Prima levering

Alles was prima inorde en zeer snel geleverd

Vind dit een prima service

Wij hebben zelf niet veel tijd over, dus is dit voor ons ideaal. Het enige wat we wel veel geld vinden zijn de emballage kosten. Bij de meeste bedrijven als je boven een betaald bedrag besteld verdwijnen deze kosten, maar bij jullie hoe meer je besteld hoe hoger dit bedrag wordt.

Zeer leuk

Bestellen klaar supper

Tevreden, goed en stevig verpakt. Redelijke leveringstijd.

Goede spullen maar de levertijd duurde langer dan aangegeven zonder duidelijke mededeling.

Goede service, snelle levering

Goede service, snelle levering

Goede service met snelle levering

Groot assortiment, goede bereikbaarheid

Redelijk grote bestelling voor particulier. DHL raakte er van in de war. De drie pakketten kregen ieder een eigen afleverdag. Telefonisch contact gaat erg snel en soepel. Ze hebben de zaakjes goed geregeld.

zeer snelle levering

erg fijne doeken om streeploos en zonder chemicaliën schoon te maken

Wrl heel duur geworden

Verder is het prima. Maar de koffie is wel hėėl duur geworden, gezien de vorige keer.

Perfeckt

Snel makkelijk en simpel

Goed verpakt en producten zijn goed

Goede kwaliteit en snel geleverd

Zeer snel in huis

Goed opgelost

Na de ontvangst van een Greenspeed telescoopsteel bleek deze niet uit te schuiven, ook niet na vaak proberen. Een mailtje gestuurd met verzoek om uitleg, maar ook toen wilde het niet lukken. Ik heb toen om een retourbon verzocht die ik prompt kreeg, en om een nieuwe steel. Zodra die weer in voorraad was kreeg ik hem toegestuurd, en deze bleek wel te werken. Fijn opgelost! De materialen die bij de steel horen, voor glasbewassing, zijn van een mooie degelijke kwaliteit.

Zoals alle vorige bestellingen was het deze keer weer uitstekend.

Ik ben zeer tevreden

De bestelling wordt snel geleverd. Als er iets mee mis is, wordt het naar tevredenheid opgelost.

snel besteld

D.V. producten, kan het benodigd pakket in een keer bestellen

Supersnel en prima producten

Prima website, snelle levering!

heel tevreden

alles goed verpakt

Snel en volledig

Ik zocht iets vrij unieks, was blij dat ik het had gevonden. Vlotte betaling, snelle verzending.

De bestelde koeken vervallen binnen de maand

Wij bestelden kanjerkoeken op 19/1/2022. Deze werden vlot geleverd, maar bleken al te vervallen op 16/2/2022.

Erg tevreden!

Ik ben een particuliere klant en voor het eerst een bestelling geplaatst anderhalve week geleden. Van bestelling tot bezorging ben ik dik tevreden. Er ontbrak 1 artikel bij levering, wat ik wel betaald had. ik heb gebeld en de dag erna stond het bedrag weer op mijn rekening. Bedankt voor de service. Het is voor mij voor herhaling vatbaar om nog eens te bestellen.

In één woord: Uitstekend

Voldoende keuze, razendsnel geleverd.

Snel besteld..snel bezorgd !!

redelijk goed

wel heel vervelend als de site eruit knalt en je had net de code ingevuld. code niet meer geldig en je korting weg. lekker dan!

Industrieweg 15

4501 PM Oostburg

Over Handdoekentoiletpapier.nl

Handdoekentoiletpapier.nl is onderdeel van 4UStore. Met Handdoekentoiletpapier.nl richten wij ons toiletartikelen en papierwaren in de breedste zin van het woord. Wij leveren een zeer groot assortiment toiletpapier, vouwhanddoekjes, poetspapier, handdoekrollen, producten voor de inrichting van toiletten en sanitaire ruimte, schoonmaakmiddelen en alles wat daar mee te maken heeft. Alles wat u in het toilet en sanitaire ruimten nodig heeft, nodig kan hebben en waarvan u niet wist dat u het nodig had, is te vinden in onze webshop. Met Handdoekentoiletpapier.nl hebben wij de ambitie om de komende jaren uit te groeien tot één van de belangrijkste webshops van Nederland en België wat betreft service en assortimentsaanbod. Wij leveren producten van uitstekende kwaliteit aan concurrerende prijzen en de tevredenheid van de klant is voor ons het allerbelangrijkste. Wij richten in de eerste plaats op bedrijven maar particulieren zijn natuurlijk ook van harte welkom in onze shop. Mocht u vragen hebben betreffende onze producten of service of op zoek zijn naar advies, neem dan contact op met ons op. Het overgrote deel van ons assortiment bestaat uit papierwaren: toiletpapier, papieren vouwhanddoekjes, poetspapier - mini- en midirollen en industriepapier, servetten, handdoekcassettes en handdoekrollen. Dit natuurlijk verschillende kwaliteiten en bijbehorende prijsklassen. Kortom, welke soort papier u ook zoekt voor uw toilet, keuken of werkplaats de kans is vrijwel nihil dat wij het niet kunnen leveren. Het papierassortiment bevat producten van merken als Euro Products, Satino, Vendor, Bulkysoft en meer.