Koffiebonen besteld en snel geleverd. Top!

kwaliteit en correcte levering

ik heb mijn eerste bestelling ontvangen en was benieuwd naar de verpakking en de kwaliteit . Conclusie :UITSTEKEND !! Zeker niet mijn laatste bestelling !!

Duidelijk en volgens afspraak

Volgens beschrijving op site geleverd. Duidelijk site en overzichtelijke manier van bestellen.

correct, snel

onze bestelling werd correct en snel geleverd. bij aan komst werd er een beschadiging vast gesteld en dit is onmiddellijk recht gezet.

Snelle levering van precies wat ik nodig had.

Zeer goede service

Zeer goede en snelle service

levering week later dan op site vermeld

Levering deed 1 week langer op zich wachten. Zat met heel veel verpakkingsmateriaal verpakt. Wat is 1 doos paste werd in 4 dozen afgeleverd...

Correcte levering en communicatie

Het product dat ik bestelde voldoet aan mijn verwachtingen. Ik kan nu heel proper mijn vloer trekken zoals een Pro.

uitstekend

mijn ervaring is uitstekend klantvriendelijk je word erg vriendelijk geholpen. Levering van de producten volgens afspraak.

Prijs kwaliteit verhouding oké

Wij doen gedeeltelijk onze boodschappen bij “kantinewinkel.nl” ook wel bekend als 4UStore.nl maar we zijn dik tevreden hoe gemakkelijk het bestellen gaat en de afhandeling hiervan. “Laatst zei mijn partner nog dat het altijd binnen een week bezorgd is”

Zonder vermelding niet compleet!

Bestelling doen is oke, Daarna moet je gewoon even geduld hebben. Dat is altijd bij drop.eu. Helaas was een produkt niet op voorraad. Je hoort daar dan NIETS over en komt daar bij de levering achter. Dat vind ik niet netjes. Even een mail of briefje, sorry er komt een nalevering. Ook op de site staat er niet vermeld GEEN voorraad bij dit produkt, Dus, dat zou echt beter kunnen.

Vroeger beter

Mijn ervaring met dropwinkel.eu was met de vorige eigenaar een stuk beter. Producten zijn niet slecht, maar: A op de site staan nu groot de prijs exclusief BTW. Prijs inclusief staat er wel bij, maar klein. Veel meer producten moet je nu per bulk aanschaffen en dergelijke. Het lijkt er dus op dat ze een beetje van de particuliere kopers af willen. Wat wel slecht is, is de afhandeling van de bestelling. De tijd tussen bestellen en versturen is belachelijk. Advies: stop met het snoep, en hou je bij de handdoeken en dergelijke. Doe je dat niet, laat dan op zijn minst mensen een recensie schrijven voor de winkel waar ze wat gekocht hebben. En niet zoals nu iets kopen bij dropwinkel.eu en dan een recensie schrijven voor handdoekentoiletpapier.nl. Dit is namelijk echt bezopen.

Mijn favoriete drop Heksenheyl mooie aanbieding besteld,en zeer snel in huis!

Verzendkosten

Er zouden geen verzendkosten bij komen als je een account hebt en voor minstens 130 € besteld, ik voldeed aan de voorwaarden maar kon mijn bestelling niet afronden zonder de verzendkosten te betalen, ik heb het bij opmerkingen onder mijn bestelling vermeld maar er is niets mee gedaan.

Goederen zijn okee maar de levertijd is erg lang .

Heel goede service

Heel goede service en top producten

Ontstane klacht, zeer naar tevredenheid opgelost

Vorige week mijn bestelling ontvangen, helaas was er wat misgegaan bij de verzending en voldeed de inhoud niet geheel aan de verwachting. Na contact met de klanten service is dit vandaag recht gezet. Kan dan ook 4UStore aanbevelen als leverancier met goede klantenservice.

Product oké alleen verpakking tijdens verzenden opengegaan.

Mijn advies is dan ook om de producten beter te verpakken zodat dit niet nog eens kan gebeuren.

Goede produkten, goede prijzen. Betrouwbaar.

Wellicht kunnen webbedrijven wat minder adverteren met "morgen bezorgd". Maar in deze tijden met minder medewerkers en bezorgdiensten die het druk hebben heb ik er geen problemen mee als een pakket iets langer onderweg is.

goed geregeld

Altijd op tijd, op een uitzondering na. Kreeg wel antwoord waarom het er nog niet was, maar beter was geweest als jullie het van tevoren aangeven dat het nog niet leverbaar was.

WAARDELOZE COMMUNICATIE en NOG NIETS ONTVANGEN!

Een week geleden producten besteld EN betaald. Ontvang berichten over levering, bericht met een factuur en een bericht met een track & trace. Vervolgens wordt er niets geleverd en lees ik op de site van de vervoerder dat de bestelde producten retour zijn naar 4Ustore. Een email aan dit bedrijf zorgt voor nog meer verwarring. Volgens een medewerkster zijn de producten nog niet bij hun op voorraad en hebben ze deze nog niet verstuurd! Wat een bullshit verhaal zeg!

Super goede dienst

Héél goed contact , snelle oplossing , goede service

Bestelling ging vlot, niks ontvangen

Bestelling geplaatst, na 2 weken nog niks binnen gekregen. Hoop stiekem dat het nog komt.

Foutje in de levering, kan gebeuren

Ja, het kan gebeuren in plaats van 7 balen ontving ik 7 stuks van mijn bestelde artikel. Gelukkig dat een telefoontje voldoende was om het te corrigeren.

Industrieweg 15

4501 PM Oostburg

Over Handdoekentoiletpapier.nl

Handdoekentoiletpapier.nl is onderdeel van 4UStore. Met Handdoekentoiletpapier.nl richten wij ons toiletartikelen en papierwaren in de breedste zin van het woord. Wij leveren een zeer groot assortiment toiletpapier, vouwhanddoekjes, poetspapier, handdoekrollen, producten voor de inrichting van toiletten en sanitaire ruimte, schoonmaakmiddelen en alles wat daar mee te maken heeft. Alles wat u in het toilet en sanitaire ruimten nodig heeft, nodig kan hebben en waarvan u niet wist dat u het nodig had, is te vinden in onze webshop. Met Handdoekentoiletpapier.nl hebben wij de ambitie om de komende jaren uit te groeien tot één van de belangrijkste webshops van Nederland en België wat betreft service en assortimentsaanbod. Wij leveren producten van uitstekende kwaliteit aan concurrerende prijzen en de tevredenheid van de klant is voor ons het allerbelangrijkste. Wij richten in de eerste plaats op bedrijven maar particulieren zijn natuurlijk ook van harte welkom in onze shop. Mocht u vragen hebben betreffende onze producten of service of op zoek zijn naar advies, neem dan contact op met ons op. Het overgrote deel van ons assortiment bestaat uit papierwaren: toiletpapier, papieren vouwhanddoekjes, poetspapier - mini- en midirollen en industriepapier, servetten, handdoekcassettes en handdoekrollen. Dit natuurlijk verschillende kwaliteiten en bijbehorende prijsklassen. Kortom, welke soort papier u ook zoekt voor uw toilet, keuken of werkplaats de kans is vrijwel nihil dat wij het niet kunnen leveren. Het papierassortiment bevat producten van merken als Euro Products, Satino, Vendor, Bulkysoft en meer.