• Kwaliteit

Pluspunten

Prima producten Prima contact Prima geregeld

• Kwaliteit

Pluspunten

Snelle levering, prettige manier van betaal mogelijkheden, correcte mail communicatie

Helaas was de produktinformatie verschillend weergegeven, waardoor ik het verkeerde artikel heb besteld, dat stelde wel teleur, zorg dat dit op orde is!!!!

Pluspunten

Ik vond bij 4ustore 100% gerecyclede handdoekjes van ecokwaliteit en ik had ze in 4 dagen in huis.

Nadat ik had betaald kreeg ik daar geen bevestiging van. Nadat ik na 2 dagen daar over belde kreeg ik direct bevestiging per mail en 2 dagen later ontving ik de handdoekjes.

• Kwaliteit

Pluspunten

Supersnelle levering en zeer overzichtelijk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kan er weinig over beoordelen, pas eerste bestelling gedaan. Voor zover ik weet is alles super verlopen.

Chauffeur heeft niet gebeld, half uur voor aankomst. (transportbedrijf van eck)

• Kwaliteit

Pluspunten

Snelle goede service. Prijs/Kwaliteit verhouding goed

• Prijs

Pluspunten

Duidelijke site, snelle levering en erg goede prijs voor de produkten

Pluspunten

Zeer snelle service. Ik had de eerst volgende dag mijn bestelling in huis.

Na de bestelling duidelijk maken dat er een bevestigings E-mail in de in-box staat om verder te gaan.

Pluspunten

Prima service, kregen een proefpakketje van de handdoekjes opgestuurd om te kijken of deze goed waren. Super service.

• Kwaliteit

Pluspunten

Vragen werden snel beantwoord, service was goed. Bestelling werd netjes bezorgd.

Verzendtijd was niet heel duidelijk. Bestelling is wel netjes afgeleverd.

• Kwaliteit

Pluspunten

Order plaatsen : Duidelijk Levering : Snel Kortom heel tevreden

• Kwaliteit

Pluspunten

Snelle levering voor goede prijs

N.v.T

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering goede kwaliteit

• Kwaliteit

Pluspunten

Vlotte Levering en niet duur

• Kwaliteit

Pluspunten

Snel de gevraagde offerte en goeie prijzen , erg duidelijk zodat je weet waar je aan toe bent .

geen idee

• Kwaliteit

Pluspunten

De volgende dag al in huis

• Prijs

Pluspunten

directe reactie op vragen, snelle levering.

follow up na toezending proefexemplaar om contact met de klant te krijgen/houden.

• Kwaliteit

Pluspunten

Zeer goede communicatie en duidelijke site. Mooi product en snelle levering

• Kwaliteit

Pluspunten

Heldere website en snelle levering

Industrieweg 15

4501 PM Oostburg

Over Handdoekentoiletpapier.nl

Handdoekentoiletpapier.nl is onderdeel van 4UStore. Met Handdoekentoiletpapier.nl richten wij ons toiletartikelen en papierwaren in de breedste zin van het woord. Wij leveren een zeer groot assortiment toiletpapier, vouwhanddoekjes, poetspapier, handdoekrollen, producten voor de inrichting van toiletten en sanitaire ruimte, schoonmaakmiddelen en alles wat daar mee te maken heeft. Alles wat u in het toilet en sanitaire ruimten nodig heeft, nodig kan hebben en waarvan u niet wist dat u het nodig had, is te vinden in onze webshop. Met Handdoekentoiletpapier.nl hebben wij de ambitie om de komende jaren uit te groeien tot één van de belangrijkste webshops van Nederland en België wat betreft service en assortimentsaanbod. Wij leveren producten van uitstekende kwaliteit aan concurrerende prijzen en de tevredenheid van de klant is voor ons het allerbelangrijkste. Wij richten in de eerste plaats op bedrijven maar particulieren zijn natuurlijk ook van harte welkom in onze shop. Mocht u vragen hebben betreffende onze producten of service of op zoek zijn naar advies, neem dan contact op met ons op. Het overgrote deel van ons assortiment bestaat uit papierwaren: toiletpapier, papieren vouwhanddoekjes, poetspapier - mini- en midirollen en industriepapier, servetten, handdoekcassettes en handdoekrollen. Dit natuurlijk verschillende kwaliteiten en bijbehorende prijsklassen. Kortom, welke soort papier u ook zoekt voor uw toilet, keuken of werkplaats de kans is vrijwel nihil dat wij het niet kunnen leveren. Het papierassortiment bevat producten van merken als Euro Products, Satino, Vendor, Bulkysoft en meer.