goed geregeld

Zodra de bestelling geplaatst is, krijg ik meteen alles via de mail toegestuurd. Alles is netjes traceerbaar en op tijd geleverd zonder lange wachttijden.

snel besteld

En snel ontvangen... heel fijn

Traag van verzending

De artikelen de geleverd zijn, zijn niet de zelfde van afbeeldingen die ik voorheen besteld heeft.

Snelle en goede service

Goede Kwaliteit en snel

Goede kwaliteit en snel geleverd

Bestelling niet gekregen

Had de verkeerde bestelling ontvangen, netjes teruggestuurd, niks meer ontvangen…

Geweldig webwinkel en heel klantvriendelijk.

Deze winkel is heel groot met vele verschillende artikelen. Klachten worden heel goed opgelost. Snelle levering. Raad zeker aan om hier te bestellen.

Website gemakkelijk

De venco boerderij drop is zoals altijd goed . Hellaas kan ik dit niet van de winegums zeggen ik had 2 kilo de bassetts die nooit meer bah erg vies en totaal niet te vergelijken met de winegums die ik normaal heb ze zijn meteen de kliko in beland weggegooid geld jammer .

Uitstekende ervaring

Veel keus. Niet duur.Heel goed verpakt en eerder bezorgd dan de verwachte datum.

Super snelle bezorging, goed verpakt

De bestelling geplaatst en de volgende dag is het product bezorgd. Niet zomaar los in een doos maar met veel beschermpapier.

Goed product.

Snelle levering. Bezorger is attent

uitgebreide keuze en keurige afhandeling, top geregeld

Zie omschrijving :-)

Snelle levering en prima kwaliteit

goede service en lekker snoep

gebeld wat er met de order mis was gegaan deel 1 is afgestuurd nu afwachten op deel twee. Vriendelijke klantenservice en goede service

Super levering

Zoals beloofd optijd geleverd

Heel behulpzaam en beleeft geven tijd voor de klanten

Snel ,goed

Snel en goede kwaliteit prijs

Goed product, prima communicatie en service.

Sinds Corona in 2020 is onze watersportvereniging overgestapt op het gebruik van papieren handdoekjes. Wij hebben die samen met de handdoekjeshouder bij 4UStore aangeschaft naar onze volle tevredenheid. Wij zijn via Google op 4UStore gekomen.

Reeds enkele keren een bestelling geplaatst. Telkens op enkele dagen geleverd. Top.

Trage levering

Hetgeen wat je besteld is kwalitatief in orde. Prima webshop. De levering is steeds weer traag. Een week op je bestelling wachten hoort er hier gewoon bij.

Slechte levering

Ik moest lang wachten op mijn levering. Na contact opnemen was als bij toverslag ineens mijn bestelling verzonden. Oude eigenaar zei dat de naam naam zou blijven. Krijg ik mail van 4ustore en handoeken enz. Heel raar allemaal. Zal zeker nog eens nadenken over een volgende bestelling.. Jullie zullen dus echt moeten verbeteren.

Traag

Zwakke service,kleine bestelling in twee delen verstuurd.2de deel na 3 weken nog niet ontvangen.

Gewoon goed

Al een paar keer besteld omdat jullie nog de blikjes van vroeger hebben hier vind ik ze niet meer

Levering duurde lang

Het duurde een week voordat het bestelde geleverd werd. Dacht al dat er iets mis was gegaan. De bestelling was wel compleet.

De kwaliteit van KLEPPER & KLEPPER MILDZOUT is niet meer wat het was.

Ik ben een echte dropliefhebber en dropkoper. Mijn favoriete drop was altijd "Oldtimers Hindeloper Ruitjesdrop". Totdat de smaak plotseling veel zwakker werd, alsof het verdund was. Omdat dit geen incident was, verdere leveringen waren ook slecht ben ik op zoek gegaan naar een alternatief. Die had ik gevonden in KLEPPER & KLEPPER | MILDZOUT. Een prima drop die goed beviel. Tot mijn verbazing echter bleek de laatste zending hetzelfde euvel te hebben: men heeft de smaak verzwakt, het is verdund. Ik baal als een stekker en ben zeer teleurgesteld door dit gedrag van de fabrikant. Tijd voor een nieuw alternatief.

Industrieweg 15

4501 PM Oostburg

Over Handdoekentoiletpapier.nl

Handdoekentoiletpapier.nl is onderdeel van 4UStore. Met Handdoekentoiletpapier.nl richten wij ons toiletartikelen en papierwaren in de breedste zin van het woord. Wij leveren een zeer groot assortiment toiletpapier, vouwhanddoekjes, poetspapier, handdoekrollen, producten voor de inrichting van toiletten en sanitaire ruimte, schoonmaakmiddelen en alles wat daar mee te maken heeft. Alles wat u in het toilet en sanitaire ruimten nodig heeft, nodig kan hebben en waarvan u niet wist dat u het nodig had, is te vinden in onze webshop. Met Handdoekentoiletpapier.nl hebben wij de ambitie om de komende jaren uit te groeien tot één van de belangrijkste webshops van Nederland en België wat betreft service en assortimentsaanbod. Wij leveren producten van uitstekende kwaliteit aan concurrerende prijzen en de tevredenheid van de klant is voor ons het allerbelangrijkste. Wij richten in de eerste plaats op bedrijven maar particulieren zijn natuurlijk ook van harte welkom in onze shop. Mocht u vragen hebben betreffende onze producten of service of op zoek zijn naar advies, neem dan contact op met ons op. Het overgrote deel van ons assortiment bestaat uit papierwaren: toiletpapier, papieren vouwhanddoekjes, poetspapier - mini- en midirollen en industriepapier, servetten, handdoekcassettes en handdoekrollen. Dit natuurlijk verschillende kwaliteiten en bijbehorende prijsklassen. Kortom, welke soort papier u ook zoekt voor uw toilet, keuken of werkplaats de kans is vrijwel nihil dat wij het niet kunnen leveren. Het papierassortiment bevat producten van merken als Euro Products, Satino, Vendor, Bulkysoft en meer.