Een goede en snelle levering van mijn producten is zeker aan te bevelen

Goed en snel

De bestelling is goed verwerkt. Dit keer beter verpakt, er was niks lek. Ik had het snel in huis.

vlotte en correcte aflevering

Makkelijk te bestellen en een snelle levering. En is het product niet helemaal wat je verwachtte wordt dit bijzonder klantvriendelijk en snel opgelost. 5 sterren zijn zeker verdiend!

Super service

Snel en veilig geleverd

Prima levering, duurde enkele dagen

Netjes afgeleverd.

Snelle levering en goede prijs!

Bestelling snel geleverd em goede prijzen!

Sachi.

Very good taste and addicted to eating it! I definitely order again!

Goed, zeer aan te bevelen

Aantrekkelijk aanbod.

Ik ben blij dat ik deze site heb gevonden. Het duurde even maar het werd goed in orde gemaakt. Diverse artikelen zaten in de originele omdoos of tray. De eerste 3. Zoals wokolie, pindakaas creamy en Nutella cups. Bij de Maggi was had ik dat ook graag gezien omdat er vaak 6 in een tray zitten zodat het netjes bijelkaar blijft. De zakken Harlekijntjes zaten ook los in de grote verzenddoos. Daar had ik ook een origineel doosje met sticker verwacht. Dat zijn puur persoonlijke verwachtingen maar alles was wel goed beschermd verpakt met gerecycled karton. Mooi dat het voor iedereen toegankelijk is. Goederen die je anders bij de groothandel vindt. Dit is zeker wel voor herhaling vatbaar.

Snelle levering.

Snel geleverd. Redelijke prijzen en heel veel keus.

Alles prima!

Alles helder, soepel en snelle levering.

goed product

Snel en overzichtelijk!

Overzichtelijke site, snel kunnen vinden wat ik wilde hebben en snel geleverd. Kortom top!

Goed geregeld

Voldeed volledig.

Snelle levering. Goede prijs / kwaliteitsverhouding.

Prima geregeld!

Prettige en makkelijke website, levering zoals afgesproken, keurig in koeltas.

duidelijk site, snelle levering

Ene dag 's middags besteld en volgende dag al in huis. Duidelijke mailcorrespondentie over track en trace

SNELLE EN GOEDE LEVERING

Bestelling word snel en goed geleverd

Correcte producten - slordige levering

Wij hebben kaarsen besteld voor huwelijk. Mooie correcte producten voor hun prijs. Niks op aan te merken. Deze zijn zoals beloofd op tijd geleverd door DHL. Daar wij niet thuis waren hebben we op de camera's gezien dat de transporteur dit gewoon over de poort van de carport heeft neergegooid. Wat niet evident is want de dozen waren zwaar. Gelukkig geen breuk maar daardoor zou ik niet meer bestellen. De buren waren thuis dus de pakketten konden daar worden afgegeven

Geen communicatie & een late levering

Bestelling geplaatst en na een week nog niets ontvangen. Gebeld en aardige mevrouw aan de lijn vertelde dat het inderdaad nog niet verstuurd was omdat een deel van de bestelling niet aanwezig was. Als dit het geval is verwacht ik dat hierover gecommuniceerd wordt aangezien ik de bestelling nodig ben voor een evenement. Uiteindelijk de bestelling net op tijd ontvangen & product is goed, toch dank daarvoor!

Jammer dat bezorging zich niet aan opgegeven tijd houdt

Had afspraak gemaakt voor bezorging op zaterdag van 16.00 u tot 18.00u maar het is om 11.30u bezorgd bij de buren. Rara hoe kan dit ???

Ben duidelijk wanneer iets wordt afgeleverd en wanneer er iets mis gaat

Levering werd twee dagen uitgesteld zonder uitleg waarom. Kost wel een extra dag om pakket te ontvangen

Snel geleverd,goed geprijsd

Besteld, goed geprijsd, snel geleverd

Alles prima

Prima website

Industrieweg 15

4501 PM Oostburg

Over Handdoekentoiletpapier.nl

Handdoekentoiletpapier.nl is onderdeel van 4UStore. Met Handdoekentoiletpapier.nl richten wij ons toiletartikelen en papierwaren in de breedste zin van het woord. Wij leveren een zeer groot assortiment toiletpapier, vouwhanddoekjes, poetspapier, handdoekrollen, producten voor de inrichting van toiletten en sanitaire ruimte, schoonmaakmiddelen en alles wat daar mee te maken heeft. Alles wat u in het toilet en sanitaire ruimten nodig heeft, nodig kan hebben en waarvan u niet wist dat u het nodig had, is te vinden in onze webshop. Met Handdoekentoiletpapier.nl hebben wij de ambitie om de komende jaren uit te groeien tot één van de belangrijkste webshops van Nederland en België wat betreft service en assortimentsaanbod. Wij leveren producten van uitstekende kwaliteit aan concurrerende prijzen en de tevredenheid van de klant is voor ons het allerbelangrijkste. Wij richten in de eerste plaats op bedrijven maar particulieren zijn natuurlijk ook van harte welkom in onze shop. Mocht u vragen hebben betreffende onze producten of service of op zoek zijn naar advies, neem dan contact op met ons op. Het overgrote deel van ons assortiment bestaat uit papierwaren: toiletpapier, papieren vouwhanddoekjes, poetspapier - mini- en midirollen en industriepapier, servetten, handdoekcassettes en handdoekrollen. Dit natuurlijk verschillende kwaliteiten en bijbehorende prijsklassen. Kortom, welke soort papier u ook zoekt voor uw toilet, keuken of werkplaats de kans is vrijwel nihil dat wij het niet kunnen leveren. Het papierassortiment bevat producten van merken als Euro Products, Satino, Vendor, Bulkysoft en meer.