. De bezorgers staken de set wel wat ondoordacht in elkaar waardoor het tafelblad beschadigd raakte. Wel correct opgelost door de winkel.

Netjes geholpen, snel geleverd

prijs kwaliteit

Een eerste ontmoeting in de winkel heeft een goede indruk achtergelaten. Jammer, een tweede ontmoeting met de intentie om een bestelling te plaatsen is in eerste instantie minder leuk ervaren omdat er verkeerde prijzen op de eerste offerte waren gemaakt door een verkoopster. Toch hebben wij diezelfde dag een bestelling geplaatst. Dit door goed overleg en duidelijke uitleg. Levering is correct verlopen.

Goed materiaal

Ik ben dik tevreden met mijn tuinmeubels

Goede service in prettige sfeer en ook alles netjes conform afspraak geleverd

Prettig en goed

Beste keuze ooit

Na verschillende andere tuinmeubelzaken te hebben bezocht, zijn we uiteindelijk naar Buitenhof Tuinmeubelen geweest. Het aanbod was ruim in onze prijscategorie en we kregen daarbovenop nog eens een super vriendelijke bediening die ons heel goed op weg geholpen heeft. Ook de levering was gedaan zoals beloofd. TOP !!!

top service en behulpzaam en vriendelijk personeel

We zijn uitstekend geholpen bij Buitenhof. Het personeel was zeer vriendelijk en heel behulpzaam.

Gewoonweg top!

Ik had in augustus 2020 een loungeset Aya gekocht in het filiaal te Turnhout. Ik werd geholpen door een hele vriendelijke verkoper, doch hij vertelde me dat deze loungeset normaal pas eind september zou geleverd kunnen worden, maar hij ging zijn best doen om ze vroeger te laten komen ... . En dat heeft hij ook gedaan want deze set bestaande uit een L-vorminge “salon” met bijhorende tafel en een losse zetel, werd reeds op 8 september 2020 keurig bij mij thuis geleverd. De kwaliteit is prima en zoals vermeld is de service ook top. Kortom een aanrader.

Alles liep vlot. Maar nu pech dat we ze nog niet hebben uitgepakt door het slechte weer.

Mooi, exclusief, kwaliteit

Goede en stevige meubelen, echter lang moeten wachten

Goed geholpen in de winkel en levering was gezellig en ze zijn super behulpzaam. En we zijn bijzonder tevreden met de artikelen die we gekocht hebben.

Klantvriendelijk en behulpzaam

Juist de nalevering is een beetje te laat hadden ons de hoofd kussentjes van ligzetels midden september beloofd zijn nu eind september en nog steeds geen ontvangen. Is wel een min puntje maar anders tevreden over kwaliteit

Professionele organisatie.

Deskundige mensen in de showroom bij oriëntatie en aankoop. Vervolgens alle goederen conform afspraak en planning geleverd. Naderhand nog een extra bestelling gedaan voor een hoes op maat. Ook hier snel en deskundig geholpen en bestelling geplaatst.

Vlotte lounge bank

Prima volgens afspraak geleverd!

Uitstekend geholpen!

Prima geadviseerd en inclusief koffie!

snelle en correcte levering, topmeubel !

Meubel werd geleverd in de week dat ze verteld hadden bij bestelling. Goede communicatie met de transporteur, zodat je geen hele dag moet zitten wachten. Meubel zelf is dik in orde, de bijgeleverde hoes past perfect !

Jullie doen wat afgesproken is

Positief Vlot en behulpzaam

Zeer correct

Zeer goede ervaring met Buitenhof. Mooi product en komen hun afspraken na.

Okay

Heb wat moeite met de stijl van de verkopers in de winkel Zijn vriendelijk en okay , maar ondanks dat voelen afstandelijk aan Verbaasde me ook dat de order op een een soort kladje & handmatig verwerkt werd. Had verwacht dat dit via PC zo gaan , zodat we een echte bevestiging ter plaatse zouden krijgen Via mail werd op maandag wel een correcte order acknowledgment verstuurd

Vriendelijke ontvangst, levering en heel tevreden van de parasol!

Ik kreeg duidelijke uitleg bij buitenhof Turnhout, de levering gebeurde veel sneller dan voorzien en de service was uitstekend. Ik ben een tevreden klant!

goede service maar twijfelachtige kwaliteit

Levering was 6 weken later dan beloofd in de winkel. Tafel lijkt na enkele weken gebruik niet van de beste kwaliteit, ze was zogezegd reeds behandeld in de fabriek maar vlekken gaan er niet uit en hij was onmiddellijk verkleurd en het hout lijkt te rafelen. Personeel in winkel en van leveringsdienst zijn heel vriendelijk.

kwaliteit en een snelle uitstekende service

Alles in snel geregeld, geleverd en alles in orde.

Je bent zeker geen klant, maar wordt alleen maar als omzet gezien.

Zie ook eens de ervaringen op https://nl.trustpilot.com/evaluate/www.buitenhof-tuinmeubelen.nl. Dan krijg je een heel ander beeld van dit bedrijf dan op deze site. Helaas heb ik zelf deze negatieve ervaring ook. Ze zijn totaal niet geïnteresseerd in jouw als klant, al lijkt dat als je in de winkel bent wel. Op het moment dat je hebt gekocht, zijn ze klaar met jou. En dat stralen ze zonder enige gene uit. En op de vraag of ze het erg vinden dat ik ze niet kan aanbevelen aan anderen zeggen ze gewoon: nee hoor, geen probleem. Onbegrijpelijk.

Uitgebreid gamma. Behulpzaam team

Behulpzaam bij keuze en samenstelling loubge set. Niets was te veel. Correcte uitleg prijzen en gedetailleerde offerte. Levering zoals voorspeld.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal