Gewoon goed

Al een paar keer besteld omdat jullie nog de blikjes van vroeger hebben hier vind ik ze niet meer

Levering duurde lang

Het duurde een week voordat het bestelde geleverd werd. Dacht al dat er iets mis was gegaan. De bestelling was wel compleet.

De kwaliteit van KLEPPER & KLEPPER MILDZOUT is niet meer wat het was.

Ik ben een echte dropliefhebber en dropkoper. Mijn favoriete drop was altijd "Oldtimers Hindeloper Ruitjesdrop". Totdat de smaak plotseling veel zwakker werd, alsof het verdund was. Omdat dit geen incident was, verdere leveringen waren ook slecht ben ik op zoek gegaan naar een alternatief. Die had ik gevonden in KLEPPER & KLEPPER | MILDZOUT. Een prima drop die goed beviel. Tot mijn verbazing echter bleek de laatste zending hetzelfde euvel te hebben: men heeft de smaak verzwakt, het is verdund. Ik baal als een stekker en ben zeer teleurgesteld door dit gedrag van de fabrikant. Tijd voor een nieuw alternatief.

Produkt prima, levertijd lang!

Mijn produkten op zich prima maar lange levertijd

Goede kwaliteit en vlotte levering

Ondanks bestelling in het weekend, was de levering snel.

Altijd goede service

De bestelling wordt meestal op tijd geleverd. Klachten worden ze snel en netjes opgelost zodat de klant toch een goed gevoel aan overhoudt.

Goede ervaring

Alles word netjes op tijd geleverd.

ZeerTevreden

Heel makkelijk te bestellen Toch iets goedkoper dan andere sites Zeer snelle levering

great

liked it

Fantastische!

Ondanks door iets wat bij DHL twee maal " verkeerd" is gegaan , werd dit door 4UStore erg goed opgepakt, en mij goed geadviseerd wat anders te doen.

Goed en goedkoop

Merkartikelen, gewoon goekoper en snel geleverd. Zeer tevreden

Geen antwoord

Had een verkeerd onderdeel besteld. Stuurde het terug, krijg geen reactie op de mails, net zoals ik het geld ook niet terug zie. Alles behalve goede service dus

Trage levering

Artikelen in goede staat ontvangen. De snoep was lekker als altijd bij de Dropwinkel. Jammer dat het 11 dagen moest duren voordat het bestelde geleverd werd. Dit heeft ook te maken met de trage bezorging van DHL. DHL Leverde pas dinsdag in plaats van de beloofde zaterdag.

goede service

fijn dat de mogelijkheid er is op rekening te bestellen

Snel bezorgd

goede website, snelle levering

heel gemakkelijk bestellen, en als je vragen hebt, mail word snel beantwoord. prima website voor ons

Gewoon perfecte service!

Afgelopen jaar ook afgebroken gemaakt van deze dienst. Dus dit jaar weer opnieuw! Bestellen, betalen en een paar dagen later in huis! Zo hoort t! In één woord, Perfect!

Snel geleverd goede service !!

Snelle levering Goede service

Snel en netjes geleverd

Bestelling kwam op de aangegeven dag en tijdstip. Netjes ingepakt verzonden. Helemaal goed. Volgende keer bestel ik weer!

Nog niks

Tot op heden nog niks ontvangen, van dhl bericht gekregen dat pakket retour was gegaan ivm beschadiging, verder niks meer gehoord.

Snel en goede levering

Produkt voldoet aan de verwachtingen. Verzendkosten zouden lager mogen zijn.

veel duurder dan supermarkt en levertijd te lang

veel duurder dan supermarkt en levertijd te lang, volgende keer gewoon ff naar de supermarkt, hoef ik ook niet 2 weken te wachten voor teveel geld ...... jammer

Snelle en geweldige service

Je besteld iets en wordt snel geleverd. Top.

Snelle levering en prima service

Mij bestelde 6 kilo Bisal drop kreeg ik al vlot geleverd (2e werkdag), maar helaas bleek er slechts 5 kg in de levering aanwezig. Na een mailtje, dat er een kilo ontbrak, direct daarna (ook 2e werkdag) alsnog de ontbrekende kilo ontvangen. Top service en overigens de beste en goedkoopste drop ;-)

Top ervaring

Goede winkel

Industrieweg 15

4501 PM Oostburg

Over Handdoekentoiletpapier.nl

Handdoekentoiletpapier.nl is onderdeel van 4UStore. Met Handdoekentoiletpapier.nl richten wij ons toiletartikelen en papierwaren in de breedste zin van het woord. Wij leveren een zeer groot assortiment toiletpapier, vouwhanddoekjes, poetspapier, handdoekrollen, producten voor de inrichting van toiletten en sanitaire ruimte, schoonmaakmiddelen en alles wat daar mee te maken heeft. Alles wat u in het toilet en sanitaire ruimten nodig heeft, nodig kan hebben en waarvan u niet wist dat u het nodig had, is te vinden in onze webshop. Met Handdoekentoiletpapier.nl hebben wij de ambitie om de komende jaren uit te groeien tot één van de belangrijkste webshops van Nederland en België wat betreft service en assortimentsaanbod. Wij leveren producten van uitstekende kwaliteit aan concurrerende prijzen en de tevredenheid van de klant is voor ons het allerbelangrijkste. Wij richten in de eerste plaats op bedrijven maar particulieren zijn natuurlijk ook van harte welkom in onze shop. Mocht u vragen hebben betreffende onze producten of service of op zoek zijn naar advies, neem dan contact op met ons op. Het overgrote deel van ons assortiment bestaat uit papierwaren: toiletpapier, papieren vouwhanddoekjes, poetspapier - mini- en midirollen en industriepapier, servetten, handdoekcassettes en handdoekrollen. Dit natuurlijk verschillende kwaliteiten en bijbehorende prijsklassen. Kortom, welke soort papier u ook zoekt voor uw toilet, keuken of werkplaats de kans is vrijwel nihil dat wij het niet kunnen leveren. Het papierassortiment bevat producten van merken als Euro Products, Satino, Vendor, Bulkysoft en meer.